Exact ERP

ERP Software voor een gestroomlijnde productie en planning

Met de Exact ERP software kun je vertrouwen op jouw planning en productie. Door goed te plannen druk je kosten en bent je jouw klanten beter van dienst. Delen van het productieproces moet met elkaar en andere logistieke processen afgestemd zijn. Alleen zo kun je optimaal gebruik maken van de capaciteit. En of het nu gaat om productieplanning, voorraadbeheer of orderadministratie met Exact ERP software kun je jouw processen stroomlijnen.

Marges worden kleiner

Concurrenten voeren de druk op. Om marge op producten te houden moet je kosten drukken en efficiënter werken. Hoe kun je het proces automatiseren en wat levert het je op.

Snel en slimmer produceren met Exact

Inkoop, voorraad, productie, verkoop productinformatie en zelfs de verzending en service; Exact stopt alles in één systeem. Jouw hele organisatie werkt met dezelfde bron van gegevens. Dat verbetert de samenwerking,  bespaart kosten en helpt om de service voor klanten eenvoudig te verbeteren.

Tijd overhouden

Meer doen en meer tijd overhouden om andere taken uit te voeren? Lennart Schultz vertelt je graag meer.Maak afspraak

Inzicht in de ideale bezetting

Processen automatiseren, plannen en realtime gegevens bekijken doe je eenvoudig met Exact ERP. Deze software helpt je met het beheren van artikelstromen, het uitvoeren van calculaties en het automatiseren van de productievloer. Je plant zowel de optimale bezetting van jouw machines als jouw mensen. Bovendien kun je het systeem met diverse add-ons uitbreiden, zoals CAD of PDM.

 

Optimaliseren van jouw voorraadniveaus

Met een Material Requirements Planning (MRP) zie je in één oogopslag wat je moet leveren, wat jouw voorraad is en wanneer je goederen kunt verwachten. Exact MRP geeft je een bestel- en productie advies wat je eenvoudig om zet naar een order. Het grafische planbord, met drag en drop functionaliteit, maakt de capaciteitsplanning gemakkelijk in gebruik.

x

Alle informatie in één ERP Systeem

• Stroomlijnt jouw productieproces
• Inzicht in de optimale bezetting van jouw medewerkers en machines
• Optimaliseer jouw voorraadniveaus met MRP
• Profiteer van rapportages en signaleringen
• Eenvoudig te combineren met Exact WMS (Warehouse Management Systeem)

ERP Software realiseert efficiency

Arrix ervaart dat een koppeling van twee applicaties vaak wordt onderschat. Het bouwen van dergelijke koppelingen is dan ook altijd maatwerk, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Zeker is dat de koppelingen in onze ERP-software jouw leven een stuk gemakkelijker maken en je flink wat werk uit handen neemt.

x

Flexibel door koppelingen

Wij maken samen met jou een heldere procesanalyse en een inventarisatie van alle datastromen die te maken hebben met de gewenste situatie. Zo beslissen we bijvoorbeeld of je een realtime koppeling nodig hebt.

> Lees meer

In deze fase wordt samen met jou duidelijk vastgesteld welke stappen gezet moeten worden om de processen zo optimaal mogelijk via een koppeling te optimaliseren. Hierna kiezen we het juiste gereedschap om de koppeling te realiseren.

Kwaliteit en een degelijke werking van de (ERP) koppelingen zijn voor ons een voorwaarde. Daarom wordt vooraf de koppeling altijd intensief getest en wordt deze goedgekeurd nadat we zelf zeker weten dat alles naar behoren werkt.

Op het gebied van koppelingen hebben wij kennis en ervaring met:

De voordelen van ERP-software met de juiste koppelingen zijn overduidelijk:  je gaat meer doen, je houdt tijd over om andere taken uit te voeren. Daarnaast wordt de foutgevoeligheid van processen teruggebracht en kunnen gegevens en informatie breder toegankelijk gemaakt worden in jouw eigen organisatie, maar ook bijvoorbeeld online naar jouw klanten!

Volledig inzicht met een ERP-pakket op maat

Koppel al je gegevens en laat processen automatisch aansturen door zelflerende algoritmes, geïmplementeerd door Arrix.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures