SRXP Declaratiesoftware

Het gemak van declaraties indienen en verwerken

Webinar

Met SRXP declaratiesoftware verander je de manier waarop jouw bedrijf omgaat met declaraties. Vergeet de tijd waarin bonnetjes verloren gingen, de administratie steeds moest nabellen en fouten snel waren gemaakt door handmatige invoer. SRXP brengt eenvoud en efficiëntie in je declaratieproces.

De software is zo ingesteld dat veel velden automatisch worden gevuld, waardoor de kans op fouten aanzienlijk vermindert. Je kunt jouw specifieke declaratiebeleid moeiteloos toepassen, en elke uitzondering die voor jouw bedrijf geldt, eenvoudig vastleggen. Dit maakt SRXP niet alleen betrouwbaarder, maar bespaart ook je kostbare tijd.

Met SRXP verschuift de focus van uitvoerend naar controlerend werk. Waar je eerst bezig was met het handmatig invoeren en controleren van declaraties, houdt je nu eenvoudig overzicht en grijpt in waar nodig. Dit betekent meer tijd voor de belangrijke zaken en een aanzienlijke verbetering in de betrouwbaarheid van je administratie.

Ontdek hoe deze geavanceerde declaratiesoftware jouw bedrijfsprocessen verbetert en jouw administratie naar een hoger niveau tilt vanuit elk financieel programma.

Download het webinar

Ontdek de kracht van SRXP

Krijg volledige controle over jouw declaraties met SRXP. Lennart laat je graag zien hoe.Neem contact op met Lennart
x

Verlaag declaratiekosten met SRXP Declaratiesoftware

SRXP Declaratiesoftware realiseert een siginificate tijd- en kostenbesparing op de administratie door het digitaliseren van het declaratieproces met een gebruiksvriendelijke declaratie app en online portal

Het resultaat van deze declaratiesoftware

75% tijdsbesparing

Door de bewezen declaratieworkflow realiseer je een tijdsbesparing van meer dan 75% op het declaratieproces. Ongeacht jouw organisatiegrootte.

65% ROI binnen 4 maanden

Door lage declaratiekoste, snelle implementatie en excellente adoptie van medewerkers ervaren bedrijven binnen 4 maanden een positieve ROI van 65%.

93% adoptiegraad na Q1

Complexe software kan leiden tot langdurige adoptietrajecten. Bij de declaratiesoftware van SRXP staat gebruikersvriendelijkheid voorop en wordt deze vrijwel direct in de werkwijze van medewerkers opgenomen.

Plug & Play declaratietool

Zeg vaarwel tegen langdurige implementaties. Met de plug & play declaratietool van SRXP ga je direct aan de slag met je nieuwe declaratiesoftware.

Naadloze integratie met alle financiële software

Ondanks de naam Exact SRXP, sluit het naadloos aan op elk Finance-, HR- of ERP programma. Hierdoor exporteer je declaraties met één klik naar jouw boekhoudprogramma.

Uitdagingen die je ervaart met declaraties

Veel bedrijven ervaren de volgende uitdagingen met betrekking tot het declaratieproces. Herken jij ze ook?

  • Handmatige en omslachtig declaratieproces – Het handmatig verwerken van bonnen en creditcardstatements kost de administratie veel tijd, die beter besteed kan worden aan andere taken
  • Geen inzicht in uitgaven – Omdat je declaraties pas aan het einde van de maand ontvangt, zie je daardoor te laat of medewerkers zich aan regels hebben gehouden
  • Verschillende systemen voor declaraties – In jouw bedrijf worden verschillende systemen voor declaratieregistratie en -verwerking gebruikt. Dit leidt tot een gebrek aan overzicht en stuurinformatie.

SRXP declaratiesoftware biedt voor bovenstaande uitdagingen de volgende oplossingen:

  • Volledig digitaal declaratieproces: van indienen tot inboeken – SRXP digitaliseert het declaratieproces volledig. het wordt eenvoudig in drie stappen: scannen van de bon, accorderen door managers en exporteren naar je software. Dit levert een aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen op voor je bedrijf.
  • Real-time inzicht in uitgaven van medewerkers – Met de creditcardintegratie van SRXP zijn creditcardtransacties van medewerkers real-time zichtbaar in een digitaal overzicht. Behoud je controle over uitgaven en kom niet voor verrassingen te staan.
  • Alle declaraties in één centraal systeem – Je beheert en verwerk thuiswerkvergoedingen, kilometer-, creditcard- en onkostendeclaraties in één centraal systeem. Vind alle declaraties gemakkelijk terug en genereer eenvoudig digitale rapportages.

Declaratiegemak in één app

Met SRXP Declaratiesoftware  wordt jouw declaratieproces eenvoudig in drie stappen:

declaratiesoftware

Stap 1:

Met de SRXP Declaratie app maakt je medewerker een foto van de bon

Stap 2:

In slechts één swipe accordeert de manager declaraties vanuit de declaratie app.

Stap 3:

Met één klik exporteert finance alle data naar elke Finance-, HR of ERP applicatie.

Declaraties snel verwerken: dat doe je zo!

Het verwerken van declaraties voor onkosten is tijdrovend en complex voor de financiële administratie. Hierdoor verliezen directeuren en bestuurders makkelijk het overzicht. Dit proces kan echter eenvoudiger en sneller.SRXP declaratiesoftware is de oplossing

Handmatig vs digitaal declareren

Digitaal declareren is een enorme efficiëntieslag ten opzichte van handmatige handelingen. Tijd die je liever wilt besteden aan andere taken. Waar haal jij je winst?

Bespaar tijd met SRXP declaratiesoftware

Vraag buitenlandse BTW terug

Buitenlandse btw terugvragen binnen en buiten de EU vindt ruim 82% van de finance professionals té ingewikkeld. Leer hoe je dit zelf eenvoudig terugvraagt conform de voorwaarden van de Belastingdienst in slechts 3 stappen.

Laat geen geld liggen

Tackel de declaratie eisen van de Belastingdienst

Het ontbreken van bonnen of ongepaste uitgaven is vervelend voor de administratie, vooral bij fiscale controles. Met digitale declaratiesoftware maak je jouw administratie eenvoudig fiscus-proof. Hoe?Ga aan de slag met declaratiesoftware

Slimme ICT haalt het beste uit je organisatie

ICT moet soepel en slim zijn zodat mensen eenvoudiger, efficiënter en plezieriger kunnen werken. De software moet perfect aansluiten bij jouw organisatie en de inrichting wil je afstemmen op de behoeften van de eindgebruikers en de wensen van het management.

Als je kiest voor Arrix kies je voor slimme ICT waarmee je het beste uit je organisatie haalt.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures