Digitaal samenwerken

Nooit meer dingen dubbel doen, dat geeft vertrouwen

De juiste software voorkomt een wildgroei aan bestanden binnen jouw organisatie. Stop met documenten mailen, start met kennis delen.

Minder overzicht betekent meer werk

Van rapporten tot gespreksverslagen: op elk kantoor vliegen de documenten ons om de oren. Maar wat als niemand het overzicht heeft over al die bestanden?

Dan wordt veel werk dubbel gedaan omdat kennis onvoldoende gedeeld wordt of niet goed vindbaar is. Zonde van de tijd en van het geld.

Dan is het tijd om efficiënter te werken, met een Microsoft Office 365-oplossing van Arrix, bijvoorbeeld SharePoint. Office 365 is een platform voor samenwerking, waar we medewerkers bij elkaar brengen op één portaal met een attractieve interface. Een mensgerichte oplossing, praktisch opgezet en afgestemd op de wensen van de werkvloer.

Als je iets begrijpt, kun je het sturen

Kantoorwerk is vaak hopeloos inefficiënt, zeker in grote organisaties. Businessunits gebruiken verschillende softwarepakketten en houden een cultuur in stand waarin kennis amper wordt gedeeld.

Het gevolg is dat de organisatie het wiel keer op keer moet uitvinden, terwijl er veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar documenten. Als je erover nadenkt, is het eigenlijk niet te bevatten.

Arrix helpt je om de informatiestromen binnen de organisatie beter te begrijpen. Want wat je begrijpt, kun je sturen. Bijvoorbeeld met software zoals SharePoint waarmee je medewerkers efficiënt digitaal laat samenwerken; denk aan papierloos vergaderen, online communiceren, samenwerken aan projecten met collega’s en/of klanten en een veilig kwaliteitsmanagement systeem.

Monique Duijnker

Neem contact op met Monique en ontdek hoe medewerkers productiever worden door slimmer samen te werken.Maak afspraak
x

'Ons hoofdkantoor is nu in realtime verbonden met het werkveld'

Gijs van Beek, Systeembeheerder, Nijhuis Bouw

Lees ons verhaal

De uitdaging van Nijhuis: vooroplopen in de markt

Bij bouwbedrijf Nijhuis was het aan de orde van de dag: de immense papierstroom op het hoofdkantoor in Rijssen.

Niet alleen leverde dit veel dubbel werk op, het bleek een uitdaging om te zorgen dat de juiste opdrachtomschrijving volledig én tijdig op de bouwlocatie uitkwam.

Nijhuis had de ambitie om voorop te lopen met de nieuwste technologie en kwam daarom uit bij Arrix.

De oplossing: intern communiceren met apps

Wij hebben Nijhuis geholpen door alle werkstromen en processen te digitaliseren en vast te leggen in SharePoint.

Het resultaat: een realtime verbinding tussen het kantoor en het werkveld. Serviceformulieren komen binnen op de smartphone van de medewerker op locatie en worden afgevinkt zodra het werk is gedaan. Het resultaat: minder fouten en meer overzicht.

Gijs van Beek, Systeembeheerder, Nijhuis Bouw:

“Er is door Arrix een interface gebouwd die een brug slaat tussen kantoor en het werkveld op locatie. Hierop wordt enkel de informatie getoond die de medewerker op dat moment nodig heeft. Voor de eindgebruiker erg prettig.”

x

Een complex proces is eigenlijk heel simpel

Elke organisatie is per definitie complex. Onze uitdaging is om ingewikkelde processen te versimpelen door ze vast te leggen in attractieve systemen die medewerkers graag gebruiken.

Zo maken we ICT simpel en praktisch.

Comenius