Een werkplek die met je meegroeit

De Moderne Werkplek van Arrix is flexibel en op maat ingericht. Veilig beschikbaar op elk door jou gekozen moment, vanaf al je devices. Eén keer inloggen, veiligheid op één plek geregeld en dat voor een vaste prijs. Gebruikers van onze moderne werkplek staan op nummer 1!

Het gemak van overal werken op meerdere devices is één ding, maar veiligheid is alles. De beveiliging van de Moderne Werkplek gaat verder dan het installeren van een firewall en een virusscanner. Veel verder. Weten wat je medewerkers nodig  hebben om hun werk veilig te doen. Ook buiten de normale werkomgeving. Vooral weten dat ze altijd een stabiele werkplek binnen handbereik hebben en wat dat kost. Het begint met grip.

Klaar voor de toekomst

Anno nu biedt de technologie minder beperkingen, meer mogelijkheden en daardoor bijna oneindige kansen. Maar hoe blijf in control? Hoe zorg je dat het veiligheidsbeleid, de kosten, het datamanagement en de continuïteit blijven gewaarborgd? En hoe zorg je dat jouw ICT-structuur zich aanpast aan nieuwe ontwikkelingen?

Het antwoord is de Moderne Werkplek van Arrix: één oplossing waarin het hele bedrijf flexibel én efficiënt overlegt en samenwerkt. Wij faciliteren de medewerker maximaal en doen dat op zo’n manier dat organisaties grip krijgen én houden op belangrijke zaken.

> Bekijk tarieven

Wat is jouw favoriete werkplek

Met een werkplek van Arrix blijft je werkomgeving zoals je dat gewend bent: veilig, stabiel en altijd bereikbaar.

Het enige wat verandert, is de omgeving waar je wilt werken. Laat ons weten waar jij het liefst mobiel wilt werken, dan maken wij er werk van om die wens uit te laten komen!

Win jouw favoriete werkplek

Heb je altijd al eens op een Hunebed in Drenthe willen werken of in de grotten van Sint Pietersberg? Misschien werk je liever vanuit een heteluchtballon of hobbelend in een fietstaxi langs de Amsterdamse grachten? Deel jouw favoriete werkplek met ons en wie weet maken wij jouw wens werkelijkheid! Op 18 mei 2021 maken wij de winnaar bekend via e-mail en social media.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
  06-12345678
 •  *
  Geef de url en beschrijving van de locatie
 • Je ontvangt wekelijks een korte ArriXTRA nieuwsbrief met blogs, whitepapers, evenementen of andere interessante kennis. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

  Door deelname of aanmelden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met onze  privacyverklaring en voorwaarden. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.
x

Voorwaarden voor deelname

Vergeet niet de kleine lettertjes te lezen voor je deelname aan de actie.

Lees meer

We willen een leuke, eerlijke en veilige actie organiseren. Om alles in goede banen te leiden hebben we daarom een aantal voorwaarden voor deelname op papier gezet.

Download hier de voorwaarden.

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix