Exact Software

Inzicht. Altijd en overal.

Exact software integreert jouw hele bedrijf in één softwarepakket. Zo heb je altijd en overal inzicht in je belangrijkste bedrijfsprocessen en verminder je het aantal handmatige handelingen op alle desbetreffende afdelingen.

Software van Exact is af te stemmen op de unieke kenmerken van je bedrijf. Doordat de software kan worden uitgebreid met losse componenten ben je altijd voorbereid op veranderende bedrijfs- en marktomstandigheden.

Arrix vakbewaam in Exact Software

Een partnership biedt je zekerheid en garanties. Wij zijn officieel erkend door Exact – én door onze klanten – vanwege de hoogste klanttevredenheid in het partnerkanaal

 • Arrix is viermalig winnaar van de Customer Loyalty Award.
 • Wij zijn uitgerust met een eigen helpdesk.

Jouw voordeel

Exact Software

Overstappen op Exact Software?

Lennart Schultz geeft je advies in Exact software.Maak afspraak

M4four heeft vertrouwen in Exact Software

Voor, tijdens en na implementatie

Wij helpen je om optimaal rendement uit je bedrijfssysteem te halen. Dit kan wanneer je gebruik maakt van Exact Consultancy. De volgende zaken heeft Arrix hiervoor ontwikkeld:

 • Projectmanagement: Hierdoor zijn de risico’s vooraf in beeld, heb je de focus op kwaliteit en blijf je binnen budget en tijd
 • Toepasbaarheidsonderzoek: Er wordt onderzocht of de software toepasbaar is voor jouw organisatie. Bovendien krijg je inzicht in de werkwijze van jouw organisatie en daarbij worden jouw eisen en wensen in beeld gebracht.
 • Regulier Exact Consultancy: Wanneer de implementatie is afgerond hoeft Exact Consultancy zich niet te beperken tot het oplossen van problemen. Wij kunnen je helpen om een optimaal rendement uit jouw Exact Software te halen. Dit kan op afroepbasis, maar ook op structurele basis.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met Exact Software. Deze unieke expertise garandeert een snelle en transparante werkwijze.

Exact Globe Next automatiseert bedrijfsprocessen

Exact Globe Next integreert jouw financiële administratie met de andere belangrijke bedrijfsprocessen. Alle interacties worden in één centrale informatiebron ingevoerd. Dit geeft inzicht in alle relevante financiële details en administratieve processen. Zo beschik je over de juiste operationele en strategische stuurinformatie. Je weet precies waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je er gaat komen. Exact Globe Next biedt een passende oplossing voor jouw bedrijf of bedrijfsonderdeel. Hiermee creëer je een solide fundament voor jouw onderneming. Je hebt grip op alle bedrijfsprocessen of je nu nationaal of internationaal opereert. Exact Globe Next automatiseert de volgende bedrijfsprocessen:

 • Financiële administratie
 • productie en planning
 • Inkoop en logistiek
 • Salaris

x

Exact Synergy: Direct resultaat

Exact Synergy biedt de snelheid, flexibiliteit en zekerheid die je in de huidige marktomstandigheden nodig hebt. Onze oplossingen verenigen jouw medewerkers, structureren hun werkwijze en bevorderen de samenwerking, zodat je vanaf dag één de voordelen ziet.
Exact Synergy verbetert jouw interne communicatie door transparante informatievoorziening. Bovendien automatiseert Exact Synergy veel routinetaken die je nog steeds handmatig uitvoert. Met Exact Synergy beheer je jouw onderneming op basis van geïntegreerde werkstromen, documenten en projecten. Kortom: de moderne manier van werken. Exact Synergy brengt de duidelijkheid, structuur en samenwerking in jouw onderneming tot stand. Met Exact Synergy automatiseer je de volgende bedrijfsprocessen:

Meer over de moderne manier van werken
x

Overzicht met Exact Event Manager

Exact Event Manager controleert en beheert bedrijfsprestaties. Deze software analyseert data, stelt cruciale gebeurtenissen vast en genereert automatische reactie. Beheer jouw processen met Exact Event Manager en reageer altijd op tijd op cruciale gebeurtenissen.
Bij een cruciale gebeurtenis geeft Exact Event Manager tijdig de juiste mensen een melding en genereert meteen een reactie of een correctie. Hiermee houd je overzicht op diverse activiteiten, gebeurtenissen en databases in jouw bedrijf. Je kunt eenvoudig belangrijke of tijdsgevoelige situaties in jouw organisatie in kaart brengen.

Met Exact Event Manager beperk je risico’s en open je deuren naar nieuwe mogelijkheden. Met Exact Event Manager krijg je snel zicht op belangrijke veranderingen die zich voordoen in jouw bedrijf en het is niet langer nodig om handmatig taken uit te voeren. Dit verkleint de kans op vergissingen.

Meer over de mogelijkheden

Exact Online: Kom ook ondernemen in de Cloud

Exact Online maakt het eenvoudig en rendabel voor bedrijven om hun activiteiten naar de Cloud te brengen. Je werkt veilig en gemakkelijk online met deze software en ziet in één oogopslag hoe jouw bedrijf er voor staat. De cloud software van Exact bespaart je veel tijd en kosten. Bovendien: Haal je meer uit online samenwerken: je werkt samen aan het beste resultaat. Verbetert het de resultaten: je maakt betere beslissingen door 24/7 inzicht in alle cijfers. Het verhoogt efficiency: alles is geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement. Bovendien is er een mogelijkheid om de software 30 dagen te proberen, alvorens je overgaat tot de werkelijke aanschaf. Je weet dus precies wat de software voor je kan betekenen! Arrix kan je in het volledige traject ondersteunen.

