Veilig-fittest
durf jij het aan?

Is jouw bedrijf veilig fit?

Doe de test

Digitaal samenwerken

Efficiency bereik je door alle informatiestromen te bundelen op één platform. Samenwerken wordt opeens heel simpel met een mensgerichte oplossing van Arrix.

Ontdek online samenwerken

Zakelijke telefonie

Door jouw digitale werkprocessen te integreren met zakelijke telefonie kunnen je medewerkers snel en efficiënt werken, op kantoor of daarbuiten.

Ontdek VoIP telefonie

Moderne werkplek

Iedereen werkt efficiënt en veilig met de Moderne Werkplek van Arrix. Waar je ook bent, welk apparaat je ook gebruikt. Je bent klaar voor de toekomst met een oplossing die met je meegroeit.

Ontdek de moderne werkplek

Beloofd is beloofd. Dat geeft vertrouwen!

Sommige automatiseerders vragen je naar wat je wil. Wij gaan een stap verder en vragen je waarom je iets wil. Wat wil je bereiken? Alleen zo behalen we wat ertoe doet: veranderingen die effect hebben.

Een implementatie doe je nooit alleen, maar met een partner waarmee je kunt lezen en schrijven. Bij Arrix zeggen we daarom wat we doen en we doen wat we zeggen. Beloofd is beloofd: dat geeft vertrouwen.

x

Elke branche is uniek

Veel locaties en nog meer verschillende culturen. Medewerkers die meer affiniteit hebben met mensen dan met computers. Hoe breng je daar structuur in?
Elke branche is uniek. Net zoals onze oplossingen. Voor elke bedrijfstak heeft Arrix een unieke benadering.
Onderwijs, overheid & non-profit

Agenda & Events

dinsdag
04
jun

Kennissessie Exact Online Premium

Exact Online Premium biedt de schaalbaarheid, veiligheid en inzichten die nodig zijn om te groeien in een snel veranderende markt. Ontdek tijdens onze kennissessie hoe je met geavanceerde functies en Power BI dashboards aan stijgende klanteisen kunt voldoen en betere beslissingen kunt nemen. Meld je nu aan en zet de volgende stap in het laten groeien en beheren van je bedrijf!
10:00 uur, Lavendelheide 10a, Drachten
Bekijk alle events

Bezoek ArriXTRA voor blogs, video’s, events, whitepapers en nog veel meer kennis!Naar ArriXTRA

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures