Zakelijke Telefonie

Altijd en overal bereikbaar zijn, dat geeft vertrouwen

Telefonie is onmisbaar om efficiënt te kunnen werken. Blijf bij de tijd als het gaat om digitale werkprocessen, van groepschats tot online vergaderen. En betaal geen cent teveel.

Telefonie als ruggengraat van je werkprocessen

De tijd van even een belletje doen en dan weer terug aan het werk is voorbij. Werk is bellen en omgekeerd. Telefonische bereikbaarheid is binnen organisaties cruciaal. Bovendien is zakelijke telefonie verweven met steeds meer digitale werkprocessen. Groepschats, webconferenties, online vergaderen en ondertussen vliegensvlug bestanden delen en aanpassen. Telefonie is vandaag de dag een even fundamentele als complexe aangelegenheid. De techniek staat daarbij voor niets. Maar als de mogelijkheden oneindig zijn, wie houdt dan het overzicht?

Spraak, data en meer om efficiënt te kunnen werken

Je medewerkers willen snel en efficiënt werken. Op kantoor en daarbuiten, vanaf elke plek waar het nodig is. Hetzelfde geldt voor communicatie. Spraak, data en aanvullende telefonieservices – van voicemail tot telefonisch vergaderen – zijn voor je medewerkers een basisvoorwaarde om efficiënt te kunnen blijven werken. Maar welke medewerker heeft nu wat nodig als het gaat om zakelijke telefonie? En hoe ver zijn hun werkplekken al gedigitaliseerd? Werkt jouw organisatie bijvoorbeeld al met Office 365 en gebruiken je medewerkers daarbinnen elk hun eigen programma’s die je óók aan zakelijke telefonie wilt koppelen?

 

Arrix maakt de integrale communicatiebehoefte inzichtelijk. En we zorgen dat iedereen beschikt over de juiste telefoniefunctionaliteiten. Thuis, op kantoor en onderweg.

René verheldert

Telefonie begint bij helderheid brengen in complexe telefoniebehoeften. En dat is de kracht van onze Adviseur Telefonie & ICT, René Rispens.Maak afspraak
x

Betaal voor wat je gebruikt

Kostbare telecomabonnementen waarvan jouw medewerkers de helft niet gebruiken? Geen sprake van bij Arrix. Wij bieden maatwerk voor elke medewerker. Iedereen krijgt de telefoniefunctionaliteit die hij of zij nodig heeft. Zo betaalt jouw organisatie dus alleen voor wat je gebruikt. Waarom zou je immers meer uitgeven aan zakelijke telefonie?
x

“Wat je met Arrix afspreekt,gebeurt ook echt.”

Bob Soetekouw, managing director
GB Steel Group

Lees het verhaal

De uitdaging van GB Steel Group: van draaitelefoons naar VoIP

GB Steel Group is gespecialiseerd in divers staalwerk voor projecten overal in Nederland en daarbuiten. Het team bestaat uit medewerkers die de dagelijkse gang van zaken coördineren voor de vijf divisies van de groep. Samen zijn ze actief in utiliteitsbouw, industrie, infra, recyclinginstallaties en transportoplossingen.

Voor de continuïteit van GB Steel Group is het erg belangrijk dat collega’s altijd met elkaar kunnen overleggen. Voorheen ging dat met verschillende telefoniekanalen, van VoIP en ISDN tot analoge telefonie. Elk kanaal had zijn eigen aanbieder, wat het beheer en gebruiksvriendelijkheid er niet makkelijker op maakte.

 

De oplossing van Arrix: alles in één systeem.

Inmiddels belt iedereen in GB Steel Group digitaal.  Hiervoor is het hele bedrijf overgezet op Arrix VoIP, waarbij het beheer is ingericht vanuit één centraal punt.

Samen met de ICT-afdeling van GB Steel Group heeft Arrixgrondig geïnventariseerd wat er precies nodig was, zoals hardware, receptiediensten en voicemailboxen. Na een grondige voorbereiding zijn alle locaties één voor één overgezet.

 

Reactie van Bob Soetekouw, managing director bij GB Steel Group

“De overstap van gewone telefoons op het bureau naar VoIP is een hele grote verandering. Arrix heeft dit heel soepel laten verlopen, waarbij we geen moment onbereikbaar zijn geweest.

Het bellen gaat nu veel soepeler, omdat alle contacten onderling zijn gesynchroniseerd via Outlook. Hierdoor hebben we eindelijk afscheid kunnen nemen van telefoonlijsten.

Het beheer is eenvoudiger, want we hebben nu één aanspreekpunt. Het fijne aan Arrix is dat ze no-nonsense communiceren en geen bureaucratie kennen. Als je iets afspreekt, dan gebeurt het ook echt.”

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures