Informeer en vermaak je klanten en medewerkers

Medewerkers en bezoekers informeren en vermaken, dat is het doel van KPN EEN MKB TV. Deze nieuwe bouwsteen vormt een uitbreiding op het (flexibele) totaalpakket van internet, vast bellen en mobiel waarmee KPN zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Hierin ontbrak nog de mogelijkheid om op kantoor in de kantine en bij de receptie televisie te kijken. Lees meer
BlogTelefonie

Wekelijkse Updates Microsoft 365 (Wk38)

Chatten is één van de belangrijkste functies in Teams. Van afzonderlijke chats met slechts één persoon tot groepschats en gesprekken in kanalen - met chat zit je goed. Het chatten maak je overzichtelijk met threads. Microsoft heeft deze functionaliteit verbeterd. Lees meer
BlogOffice365
Bekijk alle blogberichten

Videogalerij

Veilig internetten - Phishing
Tutorial
Een audit file exporteren in Exact Globe
Kwaliteitsmanagement
Tutorial

Whitepapers

Storage 2.0

Data is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Deze onmisbaarheid van data levert ICT managers grote uitdagingen op. Lees er meer over in de whitepaper.

> Download deze whitepaper

ERP-systeem

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt. In onze whitepaper vertellen we waar je op moet letten.

> Download de whitepaper

Bekijk alle downloads

Agenda & Events

dinsdag
06
okt

Webinar: Inkoopmanagement voor interne kostenbeheersing

Optimaliseer je inkoopmanagement met Shopper, ImageCapture en Exact. Je krijgt een beeld van het hele proces van aanvraag, bestelling en ontvangst tot aan de matching van de inkoopfactuur met de bestelling in Shopper (of Exact Globe).
10:00 - 11:00 uur, Op je eigen (thuis)werkplek
maandag
02
nov

Exact Live - The Virtual Edition

Heel graag verwelkomen wij je op Exact Live. Van 2 t/m 6 november een week vol inspiratie, branche gerelateerde sessies en nieuwe productontwikkelingen. Save the Date en bekijk het programma.
09:00, Op je eigen (thuis) werkplek
dinsdag
03
nov

Exact Live - The virtual Edition

Heel graag verwelkomen wij je op Exact Live. Van 2 t/m 6 november een week vol inspiratie, branche gerelateerde sessies en nieuwe productontwikkelingen. Save the Date en bekijk het programma.
09:00 - 15:45, Op je eigen (thuis)werkplek
Bekijk alle events
x

Chatten, bellen en vergaderen met Teams

Snel aan de slag met Microsoft Teams? Deze handleiding combineert tekst met duidelijke foto's zodat je snel zelf de voordelen van Teams kunt ervaren. Op naar beter en leuker samenwerken.
Download Handleiding Teams

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.