financiële software

Slimmer en beter werken met de financiële software van Exact

Je wilt continu weten hoe je ervoor staat. Gaat alles volgens verwachting of moet je bijsturen? Met de financiële administratie van Exact heb je de touwtjes in handen. Je bepaalt het juiste budget, kijkt terug in eerdere realisaties. Je ziet welke facturen nog open staan en welke debiteuren keer op keer te laat betalen. Je hebt de stuurinformatie altijd paraat en maakt zo gefundeerde beslissingen. Met de financiële software van Exact kom je niet voor verrassingen te staan.

Koppelingen binnen bestaande financiële software

Slimme aanpassingen of koppelingen resulteren in een efficiëntere werkwijze. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met jouw webshop. De artikelen wil je zowel in jouw webshop tonen, maar bestellingen moeten automatisch in de logistieke en financiële software geplaatst worden zonder dat je daar extra werk van hebt.

Arrix is specialist in het maken van koppelingen binnen bestaande financiële software. Met het idee dat de software zich aan jouw onderneming aanpast, zodat je werk effectiever, efficiënter en rendabeler wordt. Geen dubbel werk en een vermindering van fouten. Ook voor jouw vraagstuk is er een oplossing. Bespreek het met de specialisten van Arrix. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Slimmer werken?

Werk effectiever, efficiënter en rendabeler!

Lennart Schultz vertelt je graag meer over slimme aanpassingen in financiële software.Maak afspraak

Geen dubbel werk en een vermindering van fouten

Het werk wordt effectiever, efficiënter en rendabeler met financiële software zich aan een onderneming aanpast

x

De financiële administratie is essentieel

Bespaar tijd en maak minder fouten door elektronische facturatie en BTW aangifte en een directe integratie met uw banksoftware.

“De software van Exact heeft zich de afgelopen jaren bewezen in rendabele oplossingen voor het bedrijfsleven. Exact heeft een gevarieerd aanbod van bedrijfssoftware om uw onderneming vooruit te helpen.”

ICT dienstverlener sinds 1989

Jouw financiële administratie is in vertrouwde handen met de software van Exact. Bovendien heeft Arrix ervaren en enthousiaste professionals die al sinds 1989 ervaring hebben met de software van Exact. Zij verdiepen zich met veel plezier in jouw situatie. Complexe of afwijkende vraagstukken prikkelen hun om tot een slimme oplossing te komen. Een oplossing voor jouw financiële administratie van Exact en Arrix, daar kun je blind op vertrouwen!

x

In de toekomst bestaat de financiele afdeling uit robots

Technologische ontwikkelingen maken vandaag mogelijk, wat gisteren ondenkbaar was. De financiële afdeling leent zich uitstekend voor de vervanging van de mens door de machine.

Download de whitepaper

Meer over robotisering

Slimmer én beter werken met software van Exact

Het werk wordt efficiënter en rendabeler met financiële software op maat. Kies ook voor een oplossing op maat, geïmplementeerd door Arrix uit Drachten.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures