Cloud mail

Overal je e-mail binnen handbereik met cloud mail van Arrix

Met Arrix Cloud Mail is het mogelijk om je mailomgeving volledig op maat te leveren, omdat wij de omgeving zelf beheren. Daarnaast ben je verzekerd van deskundige ondersteuning van onze servicedesk. Wij zorgen ervoor dat je geen gedoe heeft met je email, maar dat je email werkt. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

De oplossing zonder grote investering

Jij en je medewerkers worden steeds mobieler. Je gaat naar klanten, beurzen, werkt thuis. Dan is het handig dat je jouw email bij de hand hebt.

Met Cloud Email hoef je geen dure server aan te schaffen, te onderhouden of te beheren en je kunt toch gebruik maken van de mogelijkheden die Microsoft Exchange biedt.

Arrix Cloud mail stelt je accounts in, regelt de spam en virusfiltering en we maken back-ups. Je bent er van verzekerd dat je altijd werkt met software die up-to-date is.

Bovendien is Arrix Cloud Mail een schaalbare omgeving voor je email, waardoor je gemakkelijk je e-mailomgeving op een professionele wijze kunt organiseren.

Roy Hoeve

Je mail altijd en overal tot je beschikking? Roy praat je graag bij over de mogelijkheden.Maak afspraak

Het online spamfilter: Arrix Cloud Antispam

Het overgrote deel van alle mailverkeer bestaat op dit moment uit SPAM-mail. Dit heeft voor jou direct merkbare gevolgen in de vorm van ongewenste (malafide) email in je mailbox. Daarnaast kunnen SPAM-mails ook zorgen voor virussen en andere gevaarlijke situaties in jouw netwerk (bijvoorbeeld door mails van banken of andere organisaties, onbekende bijlagen te openen e.d.). Het opschonen van deze SPAM-mails kan, afhankelijk van het aantal mails, een tijdrovende zaak worden.

Arrix heeft een online spamfilter die via de Cloud je mailverkeer filtert, zowel binnenkomend als ook controle op uitgaand verkeer. Er hoeft geen software bij je op de mail server geïnstalleerd te worden, waardoor deze niet onnodig belast wordt.

De Online spamfilter voorkomt dat e-mail spam je netwerk bereikt en verbetert de productiviteit van medewerkers, omdat het lezen en verwijderen van ongevraagde berichten vrijwel overbodig wordt. Het is simpel en effectief. Een (online) spamfilter dat echt werkt.

Met het online spamfilter hoef je geen investering te doen in software en updates. Je betaalt een vast en laag bedrag per domein, per maand en je mail is optimaal beveiligd.

Cloud e-mail | Mailen vanaf elk apparaat

Zorgeloos e-mailen in de cloud? Wij zorgen voor een oplossing op maat, waarmee je 24/7 in verbinding staat met je zakelijke mailbox.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures