6 Breakout sessies

Na het plenaire programma met als Keynote spreker Jarno Duursma, kun je zelf je programma samenstellen met een 3-tal sessies die jouw voorkeur hebben. Je kunt een keuze maken uit onderstaande breakout sessies

1. Productiviteit en werkplezier met AI

Inspiratiesessie

Is het een hype of noodzakelijk? In deze sessie gaat Bart Jan in op het gebruik van Copilot in je organisatie. Hij behandelt de meest essentiële onderdelen om een beeld te vormen hoe het ons digitale werk gaat veranderen. Hoe nemen we de medewerkers mee in de do’s and don’ts van deze nieuwe techniek.

 

We nemen je mee aan de hand van praktijkvoorbeelden in het functioneel gebruik van Copilot op de werkvloer met onder andere de volgende onderwerpen:

  • Prompts en het verkrijgen van juiste resultaten
  • Bronnen en veiligheid/echtheid van informatie
  • Data en Informatie kwaliteit als bron

 

Bart Jan neemt je mee in een fascinerende wereld van AI en hoe Microsoft deze technologie inzet. Zijn passie voor Microsoft 365 is aanstekelijk en zijn inzichten zijn verhelderend. Hij deelt niet alleen de laatste ontwikkelingen bij Microsoft op het gebied van AI, maar laat ook zien hoe innovaties bedrijven hun doelen laten bereiken.

Bart Jan geeft je Inspiratie

Na deze inspiratiesessie zit je vol met ideeën om meer uit Microsoft 365 te halen.  Er is zoveel meer mogelijk om efficiënt samen te werken en productiever te zijn, Laat je verrassen. Deelname is gratis.Aanmelden voor event


2. De complexe relatie tussen technologische voortuitgang en digitale veiligheid

Bewustzijnssessie

Met de snelle opkomst van Artificial Intelligence (AI) en de brede toepassing ervan in diverse sectoren groeit ook de afhankelijkheid van AI in kritieke systemen. Dit vergroot de noodzaak van veiligheidsmaatregelen, vooral omdat AI nu toegang heeft tot systemen die essentieel zijn voor de werking van bedrijven. AI kan bijvoorbeeld potentiële uitval van machines voorspellen en bedreigingen detecteren, waardoor tijdig onderhoud mogelijk is om ongeplande stilstand te voorkomen. Echter, het gebruik van AI-algoritmen en systemen brengt ook risico’s met zich mee, zoals ingebouwde vooroordelen en privacy kwesties, terwijl ze kwetsbaar zijn voor aanvallen, vaak zelfs gestuurd door AI.

 

Stieven illustreert deze complexe relatie tussen technologische vooruitgang en digitale veiligheid aan de hand van concrete voorbeelden. Hij belicht gevallen waarin AI wordt ingezet voor phishing, malware en datalekken, met het potentieel om traditionele beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Tegelijkertijd laat hij zien hoe AI ook kan dienen als een krachtig instrument voor het detecteren en voorkomen van cyberaanvallen, en als versterking van de verdediging door AI-gestuurde beveiligingsmaatregelen. Bovendien benadrukt hij de rol van AI in het bewust maken van personeel over hun online gedrag, waardoor ze pro-actiever kunnen zijn in het beschermen van bedrijfsinformatie.

Stieven is niet fake

De toekomst gaat steeds meer bestaan uit de vraag: “is het fake of is het echt”? Daarbij liggen heel veel bedreigingen op de loer. Maar AI kan ook bijstaan in de beveiliging van je bedrijf. Luister naar Stieven zijn echte verhaal.Aanmelden voor event


3. Word NIS2-conform met Fortinet’s (AI)beveiligingsoplossingen!

Kennissessie

Je kunt er niet omheen: NIS2 komt eraan en stelt strenge eisen aan de staat van beveiliging van organisaties, maar ook aan de manier waarop men om dient te gaan met incidenten. NIS2, wat staat voor de “Netwerk- en Informatiebeveiligingsrichtlijn”, is een Europese wetgeving die gericht is op het verhogen van de cybersecuritystandaarden en het verbeteren van de reactie op cyberincidenten binnen vitale sectoren. Dit dwingt vele organisaties dan ook om kritischer te kijken naar de reeds genomen maar vooral ook de nog te nemen cybersecuritymaatregelen. De grote vraag is vaak echter: waar te beginnen?

 

Het Amerikaanse NIST Cybersecurity Framework (CSF) biedt de juiste handvaten om tot een procesmatige aanpak van informatiebeveiliging te komen. Het bestaat uit een verzameling van richtlijnen, procedures en best practices welke organisaties helpen bij het beheersen van cyberrisico’s, met als uiteindelijk resultaat het verhogen van diens digitale weerbaarheid. Fortinet volgt dan ook het NIST CSF bij het propageren van diens visie op cybersecurity. In deze sessie bespreekt Harm Teerenstra, Systems Engineer Public bij Fortinet, hoe de combinatie van het NIST CSF met de AI-Powered securityoplossingen van Fortinet kunnen bijdragen aan NIS2 compliance.

