Ingericht op de toekomst,
dat geeft vertrouwen

Van SW-bedrijven wordt steeds vaker verwacht dat ze leren denken als een BV. Maar hoe krijg je inzicht in de inkomsten en de uitgaven, als elk bedrijfsonderdeel nog zijn eigen administratie doet?
› Ontdek meer

De participatiewet heeft het speelveld voorgoed veranderd. Subsidiestromen zijn afgenomen en tekorten worden niet langer door een overheid opgevuld.

Sociale werkbedrijven zijn opeens gedwongen om te opereren als een BV en moeten voldoen aan die éne keiharde regel van het bedrijfsregel: wie rode cijfers schrijft, verliest zijn bestaansrecht.

Grip op de inkomsten en uitgaven is van levensbelang. Maar de huidige automatisering is hier vaak niet op ingericht: vaak werkt een SW-bedrijf met meerdere systemen, eventueel aangevuld met lijsten in Excel. Daardoor is er onvoldoende overzicht.

Sturen op kwaliteit

De omslag van sociale werkvoorziening naar een organisatie die zichzelf overeind houdt, vraagt om een andere benadering. Een benadering waarbij nog steeds de persoonlijke benadering centraal staat, maar óók waarbij uniform wordt aangestuurd en kennis wordt gedeeld.

Met de alles-in-1 oplossing van Arrix heb je grip op de logistiek en financiën en kan je meegroeien met de eisen die de overheid aan de organisatie stelt.

Slimme automatisering haalt het beste uit de medewerkers én geeft het management essentiële sturingsmechanismen door uniforme rapportage.

Financiën altijd inzichtelijk

Continue inzicht in de financiële positie van alle bedrijfsonderdelen.Meer over ERP-Software

Kwaliteit is het uitgangspunt

Medewerkers delen digitaal hun kennis. Thuis, op het werk en onderweg.Meer digitaal samenwerken

Altijd en overal werken

Iedereen werkt efficiënt met de Moderne Werkplek van Arrix. Waar je ook bent, welk apparaat je ook gebruikt.Meer over moderne werkplek

Persoonsgegevens optimaal beschermd

Voldoe aan de AVG-wetgeving en geef hackers en phishing geen kans.Meer over security

Lennart Schultz

Met de juiste ICT-systemen heb je weer grip op financiën en logistiek. Lennart Schultz vertelt je er alles over.Maak afspraak
x

Eén communicatiekanaal voor alle businessunits

Een sociaal werkbedrijf bestaat uit meerdere businessunits. Ieder met een eigen doel en een unieke aanpak. Door die unieke aanpak te vertalen in een softwarepakket op maat werken alle bedrijfsonderdelen optimaal samen en heeft het management altijd de juiste inzichten.
Wij laten alle bedrijfsonderdelen samenwerken via Microsoft Office 365 zoals SharePoint. Voortaan hebben medewerkers hun werkinstructies altijd binnen handbereik, bijvoorbeeld via de laptop, smartphone en tablet. Procedures veranderen hierdoor van papieren tijgers in digitale toepassingen, waarop feedback gegeven kan worden en waarover medewerkers met elkaar kennis kunnen delen.

Het resultaat: alle bedrijfsonderdelen werken op een uniforme manier, waardoor cruciale informatie altijd en voor iedereen toegankelijk is.

Lees meer

Software die de mens centraal stelt

Wij vinden dat software het beste uit de medewerkers moet halen. Dit bereik je met flexibele software, op maat ingericht op de mensen binnen de organisatie. De ervaren consultants van Arrix kennen als geen ander de uitdagingen waar SW-bedrijven voor staan. En hun ervaring is jouw voordeel: samen bekijken we hoe de huidige

organisatiedoelen worden vertaald naar de werkvloer en hoe dit in een digitale omgeving beter kan. Wij geloven in oplossingen waarbij niet de techniek, maar de mens centraal staat. Daarom bieden wij praktische, doeltreffende Office 365-oplossingen waar iedereen mee uit de voeten kan.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures