Software die wel werkt,
dat geeft vertrouwen.

Veel locaties en nog meer verschillende culturen. Medewerkers die meer affiniteit hebben met mensen dan met computers. Hoe breng je daar structuur in?
› Ontdek meer

Scholen, (semi-)overheden en non-profitinstellingen staan voor grote uitdagingen. Ze zijn vaak groot, versplinterd en komen voort uit samenvoegingen van verschillende organisatieculturen. Maar hoe zorg je dat iedereen werkt volgens dezelfde procedures en protocollen?

Met de software van Arrix krijg je grip op processen. Met een intranet gebaseerd op SharePoint, geïmplementeerd door Arrix, wordt het opeens mogelijk om de beleidsmatige informatiestroom uniform uit te rollen binnen de hele organisatie. Ook als je bottom-up stuurt.

De meeste kennis bevindt zich namelijk onderaan in de organisatie: op de werkvloer. Daarom zorgen wij voor oplossingen die de medewerker centraal stellen. Samenwerkingsportalen, onderlinge chatfuncties en een digitale vraagbaak. Bottom-up en interactief.

Arrix geeft je grip op interne processen door medewerkers op een leuke manier te betrekken bij procesverbetering. Onze oplossingen gaan verder dan het verspreiden van nieuws. Wij stemmen onze oplossingen af op de nuances van de organisatie en zorgen dat alle interne communicatie wordt gebundeld op één grote kennismarktplaats.

Het resultaat? Een uniforme manier van communiceren, maar mét behoud van de eigen identiteit van elke locatie.

1000 procedures,
1 portaal

Procesverbetering begint bij de kennis van medewerkers van de procedures.Meer online samenwerken

Data optimaal beschermen

Persoonsgegevens zijn kwetsbaar. Neem geen risico en kies voor de beste beveiliging.Meer over veiligheid

Slimmer rapporteren

Rapporteren op inkoop en finance wordt gemakkelijker met een op maat geleverd systeem.Meer over ERP-software

Altijd en overal werken

Iedereen werkt efficiënt met de Moderne Werkplek van Arrix. Waar je ook bent, welk apparaat je ook gebruikt.Meer over moderne werkplek

Lennart Schultz

Onze adviseur Lennart haalt het beste uit organisaties door de krachten van medewerkers te bundelen.Maak afspraak

Om knopen door te hakken is inzicht nodig

Meerdere locaties, veel medewerkers, en een management dat op elk moment van de dag een knoop moet kunnen doorhakken: in veel organisaties is het de orde van de dag. Om knopen door te hakken is inzicht nodig. Inzicht gebaseerd op daadwerkelijk behaalde resultaten,

het liefst continu opvraagbaar. De ERP-Software van Exact zorgt voor deze inzichten. Door alle verschillende afdelingen te laten werken vanuit één centrale database ontstaat overzicht in de vorm van dashboard die met één muisklik de actuele balans weergeeft.

x

Oplossingen gericht op mensen

Voor veel medewerkers binnen scholen, (semi-)overheden en non-profitinstellingen is ICT een bijzaak. Medewerkers willen eenvoudig werken en verwachten van software dat het in hapklare brokken wordt aangeboden.
Daarom kijken wij verder dan ICT en zoeken we naar manieren om innovaties aan te bieden op een manier die bij het personeel past. Een procedurehandboek dwingt namelijk nog geen processen af, ook niet als je hem opeens in Word of PDF aanbiedt.

Maar wat gebeurt er als we het procedurehandboek aanbieden via het intranet? Op dezelfde plek waar medewerkers ook de andere dingen – verjaardagen, declaraties en een kennismarktplaats – aantreffen? Precies, dan is de kans dat medewerkers de procedures gaan gebruiken opeens een stuk groter.

Daarom begint bij ons elke verbetering met een vooronderzoek. Tijdens dit vooronderzoek inventariseren we de wensen van het management en gaan deze ombuigen naar de medewerkers. Het resultaat? Mensgerichte software. Software die werkt.

Lees meer

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures