Bekijk alle blogberichten

Videogalerij

Moderne Werkplek
Animatie
Veilig internetten - Phishing
Tutorial
Een audit file exporteren in Exact Globe

Whitepapers

Moderne Werkplek

Bedrijven over de hele wereld zijn aan het digitaliseren. Lees er meer over in de whitepaper over de blueprint voor toekomstbestendige organisaties.

> Download deze whitepaper

ERP-systeem

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt. In onze whitepaper vertellen we waar je op moet letten.

> Download de whitepaper

Bekijk alle downloads

Agenda & Events

dinsdag
28
sep

Webinar: Stuur je bedrijf op basis van KPI's

In een online sessie ontdek je hoe inzichten resulteren in meer grip op projecten, meer omzet en marge en meer structuur en inzicht. Houd je indicatoren in de gaten en stuur daar waar nodig.
10:00, Op je eigen (thuis) werkplek
dinsdag
26
okt

Kennissessie: Zoom dieper in op Globe+

Globe+. De nieuwste software van Exact.  Exact draait op volle toeren om deze software binnenkort beschikbaar te stellen. In een uitgebreide kennissessie vertellen we jou wat de overstap naar deze nieuwe software voor jou inhoudt. Bovendien kun je er zelf mee aan de slag. En vertellen we je meer over Exact RPA en de toekomst van Exact.
10:30 - 13:00, Arrix ICT
donderdag
18
nov

Online Sessie: Steeds slimmer

Wie slim is, blijft in ontwikkeling. En wie in ontwikkeling blijft, wordt slimmer. Welkom op het slimste business event van de Benelux: Steeds Slimmer. Tijdens deze Exact Live productie op 18 november biedt Exact je interessante en inspirerende online sessies die jou helpen je ambities waar te maken. Schrijf je daarom snel in!
09:00 -21:15 uur, Op je eigen (thuis) werkplek
Bekijk alle events
x

Webinar terugkijken

Het afgelopen jaar konden we door webinars nog steeds onze kennis met je delen. Veilig thuiswerken, Teams, Inkoopmanagement, Power BI, Voip en de Moderne Werkplek. Ze kwamen allemaal voorbij. Heb je deze webinars toch gemist? Of kon je ze toen niet volgen? Kijk ze dan terug op een tijdstip dat het jou uitkomt :).
Webinars terugkijken

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!