7 Breakout sessies

Na het plenaire programma met als Keynote spreker Ard de Graaf van Cambuur, kun je zelf je programma samenstellen met een 3-tal sessies die jouw voorkeur hebben. Je kunt een keuze maken uit onderstaande breakout sessies

Moderne werkplek

Minitraining

Maak je medewerkers werkgelukkig en laat ze werken op een manier die bij hen past en bij jouw organisatie. Niet alleen tussen de 4 muren van het kantoor, maar overal! Thuis, onderweg of desnoods in een luchtballon. Met de moderne werkplek halen jouw medewerkers het beste uit zichzelf, werken op een veilige manier samen en zijn flexibel in de keuze van hun apparaten en apps. Je maakt je niet meer druk om het beheer en kunt besparen op de kosten. Door de Microsoft technologie, waar de Moderne Werkplek op gebaseerd is, heb je een sterke basis voor de toekomst en profiteer je van de nieuwe ontwikkelingen. Je krijgt één kant en klare moderne digitale werkomgeving voor jouw bedrijf.

 

Steven Mak, Microsoft 365 Business Consultant,  laat je proeven aan de Moderne Werkplek, aan de hand van een minitraining. Ervaar zelf hoe je snel aan de slag kunt met effectiever samenwerken, meer productiviteit behaalt en digitaal wendbaar bent. Een stabiele werkplek voor jouw medewerkers ligt binnen handbereik. Ontdek hoe.

Steven leert je meer

Volg deze minitraining over de Moderne Werkplek tijdens ons event op 9 mei a.s. Stel zelf je programma samen met deze leerzame training en kies nog 2 sessies die jouw voorkeur hebben. Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Security Fabric

Kennissessie

Het aantal cyberaanvallen neemt alleen maar toe. Terwijl er een grote fundamentele transformatie plaatsvindt binnen de IT wordt de impact van IT structuren op het succes van organisaties ook steeds groter. Hoe maak je nu jouw IT Infrastructuur veilig en houd je overzicht op alle oplossingen en producten, terwijl het aantal dreigingen toeneemt?  Met de Security Fabric van Fortinet kunnen andere technologiepartners ook hun producten en oplossingen in dit open platform integreren.

Eventuele gevaren worden hiermee sneller ontdekt en voorkomen. En als beheerder beschik je over één beveiligingsplatform waar je alle apparaten eenvoudig en overzichtelijk beheert.  Deze geïntegreerde beveiligingsoplossing beschermt je omgeving, onafhankelijk van de plaats waar medewerkers werken. Het deelt informatie over bedreigingen en is zelf herstellend.

 

Dennis Toet, Systems Engineer van Fortinet, vertelt je in deze sessie meer over de Security Fabric. Hij laat je zien welke uitdagingen Fortinet tegenkomt bij andere bedrijven en hoe de Security Fabric dit oplost. De sessie is niet technisch, maar opent je ogen voor eenvoudiger securitymanagement.

Dennis heeft security hoog op de agenda

Vind jij net als Dennis dat je de focus op ICT beveiliging moet hebben? Bezoek zijn sessie en ontdek het geïntegreerde beveiligingsplatform wat jouw security vereenvoudigt.  Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Microsoft 365

Inspiratiesessie

Als je Microsoft 365 (optimaal) wilt inzetten in jouw bedrijf dan kom je na deze sessie geïnspireerd thuis. Want hoeveel tijd ben je momenteel kwijt aan het zoeken naar documenten, bedrijfsinformatie of medewerkers informatie? En werken jullie echt samen of sturen jullie nog steeds documenten heen en weer, weet je niet meer wat de laatste versie is en staat alles overal opgeslagen en kun je het niet meer terugvinden? Er wordt ingegaan op de manier zoals je nu werkt en de mogelijkheden die je in Microsoft 365 hebt om dit te verbeteren. Waarmee de productiviteit en ook het werkplezier van je medewerkers omhoog schiet.

 

Bart Jan Pranger, Microsoft 365 Business Consultant, vertelt je over de digitaliseringsslag die jouw bedrijf kan maken, waarmee je met Microsoft 365 alles op elkaar afstemt. Met de verschillende diensten van Microsoft 365 is er een samenhang tussen agenda, documenten, taken en workflows. Je staat er niet meer voor alleen voor, maar komt samen vooruit!

Bart Jan geeft je Inspiratie

Na deze inspiratiesessie zit je vol met ideeën om meer uit Microsoft 365 te halen.  Er is zoveel meer mogelijk om efficiënt samen te werken en productiever te zijn, Laat je verrassen. Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Security Awareness

Bewustzijn sessie

De beveiliging in jouw organisatie is de verantwoordelijkheid van iedereen. Je kunt bijna alles technisch dichttimmeren, maar medewerkers spelen de belangrijkste rol op het gebied van informatiebeveiliging. Criminelen kijken vooral hoe ze ergens gemakkelijk binnen kunnen komen.  Is het kennisniveau en bewustzijn van jouw medewerkers, over de verschillende vormen van cybercriminaliteit en de werkwijze van online criminelen, ondermaats? Dan neemt de kans om slachtoffer te worden alleen maar toe. Waardoor criminelen toegang krijgen tot jouw waardevolle gegevens en/of systemen onbruikbaar maken. Met een security awareness campagne verhoog je hun bewustzijn. Medewerkers leren hoe internetcriminelen denken en hoe ze op bepaalde telefoontjes en berichten moeten reageren. Maar ook hoe ze beter bestand worden tegen nieuwe vormen van internetcriminaliteit. Het is jouw startpunt voor digitale veiligheid. Waarbij je werkt naar een werkomgeving waarin digitaal veilig en informatiebewust werken de norm wordt.

