Je kantoor in je broekzak,
dat geeft vertrouwen

Medewerkers verwachten altijd bij hun documenten te kunnen. Thuis, bij de klant en onderweg. Maar hoe doe je dat, als je geen ICT-afdeling hebt?
› Ontdek meer

De werkplek is onherkenbaar veranderd. Het is al lang niet meer dat vaste kantoor waar klanten langskomen. Het kantoor is verlegd naar een digitale omgeving. De werkplek is de locatie waar de medewerker zich op dat ogenblik bevindt: thuis, onderweg of op de zaak.

Medewerkers zoeken de flexibiliteit om thuis te kunnen werken en beantwoorden ook buiten kantoortijden de vragen van jouw klanten. Het gevolg: ze willen altijd en overal veilig werken en moeten kunnen overleggen via een digitaal kanaal, zoals een chat of projectmanagement-tool.

Maar wat als je geen ICT-afdeling hebt? Hoe kies je dan voor de juiste inrichting en hoe beheer je de ICT? Hoe maak je belangrijke documenten online beschikbaar, zonder het risico dat gevoelige gegevens op straat komen te liggen?

Arrix heeft praktische oplossingen voor de zakelijke dienstverlening. Het resultaat: bestanden worden voortaan veilig gedeeld, het hele team werkt online samen en de administratie kost opeens veel minder tijd.

Bedrijfsgeheimen veilig delen

Neem geen risico. Laat medewerkers eenvoudig en veilig inloggen op het bedrijfsnetwerk.Meer over beveiliging

Administratie doe je overal

Administratie, urenboekingen, declaraties en verlofaanvragen online of via de app.Meer over ERP-software

Altijd en overal werken

Iedereen werkt efficiënt met de Moderne Werkplek van Arrix. Waar je ook bent, welk apparaat je ook gebruikt.Meer over moderne werkplek

Projectmanagement anno nu

Slimmer samenwerken zorgt voor tijdbesparing, een hogere klantwaardering en een beter resultaat.Meer digitaal samenwerken

Roy Hoeve

Je medewerkers faciliteren zonder ICT-afdeling? Roy vertelt je wat je nodig hebt om dit gebruiksvriendelijk én veilig te doen.Maak afspraak
x

Boekhouden zonder te typen

Menig ondernemer (en controller) kijkt er als een berg tegenop: het moment waarop nieuwe orders en facturen moeten worden ingevoerd in de boekhouding. Herkenbaar? Dan is het tijd om software voor jou het werk te laten doen.
Een sluitende boekhouding vraagt veel aandacht. Tientallen, zo niet honderden bedragen moeten dagelijks worden ingevoerd in diverse systemen, waarbij het repeterende karakter van het werk groot is.

ERP-Software biedt in zo’n geval uitkomst. Met software van Exact zorgen we dat de repeterende handelingen worden geautomatiseerd. Bijvoorbeeld door inkomende betalingen uit te lezen en automatisch te koppelen aan een factuur; of door een inkooporder te koppelen aan een opdracht.

Het resultaat? Het systeem doet het invoerwerk en de eindverantwoordelijke hoeft alleen de uitkomst te controleren.

Lees meer

De behoefte om online samen te werken is groot

Office365 gaat verder dan het delen van documenten: de software laat de medewerkers optimaal overleggen en samenwerken. Een team verspreid over meerdere locaties: in veel bedrijven is het de normaalste zaak van de wereld.

Maar zelfs dan – of júist dan – is de behoefte om samenwerken groot. Daarom biedt Arrix kantoorsoftware om online te overleggen en samen te werken. Bijvoorbeeld met Teams en SharePoint. Optimale kennisdeling is het resultaat.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures