HRM Software

HRM software bespaart tijd

Besteed minder uren aan de administratie en hou zo tijd over voor wat er echt toe doet: de medewerkers.

Tijd besteden aan mensen, niet aan computers

Houd je je bezig met taken die je graag wilt uitvoeren, zoals de ontwikkeling van medewerkers en het ondersteunen van het management? Of ben je vooral druk met administratieve handelingen?

Dan is het tijd voor nieuwe HRM-software

Met Easy HR van Exact betrek jij jouw medewerkers in het HR-proces. De medewerker krijgt toegang tot zijn HR-zaken, waardoor hij zelf informatie kan vinden, zonder dat jij hieraan te pas hoeft te komen. Hierdoor bespaar je tijd, wat je weer kunt gebruiken voor jouw mensen. Bovendien hheb je gemakkelijk inzicht in rapportages en vergeet je nooit meer belangrijke evenementen door automatische signaleringen.

HRM Software

HR Specialist Lennart Schultz vertelt je graag hoeveel uur je per week overhoudt om weer eens met jouw personeel te pratenMaak afspraak

De nieuwe rol van HRM In jouw organisatie

Easy HR opent deuren naar een nieuwe rol voor HRM in jouw organisatie. De selfservice portalen voor management en medewerkers, maar ook de werkstromen en de oplossing voor het beheer van documenten bespaart je kostbare tijd. Daarnaast verhoogt het de effectiviteit en de medewerkerstevredenheid.

 

Deze HRM Software neemt je werk uit handen en bovendien krijg je:

  • Meer efficiëntie door de inzet van selfservice portalen
  • Meer tijd voor strategisch HRM beleid
  • Een oplossing op maat

x

Koester goed personeel met de juiste software

Goed personeel is schaars en daarmee lastig te vinden. Het ontwikkelen en behouden van jouw personeel
verdient daarom meer aandacht
dan het bijhouden van de
administratie. Met de
juiste software houd
je tijd over.

Compleet Human Resource Management met salarisadministratie

Salarisverwerking scheiden van het boekhoudpakket? Het kan met Exact Salaris Plus. Hiermee integreren de HR-functionaliteiten van Exact voor HRM (Exact Synergy) met een krachtige salarisapplicatie. Hiermee maak je gebruik van een bewezen oplossing voor alle processen die betrekking hebben op jouw personeel. Van employee self service, tot declaraties en payroll, al je gegevens in één systeem.

 

Voordelen van een geïntegreerde payroll en HRM oplossing:

  • Ondersteuning > 150 CAO’s en de mogelijkheid om bedrijfseigen regelingen te onderhouden
  • Berekening van loonstrook is kwestie van seconden
  • Medewerkers regelen hun HR zaken met de selfservice app

 

Maak gebruik van werkstromen, documentmanagement en social collaboration als ondersteuning van HR processen.

x

HR Monitoring: Altijd op de hoogte van je medewerker

Het bijhouden van belangrijke data is een tijdrovend en gevoelig proces. Hoe kun je deze HR data het beste monitoren? Met de module Exact Event Manager stel je automatische signaleringen in zodat je altijd op tijd geïnformeerd bent.
Overzicht in opleiding en competenties
Het ontwikkelen van je medewerkers is van groot belang. Je dient altijd op de hoogte te zijn van de ontwikkelingsbehoefte van je medewerkers. Met de Easy HR module kan de medewerker zelf zijn vragen stellen en een verzoek doen tot een training. Je hebt gemakkelijk inzichtelijk wie welke vragen en opleidingsbehoeften heeft.

HR Monitoring en signaleringen
Het is je vast wel eens overkomen. Het vergeten van belangrijke data. Een jubilea vergeten is natuurlijk erg vervelend voor je medewerker, maar een contract vergeten aan te zeggen kan ook financiële gevolgen hebben.

Het bijhouden van belangrijke data is een tijdrovend en gevoelig proces. Hoe kun je deze HR data het beste monitoren? Met de module Exact Event Manager stel automatische signaleringen in zodat je altijd op tijd geïnformeerd bent. Je bent op de hoogte van jubilea, aflopende contracten en wanneer je een beoordelingsgesprek moet voeren.

Je kunt zelf bepalen welke signaleringen je koppelt aan personen. Zo kun je bij een naderend jubileum automatisch een mail versturen naar de bloemist en bij een aflopend contract de manager inlichten.

Ontdek wat er mogelijk is
Ontdek Easy HR, de HRM software van Exact. Benieuwd hoe je tijd kunt besparen?
> Bekijk de video

Snel en eenvoudig inzicht in HR cijfers voor de beste strategische beslissingen

HR Rapportages

Je wilt de juiste strategische keuzes maken. Maar heb je precies inzicht in alle kerncijfers van jouw organisatie? Zijn er actuele rapportages over bijvoorbeeld het ziekteverzuim of de leeftijdsopbouw beschikbaar die jouw keuzes ondersteunen?

 

Snel inzicht

Vaak worden rapportages ad-hoc aangevraagd bij de HR-afdeling. Je hebt deze informatie niet altijd paraat of moet het uit meerdere bronnen halen. Het samenstellen van rapporten kanje dan veel tijd kosten terwijl het (lijn) management direct inzicht wil hebben.

Met de easy-HR module heeft zowel jij als het lijnmanagement gemakkelijk en snel inzicht in belangrijke stuurinformatie. In een handomdraai heb je per afdeling HR rapportages en analyses over onder andere verzuim, verdeling van contracten, aantal Fte’s en leeftijdsopbouw. Je krijgt niet alleen inzicht in cijfers, maar legt ook gemakkelijk dwarsverbanden bijvoorbeeld tussen afdeling en het percentage ziekteverzuim.

HRM Software | Altijd & overal toegang tot personeelsdossiers

Vervang de archiefkast door een digitale oplossing op maat. Onze HRM-software helpt je om meer te doen in minder tijd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures