Is jouw bedrijf veilig fit?

Met grote regelmaat is het in het nieuws: bedrijven en organisaties die aangevallen worden door cybercriminelen. Ze hacken het netwerk en met ransomware eisen ze duizenden euro’s ‘losgeld’ om de data weer vrij te geven. Terecht vragen veel bedrijven en organisaties zich af: ‘hoe veilig is mijn digitale netwerk eigenlijk?’

Durf jij onze veilig-fittest te doen?

Veilig werken is secuur werken

Je wilt veiligheidsincidenten voorkomen en vertrouwt dan op jouw ICT partner. Daarom doen wij er alles aan om dergelijke hacks te voorkomen. Met een Security Baseline scan vergroot je de ICT veiligheid van jouw bedrijf.

Het is een verzameling tools die snel en efficiënt vaststelt of jouw bedrijf alle aspecten van security adequaat invult, zonder dat je essentiële zaken over het hoofd ziet.

De Security Baseline is een breed framework, waarin alle bekende probleemgebieden zijn verzameld,  gekoppeld aan bewezen oplossingen.

De tools behandelen het volledige spectrum van security, van de fysieke laag tot de applicatie laag.

Lees meer

Roy helpt

Is jouw bedrijf wel veilig fit? Roy zoekt het graag voor je uit! Met onze Security Baseline scan zie je direct je digitale veiligheidscore.Maak een afspraak

Security Baseline Scan

De Security Baseline geeft je organisatie inzicht in de beveiligingsoplossingen die voor jou van toepassing zijn. Een consultant inventariseert deze oplossingen en identificeert de relevantie voor jouw organisatie. In een overzicht staan alle producten, technieken en best practices die samen jouw omgeving optimaal beveiligen. Met de Security Baseline krijg je:

  • Advies over algemene standaarden en aanbevolen werkwijzen die jouw beveiliging verhogen
  • Advies over nieuw in te zetten beveiligingsoplossingen die bijdragen aan je beveiliging
  • Advies over je bestaande oplossingen en het beter benutten daarvan
  • Informatie over welke beveiligingsoplossingen gangbaar zijn en over de samenhang met andere oplossingen
  • Regelmatig een update over de relevantie en impact van nieuwe beveiligingsoplossingen
Veilig Fit
Vraag de scan aan
Ruim 100 vragen!

Sterkste of zwakste schakel?

Hackers zijn slim en weten eenvoudig je organisatie binnen te dringen. Via een onoplettende medewerker of via een klein lek. Niets is hen te gek.

Is jouw data veilig en is jouw organisatie wel ‘in control’?

x

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix