Alle nieuwsberichten

Kritiek beveiligingslek van invloed op veel applicaties

beveiligingslek webp

Een kritiek lek in de WebP bibliotheek, heeft invloed op diverse software, applicaties en browsers. Een groot aantal producten maakt gebruik van de WebP bibliotheek, waaronder de veelgebruikte browsers Google Chrome en Microsoft Edge. Vanwege dit lek hebben diverse softwareproducten al een update uitgebracht. Gebruikers roepen wij op om de nieuwe versies zo snel mogelijk te installeren.

Lees meer

Cybersubsidie voor kleine bedrijven

cybersubsidie

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kleine bedrijven nog steeds niet genoeg maatregelen nemen voor ICT beveiliging, Cybersecurity staat vaak niet bovenaan de prioriteitenlijst. (Kleine) bedrijven denken vaak dat ze geen doelwit of niet interessant voor hackers zijn. Het tegendeel is waar. Als laatste zetje, om vandaag nog in actie te komen, kunnen kleine ondernemingen aanspraak maken op cybersubsidie.

Lees meer

Arrix en IT Worxx worden Excellence partner

Arrix en IT Worxx bieden KPN-diensten op het gebied van telefonie en connectiviteit. Elk op onze eigen manier, vanuit Drachten en Emmen. Omdat we samen groter en sterker zijn, hebben we ons partnership bij KPN verder uitgebreid. Sterker nog, per 1 september zijn we KPN Excellence partner!

Lees meer

Nieuwe collega’s voor telefonie

Omdat Arrix gestart is met het aanbieden van telefonie, werd het ook tijd om nieuwe collega’s hiervoor in te zetten. Adviseur Eddie Steenbergen zal vanaf heden samenwerken met twee telefonie consultants, Hielke en Mark. Ze stellen zich graag even voor!   Hielke van der Meulen Netwerk Consultant Mijn naam is Hielke van der Meulen en […]

Lees meer

Uitbreiding terugroepactie van HP voor batterijen

Het HP veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van notebook- en mobiele werkstation batterijen is uitgebreid. Het is een uitbreiding op de terugroeping van 2018. Batterijen kunnen oververhit raken en brand -en verbrandingsgevaar opleveren. Heb je tussen december 2015 en april 2018 een notebook, mobiel werkstation of accu aangeschaft? Lees hier wat je moet doen.

Lees meer

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures