Bekijk alle blogberichten
Kwaliteitsmanagement
Tutorial
AVG tool
Tutorial
Cybersecurity
Tedtalk

Agenda & Events

donderdag
27
jun

Gebruikerstraining - Elvy

Haal nóg meer efficiëntie uit de factuurverwerking met Elvy. Een gebruikerstraining voor relaties van Arrix.
09.00 - 13.00 uur, Arrix, Lavendelheide 10A Drachten
Bekijk alle events
x

Gadget van de week
'Hey Google'

Google beschikt over twee soorten slimme speakers: Home en Home Mini. Een compacte ‘praatpaal’ en ronde micro-speaker. Beide Google Homes kunnen meerdere gebruikers in een huishouden helpen dankzij Voice Match.
Die technologie stelt Google Home in staat om stemmen te onderscheiden, zodat het antwoord op een vraag als “Wat staat er in mijn agenda?” geheel is afgestemd op degene die de vraag stelt.

Bovenop de Google Home zitten vier led-lampjes die aanspringen als iemand de woorden “Hey Google” of “Oké Google” uitspreekt. Home bevat meer functies dan we al kenden van Assistant.

Zo kun je met je stem ‘smart home’-apparaten bedienen, zoals slimme lampen van Philips Hue of de thermostaat van Nest. Verder kunnen gebruikers luisteren naar muziek via onder meer Spotify en YouTube Music, of via de televisie content afspelen van diensten als Netflix en YouTube – mits ook in het bezit van een Google Chromecast.

Lees alles over de Google praatpaal

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.