Microsoft Teams

Flexibeler overleggen in Microsoft Teams

Stap ook over op Microsoft Teams en overleg veilig en efficiënt. Microsoft Teams verbindt medewerkers (én externen) binnen Office 365, waar overleggen en informatie delen even gemakkelijk gaat als wanneer jullie bij elkaar zitten. Even snel een chatbericht sturen aan collega’s waarmee je aan een project werkt? Eén op één chatten met een klant; of een brainstormsessie met beeldbellen? In Microsoft Teams is het zo georganiseerd.

Slimmer digitaal vergaderen met software van Arrix

Laat het hele bedrijf betrouwbaar én efficiënt online vergaderen. Arrix uit drachten verbindt alle teamleden aan elkaar via Microsoft Teams, waarmee je doeltreffend overlegt in één centraal punt. Van daaruit maak je stukken – actiepunten, notulen – simpel op in Office 365 en deel je via SharePoint. De flexibiliteit van medewerkers staat voorop, in een oplossing op maat geïmplementeerd door Arrix.

Lennart Schultz

Lennart helpt organisaties om Microsoft Teams slim én veilig uit te rollen over alle medewerkers en devices.

Maak afspraak

x

Slimmer beeldbellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams gaat verder dan andere applicaties voor beeldbellen.

✓ De achtergrond veranderen of blurren
✓ Hand opsteken
✓ Documenten delen tijdens de vergadering
✓ Agenda's en aanwezigheidsrapporten

Microsoft Teams is voor meer dan beeldbellen

Microsoft Teams is het meest bekend als app voor beeldbellen, maar doet veel meer. Eenmaal ingericht is Microsoft Teams dé hub waarin je in groepsverband werkt en communiceert. Dankzij de integratie met Office 365 deel je bestanden gemakkelijk binnen het team, zodat je efficiënt samenwerkt.

x

De kracht van een aangepaste achtergrond

Anno 2021 kijken we niet meer raar op als we een huiskamer als thuiswerkplek zien. Maar een gesprek met een prospect of een belangrijke klant voer je liever niet met op de achtergrond twee wasmanden en een doos met kinderspeelgoed.

Microsoft Teams gebruikt daarom slimme technieken om het beeld live aan te passen. Heb je een belangrijk zakelijk gesprek? Met een druk op de knop kies je uit één van de tientallen backdrops.

Toppartner van Microsoft

Arrix uit Drachten is specialist op het gebied van Microsoft. Als Toppartner van Microsoft hebben we jarenlange ervaring met implementeren van slimme technologische oplossingen voor het MKB. De consultants van Arrix werken hiervoor nauw samen met de specialistenteams van Microsoft. Samen hebben we de bedrijfsvoering van tientallen bedrijven slimmer en efficiënter gemaakt.

Altijd en overal

Het kantoor is geen pand, het is waar je op dat moment bent. Onderweg, op de zaak of op de thuiswerkplek. Met Microsoft Teams reist het kantoor met je mee, want wij richten de software zo in dat het werkt op elk apparaat en op elk systeem.

Veelgestelde vragen over digitaal vergaderen van Arrix

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is software die wordt gebruikt voor beeldbellen. Wat het programma uniek maakt zijn de mogelijkheden tot online samenwerking, zoals het delen van documenten en het toelaten van gastgebruikers.

Wat kan ik met Microsoft teams?

Microsoft Teams is een programma voor beeldbellen. Daarnaast bevat Teams functionaliteiten die medewerkers efficiënt laten samenwerken.

Wat kost Microsoft Teams?

Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft 365. Deze kent een gunstig abonnementsmodel, waarbij kosten afhangen van wat je gebruikt.

Zakelijk chatten met Microsoft Teams?

Microsoft Teams is geschikt voor zakelijk chatten. Hierbij kunnen bovendien gemakkelijk documenten worden gedeeld en besproken.

Microsoft Teams op maat geïmplementeerd | Arrix uit Drachten adviseert

Bellen, chatten, overleggen en bestanden delen: je werkt altijd en overal samen met Microsoft Teams via Arrix.

 

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures