Kosten voor Microsoft Teams?

Wat kost Microsoft Teams?

Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft 365 en deze kent een gunstig abonnementsmodel, waarbij de totale kosten afhankelijk zijn van wat je gebruikt.

Met Microsoft Teams is de kwaliteit en flexibiliteit van de onderlinge samenwerking verzekerd en breng je de kosten voor systeembeheer omlaag. Je betaalt voor wat je gebruikt, met een flexibel systeem wat met je meegroeit.

De kosten van een Teams-implementatie op maat

Wat je uiteindelijk gebruikt, hangt af van de behoefte van jouw organisatie.

Om die behoefte te ontdekken, doet onze ervaren consultant een grondige inventarisatie. Welke eisen stelt de praktijk aan de software? Welke licenties zijn nodig om hieraan te voldoen?

Door een antwoord te geven op vragen zoals deze, zorgen wij voor een Microsoft Teams-implementatie op maat.

Lennart weet het

Flexibeler werken begint met een gesprek met onze ervaren consultant Lennart. Wat Teams kost, rekent Lennart voor je uit.Maak afspraak

Schaalbaar door licenties per medewerkers

De toepassing van Microsoft Teams is schaalbaar, waarbij je het aantal beschikbare licenties gemakkelijk op- en afschaalt als de medewerkerspoule groeit (of krimpt).

De exacte kosten van Microsoft Teams hangen samen met de eisen die worden gesteld aan de inrichting ervan, de te gebruiken functionaliteiten en de loopduur van het contract. Hoe hoog de kosten uitvallen? Neem contact op en we rekenen het voor je uit.

De integratie is de kracht

Microsoft Teams werkt samen met SharePoint en Microsoft Exchange.

De interactie tussen deze systemen is dan gelijk ook de kracht: deel je tijdens een vergadering een document, dan staat deze automatisch in het onderliggende systeem van SharePoint. En omdat je onderling belt via Exchange Online, zijn alle contactpersonen organisatie breed gesynchroniseerd.

Daarom worden implementaties van Microsoft Teams altijd uitgevoerd in combinatie met het uitrollen van een flexibele Microsoft 365-omgeving.

Overstappen op Microsoft Teams?

Ontdek de voordelen van Microsoft Teams voor jouw organisatie en plan een kennismaking met onze ervaren consultant.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures