ICT Automatisering

ICT voor mensen

Automatisering maakt jouw werk gemakkelijker, efficiënter en plezieriger. Bij
Arrix vinden wij namelijk dat ICT er is om de mens te bedienen en niet andersom.

Automatiseer ICT

Meer grip en beter sturen?

Aukje Tymersma helpt al 35 jaar bedrijven aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

 

 

 

Maak afspraak

Simpele handelingen automatiseren met software

Steken jouw medewerkers nog té veel tijd in repeterende handelingen? Wij vervangen dagelijks terugkerende taken door geautomatiseerde processen. Hiervoor gebruiken wij software van onder andere Exact en Microsoft, toegespitst op de unieke processen binnen jouw bedrijf. Het resultaat: managementrapportages op maat en medewerkers die hun handen vrij hebben voor de taken die er écht toe doen.

x

Automatisering bespaart tijd en geld

• Processen efficiënt inrichten.
• Maximale veiligheid.
• Meer inzicht en meer sturing.
• Stabiliteit door realtime monitoring.

Klaar voor de toekomst met de juiste infrastructuur

De ICT infrastructuur bepaalt de efficiëntie en betrouwbaarheid van jouw bedrijfsvoering. Wij zorgen daarom dat jouw werkplekken, servers en (cloud-)opslag naadloos aansluiten aan de eisen die jouw klanten aan jouw bedrijf stellen. Betrouwbaar, veilig en voorbereid op de toekomst.

 

Risico’s uitsluiten met een optimale beveiliging.

De eisen aan ICT-veiligheid worden steeds strenger. Door de juiste maatregelen te nemen, maken wij het risico op een datalek zo laag mogelijk. Bijvoorbeeld met de juiste beveiligingssoftware, alarmeringen bij beveiligingsrisico’s en awareness-trainingen voor jouw personeel.

Zo werken wij!
Arrix voor Stichting Oude Groninger Kerken

Veilig en efficiënt werken in de cloud

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Niet alleen ben je beschermd tegen dataverlies bij brand, diefstal of hardwareproblemen; ook werken medewerkers efficiënt samen en worden belangrijke bestanden bedrijfsbreed gedeeld.  Onze cloudoplossingen zijn even flexibel als betrouwbaar.  Arrix is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daardoor aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden.

ICT Automatisering | Arrix geeft vertrouwen

Slimme oplossingen voor ICT Automatisering zorgen dat iedereen efficiënt werkt. Thuis, op kantoor en onderweg. Arrix uit Drachten is ICT-specialist en helpt jouw onderneming naar een hoger niveau.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures