Alle nieuwsberichten

Arrix en IT Worxx worden Excellence partner

Arrix en IT Worxx bieden KPN-diensten op het gebied van telefonie en connectiviteit. Elk op onze eigen manier, vanuit Drachten en Emmen. Omdat we samen groter en sterker zijn, hebben we ons partnership bij KPN verder uitgebreid. Sterker nog, per 1 september zijn we KPN Excellence partner!

Lees meer

Nieuwe collega’s voor telefonie

Omdat Arrix gestart is met het aanbieden van telefonie, werd het ook tijd om nieuwe collega’s hiervoor in te zetten. Adviseur Eddie Steenbergen zal vanaf heden samenwerken met twee telefonie consultants, Hielke en Mark. Ze stellen zich graag even voor!   Hielke van der Meulen Netwerk Consultant Mijn naam is Hielke van der Meulen en […]

Lees meer

Uitbreiding terugroepactie van HP voor batterijen

Het HP veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van notebook- en mobiele werkstation batterijen is uitgebreid. Het is een uitbreiding op de terugroeping van 2018. Batterijen kunnen oververhit raken en brand -en verbrandingsgevaar opleveren. Heb je tussen december 2015 en april 2018 een notebook, mobiel werkstation of accu aangeschaft? Lees hier wat je moet doen.

Lees meer

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!