Cloud services

Veiligheid en betrouwbaarheid in de Cloud

De Cloud geeft bedrijven maximale flexibiliteit, een ongekende functionaliteit, beschikbaarheid van data en applicatie waar en wanneer je dat maar wenst. Arrix heeft in een zeer vroeg stadium de voordelen en mogelijkheden van de Cloud erkend en heeft deze oplossingen vertaald in haar dienst Arrix Cloud Services. Er zijn diverse oplossingen mogelijk in de Cloud, waaronder maximale ontzorging in een compleet eigen beheerde virtuele omgeving.

Met de managed server altijd winst

Kies je voor de managed server oplossing van Arrix Cloud Services of Microsoft Azure, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over je eigen serveromgeving. Geen verantwoordelijkheid voor beheer, investering in eigen server hardware en Microsoft licenties. Ook geen zorgen over goede airconditioning, noodstroomvoorzieningen en geen gedoe meer met de back-upprocedure. Kortom zorgeloos automatiseren!

De managed server oplossing kan voor jou een oplossing zijn. Wij hebben alles ondergebracht in een professioneel datacentrum waar alle voorzieningen reeds zijn getroffen en het beheer volledig voor je wordt geregeld.

Managed server is voor veel organisaties toepasbaar: gedeeltelijke (shared hosting) hosting van bepaalde applicaties of zelfs volledige (dedicated hosting) zonder eigen servers. Onze klanten variëren van kleine, startende organisaties tot grotere bedrijven met veel mobiele werkers.

Dick

In de Cloud werken je medewerkers digitaal samen.

Ontmoet elkaar in de Cloud. Dick de Rijke, ICT Adviseur, vertelt je hoe.

Maak afspraak

ISO gecertificeerd

Arrix Cloud Services is ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee borgen wij de veiligheid van de dienstverlening en committeren wij ons aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. De Cloud heeft voor ons geen geheimen meer en wij delen deze kennis graag met jou.

Managed Firewall

Met een Managed Firewall beveiligt je bedrijfsnetwerk of server zonder zelf te investeren in producten, tijd en kennis. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. De Managed Firewall wordt door onze specialisten op afstand bewaakt en onderhouden. Een vertrouwd gevoel.

De Servicedesk helpt

Dagelijks staat onze Servicedesk klaar om te zorgen dat jouw systeem up-to-date blijft en je vragen snel worden beantwoord. Wij snappen heel goed dat je niet meer tijd dan nodig kwijt wilt zijn aan  ICT. Onze klantenservice helpt je wanneer je dat nodig heeft.

x

Met Arrix Cloud Connect: je VM back-ups op een veilige externe locatie

Het is niet meer nodig om je back-up naar een tape of een harddisk weg te schrijven. Met Arrix Cloud Connect kan jouw back-up in het Datacenter van Arrix worden bewaard.

Lees meer

Volgens de 3-2-1 regel dien je drie kopieën van gegevens bewaren op twee typen opslagmedia, waarbij één kopie offsite wordt bewaard om het risico op dataverlies tot een minimum te beperken.

Vaak is het een hele uitdaging om je back-ups offsite op te slaan vanwege de beperkte bandbreedte, de (toenemende) grote hoeveelheden data en het gebrek aan middelen om een externe back-up te maken.

Gebruik maken van Arrix Cloud Connect is een goed alternatief. Je maakt hier gebruik van jouw Veeam software. Hiermee kun je je Veeam back-up eenvoudig parkeren in het datacenter van Arrix.

Arrix Cloud Connect biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken. In geval van calamiteit kun je jouw full back-up van de virtuele servers vanuit de Cloud herstellen met enkele klikken. Ook wanneer je beschikt over een lijnverbinding met een beperkte bandbreedte, kun je gebruik maken van Arrix Cloud Connect. Met een aanvulling op je huidige Veeam licentie worden de gegevens sneller overgebracht.

Virtualisatie benut je capaciteit slim

Je wilt een effectieve en efficiënte ICT Infrastructuur zonder escalerende kosten? Virtualisatie bied je de mogelijkheid om de performance van je bestaande infrastructuur te verbeteren, het flexibeler te maken terwijl support- en beheerskosten worden verlaagd. Virtualisatie is voor bedrijven met een grote hoeveelheid servers, maar ook voor kleinere organisaties, die veel kosten kunnen besparen met deze toepassing.

Virtualisatie houdt eenvoudig gezegd in dat het mogelijk is om meerdere besturingssystemen op een server te installeren. Hierdoor kun je de capaciteit van uw huidige servers veel beter benutten. Je kunt ook sneller reageren wanneer er meer capaciteit wordt ingezet en hoeft hiervoor geen nieuwe hardware aan te schaffen.

Samen met je kijken wij of het in jouw situatie mogelijk is om deze slimme technische oplossing de capaciteit beter te benutten. Arrix heeft gekozen voor de beste oplossingen op het gebied van Virtualisatie: VMWare en Microsoft HyperV. Voor beide oplossingen zijn onze medewerkers getraind en gecertificeerd. Bij VMWare heeft Arrix de status professional solution partner.

x

Hosted SSL VPN: altijd en overal veilig werken

Er moet een lastige installatie worden doorlopen, op de gebruikte werkplek moet zogenaamde cliëntsoftware worden geïnstalleerd, updateproblematiek, verbindingsproblemen.
Kortom…. veel beheer en irritaties bij je werknemers. Ook beveiliging speelt hierbij een steeds belangrijkere rol. De toepassing van alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer toereikend als uit onderzoek blijkt dat deze (vrijwel) nooit worden gewijzigd en bij diverse collega’s berekend zijn. Toegang voor onbevoegden is gemakkelijk te realiseren!
Lees meer

De online werkplek van Cloud Services ontzorgt

Met de online werkplek van Arrix kun je ieder moment de benodigde capaciteit afstemmen op jouw behoefte. Je betaalt voor wat je gebruikt. De online werkplek kan ook in een bestaande ICT omgeving worden ingezet.

Wat kun je verwachten van de online werkplek van Arrix:

  • Microsoft Office (Word, Excel, Acces en PowerPoint)
  • Email (Outlook)
  • 24×7 beschikbaar
  • Altijd de nieuwste licenties en updates
  • Proactieve bewaking van uw netwerkomgeving
  • Gebruik van besturingssysteem softwarelicenties
  • Gebruik van Arrix Servicedesk
  • Inclusief back-up

Lage investeringen en vaste kosten per maand, altijd beschikken over de nieuwste technologieën, plaats- en tijd onafhankelijk kunnen werken? Een paar van de vele voordelen die de online werkplek je biedt. Met Arrix Cloud Services altijd voordeel!

Cloud Services | Efficiënt en flexibel samenwerken

Stap ook over op de online werkplek. Samenwerken in de cloud is veiliger, flexibeler en betrouwbaarder dan werken via een traditioneel bedrijfsnetwerk.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures