Meer Arrix

Slimme ICT haalt het beste uit je organisatie

ICT kan niet zonder mensen, maar mensen kunnen ook niet zonder ICT. Wij geloven dat ICT soepel en slim moet zijn zodat mensen eenvoudiger, efficiënter en plezieriger kunnen werken.

Met bewezen ICT-oplossingen helpen we onze klanten om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit doen we door de software te kiezen die past bij de organisatie, en de inrichting af te stemmen op de behoefte van de eindgebruiker en de wensen van het management.

Kiezen voor Arrix is dus kiezen voor een duurzame partnership met een betrouwbare partij. Een partij die meedenkt en proactief is. En jou daarmee laat onderscheiden van je concurrentie en je op voorsprong zet binnen de markt.

 

Arrix is opgericht in 2002 en is sinds 2019 onderdeel van The Futurproof Group.

Niets missen?

Leer van onze experts die hun kennis met je delen en ontvang onze blogs en nieuws via e-mail.Schrijf me in!
x

Dubbel ISO gecertificeerd, dubbel zoveel kwaliteit

Arrix is dubbel gecertificeerd voor ISO 9001 én ISO 27001. Hierin lopen wij voorop in de markt. Daarnaast zijn we ook NEN 7510 gecertificeerd. Sinds 2021 hebben we een ISAE 3402 type II verklaring.

Alles over onze certificering

Arrix is gecertificeerd voor zowel de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Deze certificaten gelden voor onze hele organisatie en niet – zoals dat vaak voorkomt – voor een bepaald proces of enkele bedrijfstak. Voor onze klanten is de certificering een blijvende garantie op een optimale beveiliging en een doorlopende cyclus van procesverbetering.

De ISO 9001-normering betekent dat wij werken volgens een kwaliteitssysteem waarbij doorlopend wordt gewerkt aan het verhogen van de klanttevredenheid. Ook toont de normering aan dat wij aan alle wettelijke eisen voldoen.

De ISO 27001-normering houdt in dat alle noodzakelijk maatregelen zijn genomen om informatie te beveiligen volgens hoge internationale standaarden. Hiermee geven wij onze klanten de garantie dat informatie in vertrouwde handen is.

De Nen 7510-normering is toegesneden op de gezondheidszorg. Hiermee waarborg je alle informatie betreffende verantwoorde zorg rondom patiënten. De beveiligingsmaatregelen zijn zo ingericht dat ze te controleren zijn.

De beheersmaatregelen vanuit de certificering ISO 27001 en Nen 7510  worden getoetst op adequate werking door middel van een ISAE 3402 Type II audit. Met deze audit wordt de feitelijke werking van de beheersmaatregelen over het afgelopen twaalf maanden getoetst.  Hiermee wordt aangetoond, dat de  informatiebeveiligingsprocessen goed worden beheerst. Organisaties kunnen dus met een gerust hart IT processen aan ons uitbesteden, omdat ze weten dat ze in vertrouwde handen zijn bij Arrix.

Deze certificeringen en verklaringen zijn onderdeel geworden van onze bedrijfsvoering. We voldoen aan nationale en internationale standaarden en laten ons daar op toetsen. Indien gewenst, kunnen we je voorzien van een exemplaar van deze certificering of verklaring. >> aanvragen

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures