Digitaal samenwerken

Nooit meer dingen dubbel doen, dat geeft vertrouwen

De juiste software voorkomt een wildgroei aan bestanden binnen jouw organisatie. Stop met documenten mailen, start met kennis delen.

Minder overzicht betekent meer werk

Van rapporten tot gespreksverslagen: op elk kantoor vliegen de documenten ons om de oren. Maar wat als niemand het overzicht heeft over al die bestanden?

Dan wordt veel werk dubbel gedaan omdat kennis onvoldoende gedeeld wordt of niet goed vindbaar is. Zonde van de tijd en van het geld.

Dan is het tijd om efficiënter te werken, met een Microsoft Office 365-oplossing van Arrix, bijvoorbeeld SharePoint, Microsoft Teams of het Power Platform. Office 365 is een platform voor samenwerking, waar we medewerkers bij elkaar brengen op één portaal met een gebruiksvriendelijke interface. Een mensgerichte oplossing, praktisch opgezet en afgestemd op de wensen van de werkvloer.

Als je iets begrijpt, kun je het sturen

Kantoorwerk is vaak hopeloos inefficiënt, zeker in grote organisaties. Businessunits gebruiken verschillende softwarepakketten en houden een cultuur in stand waarin kennis amper wordt gedeeld.

Het gevolg is dat de organisatie het wiel keer op keer moet uitvinden, terwijl er veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar documenten. Als je erover nadenkt, is het eigenlijk niet te bevatten.

Arrix helpt je om de informatiestromen binnen de organisatie beter te begrijpen. Want wat je begrijpt, kun je sturen. Bijvoorbeeld met software zoals SharePoint waarmee je medewerkers efficiënt digitaal laat samenwerken; denk aan vergaderenonline communiceren, samenwerken aan projecten met collega’s en/of klanten veilig werken met een kwaliteitsmanagementsysteem.

Lennart Schultz

Neem contact op met Lennart en ontdek hoe medewerkers productiever worden door slimmer samen te werken.Maak afspraak
x

Een complex proces is eigenlijk heel simpel

Elke organisatie is per definitie complex. Onze uitdaging is om ingewikkelde processen te versimpelen door ze vast te leggen in gebruiksvriendelijke systemen die medewerkers graag gebruiken.

Zo maken we ICT simpel en praktisch.

x

'Een slimme oplossing waardoor we meer inzicht
hebben dan voorheen'

Sander van Gelderen, ICT-coördinator Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Lees het verhaal

De uitdaging van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht: hogere kwaliteit zorg met een nieuw KMS

Als moderne zorginstelling liep Zonnehuisgroep IJssel-Vecht steeds vaker tegen de grenzen van het tien jaar oude KMS-systeem aan. Medewerkers vonden de documenten te lang en het management kon onvoldoende sturen. Het statische KMS bleek bovendien niet ingericht op de plan-do-check-act-cyclus, die nodig is om aan de NEN9510-norm te voldoen.

 

De oplossing van Arrix: processen stroomlijnen in SharePoint

Arrix heeft Zonnehuisgroep IJssel-Vecht geholpen met de implementatie van een KMS dat medewerkers ondersteunt bij hun taken. Het oude systeem is ingericht op documenten, het voorstel van Arrix was gebaseerd op de werkprocessen. Ingericht in SharePoint, zodat het gelijk vertrouwd aanvoelt voor de medewerkers. Door een flexibele inrichting van het systeem verliep dat proces snel en soepel, waarbij vragen vanaf de werkvloer direct werden verwerktn in het ontwerp. Het vullen van het KMS-systeem doet de organisatie zelf.

 

Reactie van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Sander van Gelderen, ICT-coördinator: “De oplossing van Arrix is heel slim, omdat het gebruik maakt van Microsoft-licenties die we al hebben. De kosten zijn daardoor gunstig. Op managementniveau kunnen we nu eenvoudig acties uitzetten en monitoren. We hebben meer overzicht dan voorheen, waardoor we makkelijker kunnen rapporteren aan externen.”

Kim Borghuis, projectleider KMS: “Als je als organisatie weet wat je wilt, dan heb je aan Arrix een hele goede partner. Ze werken niet met een kant-en-klaar pakket, maar kijken naar de gebruikersbehoefte en passen daar het systeem op aan. Het resultaat is eigenaarschap. Onze medewerkers zijn beheerder én eigenaar en voelen zich nu meer betrokken.”

Comenius

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures