Online back-up

Online back-up

Waardevolle bestanden professioneel opgeslagen. Naast de traditionele back-upprocedure is de online back-up oplossing een prima alternatief. Een exacte kopie van jouw kostbare bedrijfsgegevens wordt elke dag automatisch gemaakt.

Veilig en versleuteld opgeslagen buiten je bedrijf. In een ultramodern datacenter in Nederland. Waar niemand anders bij kan en die je eenvoudig en snel weer terug kunt zetten. Dat is een online back-up.

Een goede back-up voorkomt een digitale ramp

Jouw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Brand, diefstal, een virus, servercrash of simpelweg door gebruikersfouten.

Verlies geen gegevens, maak een back-up!

Verlies niks

Kies ook voor optimale veiligheid! Aukje Tymersma adviseert u graag over de beveiliging van uw kostbare gegevensMaak afspraak

Veeam Cloud Connect: jouw VM back-ups op een veilige externe locatie

Het is niet meer nodig om jouw back-up naar een tape of een harddisk weg te schrijven en vervolgens mee te nemen om op een plek buiten jouw pand te bewaren. Met Veeam Cloud Connect kan jouw back-up in het Datacenter van Arrix worden bewaard. Daarbij kun je in geval van calamiteit alles eenvoudig herstellen vanuit de Cloud.

x

Vertrouwen in jouw
back-up

Vertrouwen in jouw back-up. Ben je er 100% zeker van dat jouw bestanden, applicaties en virtuele servers indien nodig worden hersteld? Laat jaarlijks
een data recovery uitvoeren door de specialisten van Arrix. Jouw
back-up, in vertrouwde handen!

Data Storage: beveiligde opslag van gegevens

Data Storage  betekent opslag, het opslaan van elektronische gegevens, data. Deze data wordt door gebruikers of systemen die niet lokaal kunnen of willen opslaan gegenereerd. Er ontstaat een infrastructuur die een aantal voordelen met zich meebrengt, wanneer data centraal wordt opgeslagen.

 

Voordelen Data Storage

Er zijn verschillende redenen aan te dragen waarom Data Storage voor uw bedrijf belangrijk kan zijn, daarnaast levert het natuurlijk ook verschillende voordelen op.  Zo vereenvoudigt Storage het beheer, omdat dat vanuit één punt kan plaats vinden. Het delen van informatie wordt ook een stuk eenvoudiger, waardoor het samenwerken binnen de organisatie een ander niveau aanneemt. Het realiseren van uitwijk of replicatie wordt met Storage vereenvoudigd.

 

Ieder bedrijf heeft een unieke storagebehoefte

Uiteraard zijn er verschillende oplossingen om in jouw storagevraag te voorzien. Omdat ieder bedrijf uniek is met zijn eigen storagebehoefte, maar ook met zijn ICT infrastructuur, adviseren wij je om contact op te nemen met één van onze specialisten. Zij kunnen je prima voorzien van een passend advies voor jouw organisatie.

x

Jouw bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde

Daarom een online back-up!
• Automatische back-up
• Geen tapes meer wisselen
• Minimale inspanningen inzake systeembeheer
• Geen extra investeringen in hard- en software
• Toegankelijk en inzichtelijk
• Redundant back-up systeem
• Beste versleuteling wordt gebruikt
x

Krijg vertrouwen in jouw back-up

Hoeveel last heeft jouw bedrijf bij uitval van ICT voorzieningen? Hoe lang duurt het herstellen als er een server in jouw bedrijf uitvalt? Vaak zijn er wel onderhoudscontracten afgesloten voor het vervangen van hardware. Echter vervanging betekent nog niet dat jouw ICT voorziening weer volledig werkt. En wanneer is dat voor het laatst getest?
Back-up en recovery is een belangrijke beschikbaarheidsmaatregel die ervoor zorgt dat corrupte, verloren of vernietigde bedrijfsinformatie hersteld kan worden, zodat de continuïteit van de bedrijfsprocessen geborgd zijn. Recovery is het herstel van gegevens, een applicatie of omgeving naar de staat van vóór het incident, zoals brand, diefstal of waterschade.

 

Jaarlijks terugkerende activiteit

De procedure dient minimaal 1 keer per jaar getest te worden. Arrix heeft de kennis en ervaring om een volledige restore procedure voor jou uit te voeren. Tijdens deze test wordt jouw server omgeving terug gezet op een speciaal daarvoor ingerichte omgeving. Wij controleren of jouw back-up daadwerkelijk goed en compleet is.

 

Hoe gaan wij te werk?

  • Je levert op maandag uw back-up aan
  • Een consultant van Arrix begint met het klaarzetten van de omgeving
  • De back-up wordt terug gezet op speciaal daarvoor ingerichte back-up servers
  • De daadwerkelijke restore op de servers wordt in gang gezet
  • Vrijdagmiddag kun je bij Arrix met een eigen pc/laptop/thin client de restore testen
  • De daarop volgende week wordt de rapportage van de recovery toegestuurd.

Omdat de data recovery procedure in een schaduwomgeving wordt nagebootst, is er geen toegang tot internet mogelijk. Hierdoor is het niet mogelijk om mail binnen te halen, remote toegang te testen en om jouw internetapplicaties te testen.

Hoe waarborg ik mijn bedrijfsprocessen?

Online back-up nodig? | Betrouwbaar en betaalbaar

Neem geen risico en kies voor online back-up van Arrix. Jouw waardevolle bedrijfsbestanden worden professioneel opgeslagen in ons hypermoderne datacentrum.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures