Wekelijkse Microsoft update - Wk 19

Vanaf nu kun je met de Power Automate app ook je Teams activiteiten automatiseren of verbinden met andere apps en services. Dat is één van de functionaliteiten die Microsoft binnen Teams uitrolt. Lees snel verder en ontdek nog meer nieuwe functionaliteiten waarmee je slimmer werkt. Lees meer
BlogOffice365Online werken
Bekijk alle blogberichten

Videogalerij

Het belang van goede wachtwoorden, een wachtwoordmanager en multifactor authenticatie
Moderne Werkplek
Animatie
Veilig internetten - Phishing
Tutorial

Whitepapers

Moderne Werkplek

Bedrijven over de hele wereld zijn aan het digitaliseren. Lees er meer over in de whitepaper over de blueprint voor toekomstbestendige organisaties.

> Download deze whitepaper

ERP-systeem

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt. In onze whitepaper vertellen we waar je op moet letten.

> Download de whitepaper

Bekijk alle downloads

Agenda & Events

dinsdag
14
jun

Kennissessie: Stapel de voordelen van WMS

Gebruik je Exact en wil je jouw magazijn digitaliseren? Exact WMS is een logische vervolgstap. In deze sessie vertellen we je meer over de mogelijkheden, voordelen en welke smaken er zijn. Voor ieder bedrijf een passende WMS oplossing. Ontdek welke WMS "versie" bij je past en meld je aan.
10:30 - 13:00, Arrix ICT, Drachten
dinsdag
14
jun

Webinar: Contractregistratie

Organisaties sluiten veel contracten af voor verschillende producten of diensten. Maar hoe houd je grip op al deze lopende contracten? Een oplossing hiervoor is Elvy Contractregistratie. We demonstreren diverse mogelijkheden, zodat jij aan het einde van het webinar weet wat Elvy voor jouw contractadministratie betekent.
09:30, Op je eigen (thuis) werkplek
Bekijk alle events
x

Webinar terugkijken

Het afgelopen jaar konden we door webinars nog steeds onze kennis met je delen. Veilig thuiswerken, Teams, Inkoopmanagement, Power BI, Voip en de Moderne Werkplek. Ze kwamen allemaal voorbij. Heb je deze webinars toch gemist? Of kon je ze toen niet volgen? Kijk ze dan terug op een tijdstip dat het jou uitkomt :).
Webinars terugkijken

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!