Digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen is méér dan beeldbellen

Digitaal vergaderen is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Waar een digitale vergadering vroeger incidenteel voorkwam, is het tegenwoordig de standaard in een hele hoop bedrijven.

De snelheid en de betrouwbaarheid van de software waren vroeger de basis, maar zijn inmiddels vanzelfsprekendheden. We willen méér dan alleen beeldbellen. Documentbeheer, notulen en het vertalen van gemaakte keuzes naar planbare actiepunten.

En dan neem je natuurlijk niet genoegen met zomaar een softwarepakket. De eisen die je stelt aan software voor digitaal vergaderen zijn hoger dan ooit.

Slimmer digitaal vergaderen met software van Arrix

Arrix uit Drachten laat het hele bedrijf betrouwbaar én efficiënt online vergaderen. Wij verbinden alle teamleden aan elkaar via Microsoft Teams, waarmee je doeltreffend overlegt in één centraal punt. Van daaruit maak je stukken – actiepunten, notulen – simpel op in Office 365 en deel je via SharePoint.

Lennart Schultz

Slimmer digitaal vergaderen?

Lennart laat zien hoe je dit doet.

Maak afspraak

x

De unieke voordelen:

✓ Chatten, vergaderen
✓ Documenten en mappen delen
✓ Eenvoudig externe gasten uitnodigen
✓ Simpel achtergronden vervangen
✓ Digitaal je hand opsteken tijdens een vergadering
✓ Gemakkelijk schakelen tussen chatschermen
✓ Inclusief agenda en aanwezigheidsrapporten
✓ Alles centraal beheerd
✓ Eén leverancier, één aanspreekpunt

Papierloos vergaderen gaat sneller

Wanneer je regelmatig vergadert, weet je als geen ander dat het regelen van vergaderingen veel tijd en energie kost. Arrix heeft in samenwerking met Office365 en SharePoint software dé oplossing gebouwd om digitaal en dus papierloos te vergaderen. Onze vergaderapplicatie integreer je naadloos in je bestaande SharePoint en Office365 omgeving. Hierdoor bewaar je ál je data veilig binnen één centraal beheersysteem.

Dé oplossing voor tijdrovende vergaderingen

Voorafgaand aan de vergadering maakt de secretaresse de relevante documenten vanuit de centrale database beschikbaar voor de leden van de vergadering. Mailen is hierdoor overbodig. Leden van de vergadering zetten tot op het laatste moment (vanuit huis of onderweg als men nog iets cruciaals is vergeten of als men vlak voor tijd nog documenten in wil zien) hun eigen vergaderpunten op de agenda, linken een document of voegen een actie toe.

Tijdens de vergadering noteer je de notulen, acties en besluiten direct in SharePoint. Zo hebben leden altijd en overal alle en dezelfde up-to-date documenten tot hun beschikking. De gehele oplossing heeft een overzichtelijke vergaderstructuur die je aanpast aan je eigen wensen.

x

Alles in één overzicht

SharePoint koppelt alle informatie bij een agendapunt en zet dit in één overzicht.

Een vergadering bestaat in de regel uit de volgende onderdelen: een vergaderdatum, agendapunten, taken, besluiten en notulen.

In SharePoint komen deze onderdelen terug. Een agendapunt is verbonden met een datum, en een document weer met een agendapunt.

Het resultaat: een hele stapel documenten wordt teruggebracht tot de dikte van je tablet.

Het papierloze kantoor begint met SharePoint

Daarom digitaal papierloos vergaderen:

  • Besparing tijd en frustratie
  • Verbeterde samenwerking
  • Alle documenten binnen één centraal beheersysteem
  • Altijd en iedereen hetzelfde document
  • Schonere mailbox
  • Niet aangewezen op cloud diensten van anderen
  • Altijd en overal te benaderen
  • Op maat voor je organisatie

Veelgestelde vragen over digitaal vergaderen van Arrix

 

Waarom overstappen op digitaal vergaderen met software van Arrix?

De juiste software maakt jouw digitale vergaderingen slimmer en efficiënter. We voorzien je niet alleen voor de juiste software, maar laten bovendien gemaakte keuzes gemakkelijk documenteren via Office 365 en SharePoint.

Wat kost het?

De kosten voor een oplossing voor digitaal vergaderen hangen af van de gekozen functionaliteiten en het aantal benodigde licenties. Hoeveel dit is? Neem gerust contact op met onze ervaren consultant Lennart en hij rekent het voor je uit.

Wat doet Arrix?

Om medewerkers altijd en overal hun werk te laten doen, heb je de juiste apparatuur en bijpassende software nodig. Arrix ontvlecht jouw bedrijfsprocessen en richt software zo in dat iedereen in het bedrijf gestroomlijnd werkt, met software die met je meegroeit.

 

 

 

Digitaal vergaderen | Slimmer vergaderen met software van Arrix Digitaal vergaderen gaat slimmer met de geïntegreerde software van Arrix. Vergader effectief en deel notulen en actiepunten simpel tussen de teamleden.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures