ICT Specialist Friesland

ICT Specialist in Friesland

Resultaat door een persoonlijke benadering. ICT oplossingen zijn een bedrijfskritisch onderdeel van je organisatie. Bedrijfsprocessen mogen niet stil komen te liggen; de continuïteit van je bedrijf moet gewaarborgd zijn en daarom moet de ICT volledig betrouwbaar zijn. Dit begint met het vertrouwen in je ICT partner.

Wij verdiepen ons in complexe vraagstukken

Wij verdiepen ons met veel plezier in jouw situatie. Complexe of afwijkende ICT-vraagstukken prikkelen ons om tot een slimme oplossing te komen. We motiveren onze keuzes in klare taal, leggen uit wat we doen en waarom.

Dat wij de meeste nieuwe klanten via bestaande klanten krijgen, is voor ons de bevestiging dat die werkwijze aanspreekt en succesvol is. Elke dag bij elk project, bewijzen wij het vertrouwen van de klant waard te zijn. Het vertrouwen in onze mensen, werkwijze, oplossingen en partners.

Arrix is een dienstverlener in Friesland, gespecialiseerd in ICT-oplossingen

Probleem?

Wij hebben een oplossing.

Voor iedere bedrijfssituatie is er een optimale ICT-oplossing en het is voor ons een uitdaging die voor jou te vinden. Aukje helpt je graag!Maak afspraak

x

Vertrouwen in onze mensen

De wil en passie om tot het uiterste te gaan is bij ons sterk aanwezig, om zo een hoge klanttevredenheid te realiseren. Studeren en bijblijven zijn voor hen een tweede natuur, waardoor de kern van een probleem altijd gelokaliseerd en verholpen wordt. En omdat de kennis van onze mensen altijd up-to-date is, blijft jij ook op de hoogte van ontwikkelingen die voor jou relevant zijn.

Vertrouwen in onze werkwijze

Wij zijn voortdurend bezig de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen en te verbeteren. Dit is bekroond met een ISO 9001 en een ISO 27001 certificaat.

Bij Arrix bepalen niet de accountmanagers de ICT-oplossing en het verloop van een project, maar de specialisten (consultants). Na een eerste kennismaking gaat er direct een specialist mee om een inventarisatie te maken. Vervolgens wordt samen met collega’s de beste oplossing voor jouw situatie ontworpen en aan je gepresenteerd. De specialist is ten slotte verantwoordelijk voor de implementatie van de ICT-oplossing.

Betrokkenheid en succes verzekerd!

Vertrouwen in onze oplossingen

Bij Arrix vind je alle disciplines en kennis onder één dak. Het grote voordeel daarvan is dat communicatie via korte lijnen verloopt. Bovendien draagt één partij de verantwoordelijkheid voor jouw automatiserings- en ICT-oplossingen. Je kunt bij Arrix terecht voor oplossingen op het gebied van ICT infrastructuur, Exact Software, Cloud, Office 365, Internet, Security en SharePoint. Wij bieden daarbij volledige ondersteuning van een eigen Servicedesk.

x

Vertrouwen in onze partners

Kwaliteit is de basis voor continuïteit. Daarom werkt Arrix uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen. Samen met deze partners realiseren wij voor jou betrouwbare en veilige ICT-oplossingen, waarbij de continuïteit van jouw bedrijf op ICT gebied is gewaarborgd.

Arrix uit Drachten | Resultaat door een persoonlijke benadering

Arrix is dé ICT Specialist van Friesland. Neem contact op voor een kennismaking.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures