Digitaal samenwerken

Nooit meer dingen dubbel doen, dat geeft vertrouwen

De juiste software voorkomt een wildgroei aan bestanden binnen jouw organisatie. Stop met documenten mailen, start met kennis delen.

Minder overzicht betekent meer werk

Van rapporten tot gespreksverslagen: op elk kantoor vliegen de documenten ons om de oren. Maar wat als niemand het overzicht heeft over al die bestanden?

Dan wordt veel werk dubbel gedaan omdat kennis onvoldoende gedeeld wordt of niet goed vindbaar is. Zonde van de tijd en van het geld.

Dan is het tijd om efficiënter te werken, met een Microsoft Office 365-oplossing van Arrix, bijvoorbeeld SharePoint, Microsoft Teams of het Power Platform. Office 365 is een platform voor samenwerking, waar we medewerkers bij elkaar brengen op één portaal met een gebruiksvriendelijke interface. Een mensgerichte oplossing, praktisch opgezet en afgestemd op de wensen van de werkvloer.

Als je iets begrijpt, kun je het sturen

Kantoorwerk is vaak hopeloos inefficiënt, zeker in grote organisaties. Businessunits gebruiken verschillende softwarepakketten en houden een cultuur in stand waarin kennis amper wordt gedeeld.

Het gevolg is dat de organisatie het wiel keer op keer moet uitvinden, terwijl er veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar documenten. Als je erover nadenkt, is het eigenlijk niet te bevatten.

Arrix helpt je om de informatiestromen binnen de organisatie beter te begrijpen. Want wat je begrijpt, kun je sturen. Bijvoorbeeld met software zoals SharePoint waarmee je medewerkers efficiënt digitaal laat samenwerken; denk aan vergaderenonline communiceren, samenwerken aan projecten met collega’s en/of klanten veilig werken met een kwaliteitsmanagementsysteem.

Wiebe Urk

Neem contact op met Wiebe en ontdek hoe medewerkers productiever worden door slimmer samen te werken.Maak afspraak
x

Een complex proces is eigenlijk heel simpel

Elke organisatie is per definitie complex. Onze uitdaging is om ingewikkelde processen te versimpelen door ze vast te leggen in gebruiksvriendelijke systemen die medewerkers graag gebruiken.

Zo maken we ICT simpel en praktisch.

Comenius