Kwaliteitsmanagementsysteem

Kwaliteitsmanagementsysteem op maat

Arrix optimaliseert bedrijfsprocessen en minimaliseert risico’s. Globaal gezegd richt kwaliteitsmanagement zich op het verbeteren van de kwaliteit van producten en diensten die door een organisatie worden geleverd. Daarom is het van belang dat de organisatie inzicht heeft in haar eigen processen teneinde verbeteringen en optimalisaties aan te kunnen brengen. Alle processen die hiermee zijn gemoeid vallen dus onder de noemer kwaliteitsmanagement. ISO 9001 is het internationale keurmerk voor een kwaliteitsmanagementsysteem.

Simpel gezegd houdt dit keurmerk het volgende in:

– Zeg wat je doet
– Doe wat je zegt
– Bewijs het

ISO certificering voor klanttevredenheid

Eén van de belangrijkste doelen van ISO certificering is klanttevredenheid. Voor veel organisaties heeft dit keurmerk een grote toegevoegde waarde omdat hiermee wordt aangetoond dat de organisatie zichzelf ten doel heeft gesteld de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en alle processen hieromtrent controleerbaar te borgen.

Kwaliteit

Lennart verzorgt jouw Integrale kwaliteitszorg in één handzaam systeem. En laat jou graag met voorbeelden zien hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.Maak afspraak

Kwaliteitsmanagement optimaliseert bedrijfsprocessen en minimaliseert jouw risico’s

Kwaliteitsmanagement optimaliseert bedrijfsprocessen en minimaliseert je risico’s. Met versiebeheer, het gebruik van een interne Wikipedia en een krachtige zoekfunctie is SharePoint het platform om jouw kwaliteitsmanagementsysteem in te richten.

 

Kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001

Het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) in SharePoint ondersteunt jouw procesmanagement. Je beheert eenvoudig werkprocessen, instructies, incidenten en risico’s.

x

Voordelen van KMS in SharePoint

Een kwaliteitsmanagementsysteem op maat voor jouw organisatie is een onderdeel van Office365, heeft centraal beheer en is gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Het kwaliteitshandboek kan geheel conform de ISO 9001/2015 norm in jouw organisatie worden geïmplementeerd, met als doel de kwaliteit van jouw bedrijfsprocessen te waarborgen en continue te verbeteren. Meerdere normeringen kunnen in dit systeem geïntegreerd, beheerd en bewaakt worden. Zo kunnen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 in één systeem aanvullend op elkaar beheerd worden.

De voordelen op een rijtje

• Microsoft Office integratie
• Onderdeel van Office 365
• Centraal beheer
• Versiebeheer
• Gebruiksvriendelijk

Met de app altijd toegang tot jouw kwaliteitsmanagementsysteem

Als aanvulling op het kwaliteitsmanagementsysteem in SharePoint online hebben we een platform onafhankelijke webapp ontwikkeld. Medewerkers zonder een vaste werkplek krijgen zo ook toegang tot jouw kwaliteitsmanagementsysteem.

Niet alleen om procedures en formulieren te raadplegen, maar ook om incidenten te melden. Incidenten kunnen gemeld worden met foto en locatie. De app is rechtstreeks gekoppeld aan jouw kwaliteitsmanagementsysteem, zo heb je direct inzicht in alle incidenten. Door centraal beheer voorzie je al jouw medewerkers van de laatste instructies en procedures, iedereen kijkt naar de meest recente versie van de informatie.

De webapp wordt door een SSL certificaat gekoppeld aan jouw beveiligde SharePoint omgeving, zo blijft jouw informatie beveiligd en versleuteld.

x

Voordelen van de KMS app

• Gebruiksvriendelijk, ook zonder vaste werkplek
• Laat alleen zien wat de medewerker nodig heeft
• Aan te passen aan jouw huisstijl
• Veiligheidsincidenten melden met foto en locatie
• Platformonafhankelijk, dus geen hardware eisen
• Altijd de meest recente informatie op zak

Kwaliteitsmanagementsysteem nodig? | ISO gecertificeerd

Arrix optimaliseert bedrijfsprocessen en minimaliseert risico’s, met een kwaliteitsmanagement-systeem in SharePoint.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures