AI is serieuze business. Een inleiding

Artificial Intelligence (AI) is al bijna niet meer weg te denken en het is niet vreemd dat veel bedrijven en organisaties bij ons informeren naar wat AI voor hen kan betekenen. In deze blog ontdek je hoe we bij Arrix aankijken tegen deze snelle ontwikkeling en welke aspecten daarbij een rol spelen. Lees meer
BlogOffice365Online werken

M365 Update - Wk 9

Momenteel worden er geen (grote) ontwikkelingen binnen Teams verwacht. Omdat er de laatste tijd veel updates zijn geweest neem ik een paar veel gebruikte onderdelen binnen Teams opnieuw onder de loop. Deze week krijg je meer informatie over Teams kanalen.  Lees meer
BlogOffice365
Bekijk alle blogberichten

Videogalerij

Veilig fit met de Security Baseline
Moderne Werkplek
Animatie
Veilig internetten - Phishing
Tutorial

Whitepapers

Moderne Werkplek

Bedrijven over de hele wereld zijn aan het digitaliseren. Lees er meer over in de whitepaper over de blueprint voor toekomstbestendige organisaties.

> Download deze whitepaper

ERP-systeem

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt. In onze whitepaper vertellen we waar je op moet letten.

> Download de whitepaper

Bekijk alle downloads

Agenda & Events

dinsdag
26
mrt

Meer omzet en marge dankzij de juiste inzichten

Altijd en overal toegang tot de meest relevante en actuele cijfers, zodat je beter kunt werken en beslissen. Je vindt de informatie die je zoekt snel en gemakkelijk, ook al is deze verspreid over verschillende systemen. In 30 minuten leer je hoe operational intelligence jouw inzichten en processen verbeteren.
10:00, Op je eigen (thuis) werkplek
dinsdag
16
apr

Active IT Event dinsdag 16 april: Arrix LABS

Zien we jou ook bij Labs? Een active IT event met als thema: Artificial Intelligence. Verken samen met ons de wereld van Kunstmatige intelligentie. Je krijgt handvaten voor deze nieuwe technologie, waarmee je aan het stuur blijft in de AI revolutie. We beginnen met een plenair programma waar Jarno Duursma (Techexpert - gespecialiseerd in AI) je meeneemt in de wereld van kunstmatige intelligentie, daarna bepaal je jouw programma. Er zijn 6 deelsessies, waarvan je er 3 kiest. We sluiten af met een heerlijke lunch. Laat je inspireren en schrijf je in!
09:00 uur, Schouwburg De Lawei, Drachten
Bekijk alle events
x

Webinar terugkijken

Het afgelopen jaar konden we door webinars nog steeds onze kennis met je delen. Veilig thuiswerken, Teams, Inkoopmanagement, Power BI, Voip en de Moderne Werkplek. Ze kwamen allemaal voorbij. Heb je deze webinars toch gemist? Of kon je ze toen niet volgen? Kijk ze dan terug op een tijdstip dat het jou uitkomt :).
Webinars terugkijken

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!