ERP-Software

Doen wat echt belangrijk is,
dat geeft vertrouwen

Moderne ERP-software maakt handmatige invoer overbodig. Dit neemt een hoop werk uit handen, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: keuzes maken op basis van betrouwbare data.

Software die voor jou nadenkt

Marges staan onder druk en de concurrentie neemt toe. Tegelijkertijd groeit je organisatie, en daarmee groeit ook de hoeveelheid administratie die elke dag moet worden verwerkt. Je wil wel dat er efficiënter wordt gewerkt, maar hoe pak je dit aan?

Intussen is de werkdruk op de financiële afdeling alleen maar toegenomen. Maar niet op een leuke manier. Hoogopgeleide professionals zijn een groot deel van hun dag kwijt aan het overtypen van informatie. En Excel bevat inmiddels meer informatie dan het dure boekhoudpakket wat je ooit hebt aangeschaft.

De oplossing is om meer te doen in minder tijd, tegen de laagste kosten. Dit begint met het automatiseren van alle repeterende processen. En dat zijn er nogal wat. Een ERP-systeem kan daarbij helpen.

Kennis op de werkvloer beter benutten

De meest waardevolle kennis bevindt zich op de werkvloer. Kennis waarmee jouw resultaat valt of staat. Maar hoe krijg je toegang tot die kennis, als jouw hoogstopgeleide medewerkers al hun tijd kwijt zijn aan simpele data-invoer?

ERP-Software anno nu denkt met je mee, doet voorspellingen, neemt werk uit handen en maakt repeterende handelingen overbodig. En dat is jouw sleutel tot succes. De software is er voor de medewerker, en niet andersom.

De rol van de administrateur of controller wordt hierdoor anders. Niet meer urenlang data inkloppen, maar alleen nog maar de automatisch verwerkte data controleren op afwijkingen.

En zodra ze tijd overhouden, kunnen medewerkers eindelijk doen waar ze goed in zijn: kansen herkennen en verbeteringen adviseren aan het management.

Leon zorgt voor gemak

Onze ERP-expert Leon vervangt dagelijkse ergernissen door software die wél werkt. Maak kennis met Leon en ontdek hoe medewerkers tijd overhouden voor de dingen die er echt toe doen.Maak afspraak
x

‘Er werd door Arrix op elk moment met ons meegedacht’

Sietse Johan Miedema, Controller bij Kijlstra

Lees ons verhaal

De uitdaging van Kijlstra: de administratie groeide even snel als het bedrijf

In de afgelopen jaren is familiebedrijf Kijlstra uitgegroeid tot één van de grootste professionele aanbieders van personenvervoer en ambulancediensten in Nederland.

De administratieve software bleek niet bestand tegen de duizelingwekkende groei. Handmatige invoer was de orde van de dag. Tijdrovend, foutgevoelig. En niemand kan zich fouten veroorloven, zeker niet in een competitieve branche als deze.

De oplossing van Arrix: het werk van de controller simpel houden

Door de administratie van Kijlstra te digitaliseren, konden we het proces van fiattering verbeteren én versnellen.

Voortaan zouden inkomende facturen automatisch worden ingescand en gekoppeld met Exact Globe. Het resultaat is tijdswinst, waarbij facturen voortaan alleen nog maar gefiatteerd hoefden te worden.

Sietse Johan Miedema, Controller Kijlstra:

“Arrix is voor ons van grote waarde geweest. Er werd echt met ons meegedacht, er werden alternatieve werkwijzen aangedragen en de consequenties hiervan werden uitstekend uitgelegd. “

x

De juiste stuurinformatie voor gefundeerde keuzes

Je wil altijd weten hoe de organisatie er voorstaat. Gaat alles goed of moet je bijsturen? Onze software geeft jou de informatie om budgetten te beheren en te vergelijken met eerdere realisaties.

Het resultaat? Altijd de stuurinformatie die je nodig hebt om keuzes mee te maken: gefundeerde keuzes.