Bekijk alle blogberichten

Videogalerij

Veilig fit met de Security Baseline
Moderne Werkplek
Animatie
Veilig internetten - Phishing
Tutorial

Whitepapers

Power Platform

Ontdek de kracht van aanvullende oplossingen naast je Exact Software. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je bedrijf vooruitgaat en flexibel blijft. Bovendien biedt het een veilige omgeving die ruimte laat voor groei.

> Download deze brochure

ERP-systeem

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt. In onze whitepaper vertellen we waar je op moet letten.

> Download de whitepaper

Bekijk alle downloads

Agenda & Events

woensdag
19
jun

Arrix staat op Exact Live!

Exact Live is hét evenement waar de nieuwste technologische ontwikkelingen, kennisdeling en netwerken samenkomen. Van cloud tot AI, van boekhouding tot ERP en van werkgeverschap tot leiderschap. Een bruisende dag vol nieuwe inzichten, die jou de kans geven om voorop te lopen. Dat is waar het om draait op woensdag 19 juni in Rotterdam Ahoy: jou verder helpen! Samen streven we naar jouw ideale uitzicht
10:30 -18:00 uur, Rotterdam Ahoy
woensdag
26
jun

Webinar: Inkoopfactuurverwerking met Exact Software

Mis deze kans niet om te leren hoe je jouw inkoopfactuurverwerking kunt optimaliseren met Exact Software en ImageCapture for Invoices. Wat kun je verwachten? Efficiënte verwerking van facturen, zowel op kop- als regelniveau, verbeterd goedkeuringsproces van facturen en ondersteuning voor jouw Exact Globe administratie. Onze partner Scan Sys leid je door de nieuwste versie van ImageCapture (Versie 10) en laat je zien hoe deze software je administratie digitaliseert en hoe je tijd bespaart. Meld je vandaag nog aan en transformeer je factuurverwerking!
10:00 uur, Op je eigen (thuis)werkplek
Bekijk alle events
x

Webinar terugkijken

Het afgelopen jaar konden we door webinars nog steeds onze kennis met je delen. Veilig thuiswerken, Teams, Inkoopmanagement, Power BI, Voip en de Moderne Werkplek. Ze kwamen allemaal voorbij. Heb je deze webinars toch gemist? Of kon je ze toen niet volgen? Kijk ze dan terug op een tijdstip dat het jou uitkomt :).
Webinars terugkijken

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures