Moderne Werkplek

Klaar voor de toekomst,
dat geeft vertrouwen

Met de Moderne Werkplek van Arrix geef je medewerkers tools in handen waarmee ze altijd en overal hun werk doen. Veilig en flexibel, altijd en overal. Je bent klaar voor de toekomst met een digitale oplossing die met je meegroeit.

Moderne werkplekoplossing zorgt voor kansen

De techniek ontwikkelt zich sneller dan wie dan ook zich ooit voor mogelijk had gehouden. Degene die hier dagelijks van profiteert is de gebruiker. Anno nu biedt de technologie minder beperkingen, meer mogelijkheden en daardoor bijna oneindige kansen.

 

Maar hoe blijf in control? Hoe zorg je dat het veiligheidsbeleid, de kosten, het datamanagement en de continuïteit blijven gewaarborgd Hoe ondersteun je je medewerkers? En hoe zorg je dat jouw ICT-structuur zich aanpast aan nieuwe ontwikkelingen?

 

Het antwoord is de Moderne Werkplek van Arrix: één oplossing waarin het hele bedrijf flexibel én efficiënt overlegt en samenwerkt. Wij faciliteren de medewerker maximaal en doen dat op zo’n manier dat organisaties grip krijgen én houden op belangrijke zaken (zoals kosten, veiligheid en output).

Een werkplek die met je meegroeit

De Moderne Werkplek van Arrix is flexibel en is op maat ingericht op de medewerkers in het bedrijf. De inrichting zet de medewerker centraal én geeft de organisatie de juiste waarborgen: veiligheid, grip, support en ontwikkeling.

 

De Moderne Werkplek van Arrix is schaalbaar, waarbij je betaalt voor wat je gebruikt. Het aantal gebruikers is gemakkelijk op- en af te schalen. Verandert de gebruikersbehoefte (zoals dat bijvoorbeeld tijdens de uitbraak van Covid-19 gebeurde)? Dan passen we de inrichting van de werkplek daarop aan.

microsoft 365 modern desktop

Roy maakt het mogelijk

Onze samenwerk-expert Roy faciliteert medewerkers en geeft organisaties grip op ICTMaak afspraak
x

Werk efficiënt met de Moderne Werkplek

Een flexibele medewerker is efficiënter. Wij ondersteunen de organisatie in een (op Office 365 gebaseerde) omgeving, waar medewerkers flexibel zijn in waar ze werken en op welk apparaat dat dan is.
✓ Flexibel
✓ Gebruiksvriendelijk
✓ Kosten efficiënt
x

”Dankzij Arrix heb ik
geen extra werk van ICT”

Niels Dissel, Manager Ticketing en ICT bij SC Cambuur

Lees het verhaal

De uitdaging van SC Cambuur: techniek die te wensen overliet

Een gedeelde harde schijf die regelmatig volliep en medewerkers die lang moesten wachten om in te kunnen loggen: de digitale werkplekken bij SC Cambuur liepen lang niet zo soepel als de spelers op het veld dat doen.

Daarom ging SC Cambuur op zoek naar een partner die de werkplekken stabieler én slimmer kon inrichten. De zoektocht naar verbetering bracht SC Cambuur bij Arrix.

 

Onze oplossing: de Moderne Werkplek van Arrix

Om de medewerkers van SC Cambuur stabiel en efficiënt te laten werken, heeft Arrix de Moderne Werkplek op maat geïmplementeerd voor de medewerkers van SC Cambuur.

Hierbij is al in de voorbereiding alle hard- en software ingericht op de individuele gebruikers, zodat iedereen op dag één gebruik kon maken van een stabiele werkplek. Ook zijn essentiële databronnen (mailboxen, maar ook Word- en Exceldocumenten) overgezet naar de nieuwe cloudomgeving.

 

Reactie van Niels Dissel, Manager Ticketing en ICT:

“De nieuwe werkplekken geven ons veel rust dankzij de snelheid en de stabiliteit. Sinds de overstap hebben we geen enkele keer uitval gehad. Arrix als partner voelt voor ons heel goed. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en ze zijn lokaal betrokken. Als er nieuwe hardware bij moet, dan is dat snel geregeld. Dat de samenwerking zo soepel verloopt, betekent dat ik er als verantwoordelijk ICT’er geen extra werk van heb.”

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures