Veilig en slim thuiswerken,
dat geeft vertrouwen.

Digitaal (samen)werken en communiceren

Meer thuiswerken

Digitaal samenwerken

Efficiency bereik je door alle informatiestromen te bundelen op één platform. Samenwerken wordt opeens heel simpel met een mensgerichte oplossing van Arrix.

Ontdek online samenwerken

Zakelijke telefonie

Door jouw digitale werkprocessen te integreren met zakelijke telefonie kunnen je medewerkers snel en efficiënt werken, op kantoor of daarbuiten.

Ontdek VoIP telefonie

Moderne werkplek

Iedereen werkt efficiënt en veilig met de Moderne Werkplek van Arrix. Waar je ook bent, welk apparaat je ook gebruikt. Je bent klaar voor de toekomst met een oplossing die met je meegroeit.

Ontdek de moderne werkplek

x

“Onze automatisering draait om mensen, niet om computers”

Bij automatisering denken sommigen gelijk aan computers en aan software. Ik denk bij automatisering juist aan mensen.

Lees het verhaal van Jan van Arrix

Veel bedrijven kiezen een softwarepakket en zijn dan klaar. Bij Arrix begint het dan pas.

Software is namelijk pas nuttig als het door alle medewerkers wordt omarmd. Dat bereik je niet door als management te pushen en te sturen. Dat bereik je door de software zó in te richten dat het onmisbaar wordt. Een steun en toeverlaat van je medewerker, niet weg te denken van de werkvloer.

En dat gaan wij voor jou regelen.

In de afgelopen vijftien jaar ben ik betrokken geweest bij honderden implementaties. Het belangrijkste wat ik daarvan heb geleerd? ICT draait niet om computers, het draait om de mensen die er mee gaan werken.

Ik ben Jan van Arrix en nodig je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

 

Ja, ik wil koffiedrinken!

Beloofd is beloofd. Dat geeft vertrouwen!

Sommige automatiseerders vragen je naar wat je wil. Wij gaan een stap verder en vragen je waarom je iets wil. Wat wil je bereiken? Alleen zo behalen we wat ertoe doet: veranderingen die effect hebben.

Een implementatie doe je nooit alleen, maar met een partner waarmee je kunt lezen en schrijven. Bij Arrix zeggen we daarom wat we doen en we doen wat we zeggen. Beloofd is beloofd: dat geeft vertrouwen.

x

Elke branche is uniek

Veel locaties en nog meer verschillende culturen. Medewerkers die meer affiniteit hebben met mensen dan met computers. Hoe breng je daar structuur in?
Elke branche is uniek. Net zoals onze oplossingen. Voor elke bedrijfstak heeft Arrix een unieke benadering.
Onderwijs, overheid & non-profit

Agenda & Events

dinsdag
14
jun

Kennissessie: Stapel de voordelen van WMS

Gebruik je Exact en wil je jouw magazijn digitaliseren? Exact WMS is een logische vervolgstap. In deze sessie vertellen we je meer over de mogelijkheden, voordelen en welke smaken er zijn. Voor ieder bedrijf een passende WMS oplossing. Ontdek welke WMS "versie" bij je past en meld je aan.
10:30 - 13:00, Arrix ICT, Drachten
dinsdag
14
jun

Webinar: Contractregistratie

Organisaties sluiten veel contracten af voor verschillende producten of diensten. Maar hoe houd je grip op al deze lopende contracten? Een oplossing hiervoor is Elvy Contractregistratie. We demonstreren diverse mogelijkheden, zodat jij aan het einde van het webinar weet wat Elvy voor jouw contractadministratie betekent.
09:30, Op je eigen (thuis) werkplek
Bekijk alle events

Bezoek ArriXTRA voor blogs, video’s, events, whitepapers en nog veel meer kennis!Naar ArriXTRA

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!