Harm ziet nieuwe kansen met NIS2

NIS2 brengt uitdagingen met zich mee. Harm weet dat een proactieve reactie op NIS2 jouw ICT beveiliging verbetert en de reputatie van je bedrijf versterkt. En draagt NIS2 bij aan het waarborgen van de continuïteit van je organisatie. Ontdek nieuwe kansen!Aanmelden voor event


4. KPN zet volop in op AI

Kennissessie

Kunstmatige intelligentie wordt al volop toegepast in de exponentieel digitaliserende en groeiende telecomsector. Met de stappen die wereldwijd worden gezet met technieken als 5G groeit dit alleen nog maar sterker. Maar komt dan ook niet de paradox om de hoek kijken…. Van algoritmes die verkeerde beslissingen nemen tot en met privacy en security. AI, AI, kapitein of brengt AI venijn.

 

KPN Spreekt over Artificial Intelligence, niet alleen gebruiken zij het zelf al bij verschillende toepassingen, zoals de uitrol van glasvezel. Maar ook hebben ze een duidelijk standpunt ten aanzien van AI. Waarbij zowel de “goede” als de “slechte” kanten van deze nieuwe technologie worden meegenomen.  Toch moeten we AI niet alleen zien als een bedreigingen, maar juist ook omarmen en vooral gebruik maken van de mogelijkheden.

KPN zet vaart achter AI

De mogelijkheden zijn groot en de komende jaren neemt de rol van AI verder toe. KPN zet AI volop in voor hun bedrijfsvoering en ook voor hun producten. Tegelijk hoedt KPN zich voor onvoorziene consequenties. Ontdek hoe.Aanmelden voor event


5. Big Data en de invloed op AI

Kennissessie

De impact van Artificial Intelligence (AI) is zichtbaar in alle sectoren van de samenleving: van wetenschap tot economie, van gezondheid tot overheid, van de financiële sector tot elk facet van het dagelijks leven. Een belangrijke drijfveer achter deze ontwikkeling is de explosief groeiende hoeveelheid en diversiteit van gegevensbestanden, Big Data genoemd. Artificial Intelligence maakt niet alleen gebruik van veel data maar ook van nieuwe combinaties van data en continue stromen van gegevens. Deze stellen nieuwe eisen aan infrastructuren en technieken, aan mensen die ermee werken, en aan de bedrijven die ze implementeren.

 

Van het automatisch detecteren van cybercriminaliteit tot aan het verbeteren van de efficiëntie van de gezondheidszorg: in vrijwel alle facetten van de wetenschap, economie en maatschappij groeit de impact van grootschalige gegevensbestanden. Pas sinds kort hebben we voldoende rekenkracht, computergeheugen, netwerkverbindingen, dataopslag en vooral geavanceerde machine learning algoritmen, maar ook analysetechnieken en software, om grote en diverse gegevensbestanden te kunnen analyseren en de resultaten daarvan te kunnen gebruiken.

 

René de Graaf, adviseur ICT & Security, neemt je mee in de wereld van Big Data. Want data is het nieuwe goud. Maar hoe wordt die enorme hoeveelheid data verkregen, waar liggen de gevaren voor jouw onderneming en wat kun je doen om je eigen data beter te beschermen. In Jip en Janneke taal en met sprekende voorbeelden.

René denkt BIG

De hoeveelheid data verdubbelt zich iedere 2 jaar. AI biedt diverse mogelijkheden om deze data te analyseren en verbanden te ontdekken. René ziet de gevaren, maar ook de kansen voor jouw onderneming en denkt “big”.Aanmelden voor event


6. Geef je cashflow een boost

Kennissessie en demo

De meeste klanten zijn bereid de facturen voor geleverde producten en diensten te betalen. Soms wordt er vanwege allerlei mogelijke redenen niet tijdig betaald. Dan is communicatie van groot belang. Automatisering kan daarin helpen. De slimme debiteurenbeheer software  van Payt verzendt jouw facturen en de eventuele opvolging daarvan om de betaling of communicatie daaromtrent te stroomlijnen. Dat leidt tot duidelijke resultaten. Zo ontvangen gebruikers van Payt, na implementatie van deze software, hun betalingen gemiddeld zo’n 30 á 40% sneller en dat scheelt tot 80% in werkzaamheden rondom dat proces. Geen gedoe, maar eenvoud en duidelijkheid. Zo verbindt Payt jouw en je debiteur en verlopen betalingen sneller en eenvoudiger.

 

Rob Rustenburg, één van de oprichters van Payt, vertelt hoe snel en eenvoudig jouw cashflow verbetert en of Artificial Intelligence de heilige graal is om je cashflow nog verder te optimaliseren!

Rob wil jouw creditmanagement optimaliseren

Met Payt maak je het creditmanagement van je organisatie persoonlijker, effectiever en efficiënter. Krijg je facturen sneller en gemakkelijker betaald. Rob laat je zien hoe.Aanmelden voor event


© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures