ERP-Software

Doen wat echt belangrijk is,
dat geeft vertrouwen

Moderne ERP-software maakt handmatige invoer overbodig. Dit neemt een hoop werk uit handen, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: keuzes maken op basis van betrouwbare data.

Software die voor jou nadenkt

Marges staan onder druk en de concurrentie neemt toe. Tegelijkertijd groeit je organisatie, en daarmee groeit ook de hoeveelheid administratie die elke dag moet worden verwerkt. Je wil wel dat er efficiënter wordt gewerkt, maar hoe pak je dit aan?

Intussen is de werkdruk op de financiële afdeling alleen maar toegenomen. Maar niet op een leuke manier. Hoogopgeleide professionals zijn een groot deel van hun dag kwijt aan het overtypen van informatie. En Excel bevat inmiddels meer informatie dan het dure boekhoudpakket wat je ooit hebt aangeschaft.

De oplossing is om meer te doen in minder tijd, tegen de laagste kosten. Dit begint met het automatiseren van alle repeterende processen. En dat zijn er nogal wat. Een ERP-systeem kan daarbij helpen.

Kennis op de werkvloer beter benutten

De meest waardevolle kennis bevindt zich op de werkvloer. Kennis waarmee jouw resultaat valt of staat. Maar hoe krijg je toegang tot die kennis, als jouw hoogstopgeleide medewerkers al hun tijd kwijt zijn aan simpele data-invoer?

ERP-Software anno nu denkt met je mee, doet voorspellingen, neemt werk uit handen en maakt repeterende handelingen overbodig. En dat is jouw sleutel tot succes. De software is er voor de medewerker, en niet andersom.

De rol van de administrateur of controller wordt hierdoor anders. Niet meer urenlang data inkloppen, maar alleen nog maar de automatisch verwerkte data controleren op afwijkingen.

En zodra ze tijd overhouden, kunnen medewerkers eindelijk doen waar ze goed in zijn: kansen herkennen en verbeteringen adviseren aan het management.

Lennart zorgt voor gemak

Onze ERP-expert Lennart vervangt dagelijkse ergernissen door software die wél werkt. Maak kennis met Lennart en ontdek hoe medewerkers tijd overhouden voor de dingen die er echt toe doen.

Maak afspraak

x

De juiste stuurinformatie voor gefundeerde keuzes

Je wil altijd weten hoe de organisatie er voorstaat. Gaat alles goed of moet je bijsturen? Onze software geeft jou de informatie om budgetten te beheren en te vergelijken met eerdere realisaties.

Het resultaat? Altijd de stuurinformatie die je nodig hebt om keuzes mee te maken: gefundeerde keuzes.

Veelgestelde vragen over ERP-software

Wat is een ERP-systeem?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem is een softwarepakket waarin de data van verschillende bedrijfsafdelingen wordt samengebracht en geautomatiseerd.

Wat is het voordeel van een ERP-systeem?

Het meest voorkomende argument voor het aanschaffen van een ERP-pakket, is dat het resulteert in de besparing van tijd en geld. De reden is dat alle belangrijkste bedrijfsinformatie is gekoppeld in één database en dus op elk moment van de dag voor iedereen toegankelijk is.

Voor wie is een ERP-pakket interessant?

Een trend van de laatste jaren is dat meer ERP-pakketten toegankelijk zijn geworden voor het MKB: er zijn al pakketten die aangeschaft kunnen worden vanaf twee gebruikers.
Door de opkomst van de cloud zijn de implementatiekosten bovendien fors gedaald, waardoor de drempel voor kleinere bedrijven flink is verlaagd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures