Digitale werkplek

Problemen vertalen naar oplossingen, dat geeft vertrouwen

Arrix denkt na over jouw bedrijfsvoering en vertaalt de organisatiedoelen naar praktische oplossingen. Oplossingen die werken.

Efficiënt werken op een werkplek door Arrix

Je medewerkers willen snel en efficiënt werken. Niet alleen op de zaak, maar ook thuis, onderweg en bij de klant. Met een apparaat die past bij waar ze op dat moment zijn, zoals een desktop, tablet, laptop of thin client.

Het laatste wat je dus wilt, is dat medewerkers worden afgeremd door techniek. En daarom zoek je naar oplossingen die een stabiele performance en een bijna vanzelfsprekend gebruiksgemak bieden.

Want of je nou eigen servers gebruikt, liever werkt met cloud applicaties of inmiddels in een hybride omgeving zit, de moderne werkplek van Arrix biedt uitkomst. Wij zorgen voor betrouwbaarheid tegen een vast bedrag per maand, waarbij jouw medewerkers en ICT-medewerkers soepel kunnen werken dankzij de juiste techniek. Techniek die werkt.

Veilig en vertrouwd ICT uitbesteden

Als belangrijke marktpartij kun jij je geen storingen en downtime veroorloven. Het liefst heb je dan ook een volledig ingerichte ICT-afdeling tot je beschikking: ééntje die in staat is om op elk moment van de dag (en nacht) in staat is om problemen te voorkomen én op te lossen. Maar inhouse én 24/7? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

De oplossing is om het werk uit handen te geven aan een specialist. Door ICT uit te besteden aan Arrix, geef je het onderhoud en beheer van alle werkplekken volledig uit handen aan een partij met jarenlange ervaring.

Het beheer en inrichting van je serverpark, infrastructuur en security zijn onderdeel van ons Managed Services concept, waarbij wij zorgen voor de continuïteit van jouw processen. Of je servers nog in je eigen pand aanwezig zijn, in ons datacentrum of in de Microsoft Azure Cloud: jouw medewerkers kunnen hun werk blijven doen. Altijd en overal.

microsoft 365 modern desktop

Alex denkt mee

Werkplek-expert Alex vertaalt jouw wensen naar een slimme en moderne werkplekinrichting.Maak afspraak
x

De persoonlijke klantenservice

Ondersteuning nodig? Onze servicedesk beantwoordt alle ICT-vragen op een persoonlijke én snelle manier.

Binnen het afgesproken servicelevel en, in 85 procent van de gevallen, al tijdens het eerste telefoongesprek.