Automatiseer en optimaliseer het logistieke proces

Met Exact Warehouse Management System (WMS) automatiseer je de fysieke goederenstromen en optimaliseer je het logistieke proces. Doordat er verschillende varianten zijn van WMS, is er voor ieder magazijn een passende oplossing. WMS is een module voor Exact Globe.

De 3 smaken in Warehouse Management

1. WMS Lite
Speciaal voor kleinere magazijnen is dit dé eenvoudige en doeltreffende oplossing om meer inzicht te krijgen in voorraden.

2. WMS I en WMS II
WMS I: De oplossing voor uitgebreider warehouse management met onder meer flexibel locatiebeheer, routeoptimalisatie, cross docking, (interfiliale) overslagen en inslagadvies.

WMS II: De meest uitgebreide Warehouse Management- oplossing, speciaal voor het volledig geautomatiseerde magazijn. Met onder meer SKU-Management, Voorraadaanvulling en Pick en Pack- optie.

3. WMS Productie
WMS Productie is een aanvulling op WMS I of WMS II, specifiek voor productiebedrijven. Deze oplossing bevat onder meer verbruik en ontvangst registratie per productieorder.

Altijd inzicht

Kies voor duidelijkheid. Onze adviseur Exact Oplossingen, Leon Bosgra, brengt alles voor je in kaart.

Maak afspraak

x

Optimaal voorraadbeheer in Exact software

Goed voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen zijn goud waard voor productie- of handelsondernemingen. Voor ieder magazijn is er een passende oplossing. Beheer voorraden en maak goederenstromen inzichtelijk met WMS Software via Arrix.

WMS Management Software | Voor ieder magazijn een passende oplossing.

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix