Bekijk alle blogberichten

Videogalerij

Veilig internetten - Phishing
Tutorial
Een audit file exporteren in Exact Globe
Kwaliteitsmanagement
Tutorial

Whitepapers

Storage 2.0

Data is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Deze onmisbaarheid van data levert ICT managers grote uitdagingen op. Lees er meer over in de whitepaper.

> Download deze whitepaper

ERP-systeem

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt. In onze whitepaper vertellen we waar je op moet letten.

> Download de whitepaper

Bekijk alle downloads

Agenda & Events

donderdag
26
nov

Interactieve online sessie voor de groothandel

Krijg een compleet en actueel overzicht van alle voor jou relevante informatie. Dankzij interactieve dashboards en overzichten krijg je en jouw collega’s de juiste inzichten. Je houdt de juiste indicatoren in de gaten en stuurt je organisatie daar waar nodig bij. Hoe maak je deze optimalisatieslag voor je groothandel? Neem deel aan deze interactieve sessie.
14:00 - 15:00, Op je eigen (thuis) werkplek
Bekijk alle events
x

Chatten, bellen en vergaderen met Teams

Snel aan de slag met Microsoft Teams? Deze handleiding combineert tekst met duidelijke foto's zodat je snel zelf de voordelen van Teams kunt ervaren. Op naar beter en leuker samenwerken.
Download Handleiding Teams

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.