De Cloud software van Exact onderscheidt de volgende varianten:

 • Boekhouden
 • Handel
 • Productie
 • Accountancy
 • Uren & Facturen
 • Project Management

Microsoft SQL Reporting Services in combinatie met Exact Software

Microsoft SQL Reporting Services is een veelzijdige rapportagetool. Je kunt hiermee papieren rapporten bouwen en rapporten interactief beschikbaar stellen via het web. Jouw Exact Globe en/of e-Synergy omgeving vormt de bron voor deze rapportages. De gebruikersinterface werkt intuïtief en is gebaseerd op het Microsoft Office interface. Bovendien is het volledig geïntegreerd met jouw Exact Software. Indien je beschikt over een licentie Exact Globe of Exact Synergy, dan kun je gratis gebruik maken van deze functionaliteit  (vanaf SQL 2005).

Arrix heeft alle kennis in huis van SQL Reporting services en de opbouw van de Exact database. De ervaren consultants van Arrix kunnen samen met jou jouw rapportagebehoefte bepalen en dit omzetten in de juiste overzichten. Wij informeren je  graag over de meerwaarde van deze fantastische gratis tool!

x

Elvy digitaliseert jouw documentenstroom

Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat jouw inkomende documentstroom digitaliseert.

Elvy en Exact Software

Met andere woorden het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Een mooi voorbeeld: Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze bijvoorbeeld in Exact.

Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaat onafhankelijk en communiceert probleemloos met Exact Software. Eigenlijk kun je zeggen dat je met Elvy een extra medewerker in huis haalt.

Een medewerker die altijd beschikbaar is en op vriendelijke, efficiënte en betrouwbare wijze ervoor zorgt dat jij jouw documenten gemakkelijk en snel kunt terugvinden!

ScanSys voor het geautomatiseerd verwerken van jouw documenten

ScanSys biedt volledig geïntegreerde oplossingen voor het geautomatiseerd verwerken van facturen en overige documenten. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaard. Het programma ImageCapture for Invoices leest gescande of digitaal aangeleverde facturen automatisch uit op de belangrijkste factuurgegevens zoals: kop- en regelgegevens, ordernummers en factuurdata. Bestaande crediteuren en debiteuren worden automatisch herkend.

Voor het controle- en matching proces van de factuur worden stamgegevens, boekingslogica en bestel- en ontvangstgegevens rechtstreeks uit de Exact software ingelezen. Inkooporder gerelateerde facturen kunnen direct worden gematched op kop- en regelniveau in software van Exact met aangemaakte inkoopopdrachten, waarna de factuur via Exact Synergy ter elektronische fiattering kan worden aangeboden.

Met ImageCapture for invoices in combinatie met Exact software bespaar je tijd en kosten op het verwerkingsproces van jouw inkomende facturen en overige documenten. Documenten kunnen als bijlage direct worden opgevraagd vanuit de boeking in jouw Exact Software.

x

Sumatra innovatieve rapportages voor Exact

Iedereen wil het liefst 7 dagen per week, 24 uur per dag, interactief en realtime de beschikking hebben over actuele en relevante informatie.
De unieke wijze van presenteren van Sumatra maakt het mogelijk om verschillende data beschikbaar te stellen binnen één scherm, inclusief alle relevante onderliggende en bijbehorende details, die eventuele vragen direct beantwoorden.

Je ziet in één oogopslag wat de aandacht behoeft. Daarnaast zijn grafieken en tabellen “clickable”, zodat de verklarende details en zelfs documenten getoond kunnen worden binnen hetzelfde scherm. Je kunt consolideren en rapporteren over meerdere databases/administraties. Sumatra biedt vele voordelen aan Exact gebruikers. Sumatra begint waar Exact ophoudt.

Meer over Sumatra

Autodoc voor jouw complete documentenstroom

AutoDoc HSE is een pasklare toepassing voor het organiseren van jouw complete documentenstroom. De eindgebruiker drukt af naar de AutoDoc HSE printer en de rest wordt geregeld. Alle handelingen van een printopdracht worden daarmee geautomatiseerd. Wil je graag jouw belangrijkste documenten zoals facturen automatisch opslaan als PDF met bijvoorbeeld het factuurnummer als naam? Of een mailing verzorgen, die als eerste kijkt of er gemaild of gefaxed kan worden en anders afdrukt op een printer? Dit alles is mogelijk met AutoDoc HSE.

AutoDoc HSE is een pasklare toepassing voor alles rondom uw documentenstroom. Met enkele eenvoudige aanpassingen aan uw documenten volstaat het afdrukken naar de AutoDoc HSE printer. De rest doet het programma voor je. AutoDoc HSE kan ook eenvoudig binnen Exact Software worden toegepast (en elk ander programma waarmee een lay-out bewerkt kan worden).​

Exact Software op maat geïmplementeerd | Arrix, partner van Exact

Alle bedrijfsprocessen integreren in één softwarepakket? Arrix adviseert én implementeert Exact Software. Snel, transparant en met expertise.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!