 

Stieven Mohan, Consultant ICT & Security, vertelt meer over het belang van bewustwording, waarbij hij je praktische tips geeft om je medewerkers veilig te laten werken. In quizvorm kun je je eigen kennis alvast testen. Zet deze belangrijke stap voor een goede beveiliging van jouw organisatie.

Stieven geeft je inzicht

Stieven geeft je niet alleen inzicht in je eigen kennis van de verschillende vormen van cybercriminaliteit en de werkwijze van criminelen. Hij maakt je ook bewust van de noodzaak dat iedereen binnen je bedrijf dit moet weten. Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Power Platform

Kennissessie en case

Het Microsoft Power Platform is het platform waarmee je jouw zakelijke behoeften snel omzet in digitale oplossingen. Je gebruikt tools met weinig code voor aanpassingen of nieuwe oplossingen. Hiermee bespaar je tijd en je organisatie kan snel met nieuwe innovatie aan de gang. In deze sessie laten we je de verschillende onderdelen van het Power Platform, zoals Power BI, Power Apps en Power Automate zien. Door dit eenvoudig en slim in te zetten  kun je bedrijfsprocessen optimaliseren en digitaliseren. Hiermee bevorder je de innovatie en efficiëntie binnen jouw organisatie. Zo geeft het platform handen en voeten aan je digitale transformatie

 

Robin Pranger, onze Power Platform expert, vertelt je alles over de onderdelen van het platform en hoe je dit kunt toepassen. Daarnaast behandelt hij 1 of 2 praktijkcases waarbij je een beter inzicht krijgt in de oneindige mogelijkheden van dit platform. Heb je zelf een zakelijke behoefte, waar je al enige tijd een oplossing voor zoekt?  Dan is een oplossing misschien snel voor handen. Want voorafgaand aan de sessie kun je dat bij ons aangeven, wie weet behandelen we dan jouw businesscase (anoniem).

Robin brengt nieuwe tools binnen handbereik

Met het Microsoft Power Platform ontwikkel je tools snel en eenvoudig. Hiermee werk je efficiënter en richt je processen optimaler in. Verbeteringen die tijdrovend of kostbaar leken zijn nu binnen handbereik. Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Cloud Based Werkplek

Kennissessie en demo

Azure Virtual Desktop is de cloud oplossing voor zowel MKB als Enterprise. Fysieke servers zijn niet meer nodig en alles wordt centraal geregeld vanuit de Microsoft Azure cloud. Je hoeft hierdoor niets meer lokaal te draaien en benadert al jouw applicaties en bestanden via jouw virtual desktop, waar je maar wilt. De integratie met Microsoft 365 geeft een volledige en effectieve gebruikerservaring. Jij en jouw collega’s werken samen in een vertrouwde omgeving en alles is geregeld.  De beveiligingsopties zijn zeer geavanceerd, het beheer vindt centraal plaats en omdat je mee gaat in het ontwikkelingstempo van Microsoft blijf je vernieuwen.

 

Erwin Lap, Azure Specialist, vertelt je meer over deze nieuwe cloudervaring en behandelt de voor- en nadelen van deze techniek. In een demo wordt je bijgepraat over een oplossing die medewerkers dezelfde ervaring bieden als een lokaal bureaublad of een lokale laptop.

Erwin geeft je medewerkers een hoofdrol

Bied medewerkers de technologie en inzichten die hen in staat stellen om de klant zo goed mogelijk te bedienen, overal en altijd. Bereid je voor om naadloos digitaal samen te werken met Azure Virtual Desktop. Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Bereikbaarheid

Kennissessie

Bereikbaarheid en communicatie zijn cruciaal voor organisaties. Klanten, collega’s, of leveranciers: ze zoeken contact en verbinding op allerlei momenten. Steeds meer organisaties hebben hun communicatie naar de Cloud gebracht. Maar hoe regel je de bereikbaarheid van jouw organisatie veiliger én makkelijker?  In het verleden heb je keuzes gemaakt die de communicatie complex en duur maken. Met één eenvoudig en breed product van sublieme kwaliteit neemt KPN de klant de zorg uit handen. KPN ÉÉN MKB biedt één flexibele oplossing voor MKB bedrijven waarmee je de communicatie binnen jouw bedrijf faciliteert. Of het nu gaat om en internetverbinding, vaste of mobiele telefonie of tv binnen jouw bedrijf. Met MKB ÉÉN bouw je één totaaloplossing op maat voor jouw bedrijf. Je kiest zelf welke producten je wilt gebruiken en creëert zo jouw eigen communicatieplatform.

 

Chris van der Steen, Sales Consultant bij KPN, vertelt je alles over deze veelzijdige oplossing waarmee je altijd in bedrijf bent. Alle afzonderlijke onderdelen worden tijdens de sessie behandeld en je ervaart hoe communicatie voor jouw organisatie en medewerkers geoptimaliseerd kan worden.

Chris houdt niet van praatjes, wel van communicatie

Ervaar zelf moderne communicatie uit de Cloud. Ontdek hoe je kosten bespaart door te werken met één flexibele oplossing waarmee je de communicatie in jouw bedrijf optimaliseert.  Deelname is gratis.Aanmelden voor event

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!