Microsoft Office 365

Flexibel werken met Microsoft Office 365

Met Office 365 beschik je online over programma’s als Word, Excel en PowerPoint, maar ook over samenwerkingstools als SharePoint en Teams. Je betaalt eens per maand een vaste abonnementsprijs, waarbij je verzekerd bent van de laatste softwareversies. De abonnementsvorm is flexibel in functionaliteit en schaalbaar.

Jouw bedrijfscontinuïteit is verzekerd en de kosten voor systeembeheer kunnen omlaag.

Thuis, op kantoor en onderweg

Met Microsoft Office 365 heb je de mogelijkheid volledig online te werken. Thuis of onderweg, op de pc of smartphone: jouw e-mail, agenda en belangrijke documenten zijn altijd dichtbij.

Office 365

Flexibeler werken begint hier. Onze Office 365 specialist, Willemke Schurer, zet samen met jou de eerste stap.Maak afspraak

Begeleiding en overstap naar Office 365

Arrix heeft, als partner van Microsoft, ruime ervaring met de implementatie van Office 365. Hierdoor kunnen wij je helpen met de migratie van jouw email naar Exchange Online, installatie en begeleiding van Teams, de inrichting van SharePoint Online en alle andere apps binnen Office 365.

Wij werken met ervaren en gecertificeerde mensen die jou begeleiden in het traject en jouw ICT-omgeving optimaal beheren.

x

Voordelen Office 365

• Altijd de nieuwste software;
• Altijd en overal werken;
• Productiviteitsverbetering door online samenwerking

Toppartner van Microsoft

De samenwerking met Microsoft is al vanaf de start van Arrix. Microsoft is de basis voor jouw ICT infrastructuur. Arrix is specialist op het gebied van Microsoft. Al onze netwerkconsultants zijn hoog opgeleid (MCSE) en als bedrijf hebben wij de kwalificatie van Microsoft Silver Midmarket Solution Provider.

Dat betekent voor jou dat wij kennis van zaken combineren met nuchtere noordelijke adviezen. Om de juiste koers te adviseren voor jouw ICT Infrastructuur voegen wij zo snel mogelijk een ICT specialist toe in het verkoopproces. De oplossing moet aansluiten bij jouw wensen en bovenal moet het werken!

Door de nauwe samenwerking met Microsoft is Arrix binnen Microsoft Nederland één van de 20 Toppartners binnen het MKB / MKB+ op het gebied van Office 365 en SharePoint.  Door nauw contact tussen onze consultants en een specialistenteam bij Microsoft heeft Arrix de afgelopen jaren in Noord Nederland fantastische projecten opgeleverd op het gebied van Office 365 migraties in combinatie met mooie SharePoint Oplossingen

Kom meer te weten over Office 365!
Ontdek het via onderstaande video

Office 365 Support

Zoals je van een toppartner mag verwachten biedt Arrix Office 365 support. Deze dienst is een aanvulling voor organisaties waar Office 365 de basis is voor hun ICT infrastructuur. Hiermee geven wij onze klanten een vast aanspreekpunt voor hun vragen inzake Office 365. Bovendien biedt het jou de volgende voordelen:

Wij zijn op de hoogte van jouw situatie en kunnen daardoor gemakkelijk op jouw vraag inspelen

  • Wij zijn bekend met jouw “maatwerk” binnen Office 365 en kunnen hierdoor een gedegen oplossing geven
  • Wij zijn op de hoogte van de vragen die er spelen binnen jouw bedrijf en hebben hier een historie van opgebouwd
  • Wij kennen de wegen binnen Microsoft, waardoor jouw vraag snel en efficiënt kan worden beantwoord
  • Jouw vraag wordt geregistreerd, waardoor de oplossing wordt bewaakt

De ondersteuning wordt telefonisch of per email verleend. Er kan gebruik worden gemaakt van geavanceerde software om op afstand mee te kijken op jouw beeldscherm. Deze dienst wordt maandelijks verrekend per aantal gebruikers van Microsoft Office 365.

x

Uitsluitend A-merken

Kwaliteit is de basis van continuïteit. Arrix werkt daarom uitsluitend met A-merken en partners die zich in de praktijk hebben bewezen zoals de software van Microsoft. Microsoft heeft software die het bedrijven en organisaties mogelijk maakt efficiënter, effectiever en rendabeler te werken.

Klaar voor de Cloud of niet, Microsoft Office 2019 biedt mogelijkheden voor beide

Werk je in de Cloud of overweeg je om in de Cloud te werken, dan klinkt Office 365 je bekend in de oren. Deze software van Microsoft, die via internet beschikbaar is via een maandelijks abonnement, is de vervanger van de “standalone” Office software die we zo goed kennen, zoals Word, Excel en Outlook. Wanneer je (nog) niet in de Cloud werkt, is dit de programmatuur waar je waarschijnlijk gebruik van maakt.

De nieuwste Office versie, Microsoft Office 2019 bevat voor een groot deel functionaliteit die al eerder aan Office 365 werd toegevoegd en waar gebruikers, die nog niet vast willen zitten aan een abonnement, nu ook van kunnen profiteren.

Office 365 op elke werkplek | Arrix

Outlook, Word, Excel en Teams op elke werkplek en in de cloud? Wij zorgen voor de juiste software met flexibele abonnementsvormen.