Downloads

thuiswerkbingo

Thuiswerk Bingokaart

Maken jij en je collega’s dezelfde siuaties mee tijdens het thuiswerken? Met deze bingokaart weet je het meteen! Speel samen met je collega’s en zie wie als eerst een kolom of rij vol heeft. BINGO!

Download

Storage 2.0

Data is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Opdrachten komen digitaal binnen en bewandelen van daaruit hun weg door de organisatie. De onmisbaarheid van data levert ICTmanagers grote uitdagingen op.

Download

ERP-systemen

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt.  Maar welke past nu het beste bij jouw organisatie? Wij geven je 6 succesfactoren die je bij de oriëntatie van een nieuw systeem al kunt inzetten.

Download

AVG 25 tips

Lees alles over de invloed van AVG op je marketing, wat er in het verwerkingsregister moet staan en hoe je controles glansrijk doorstaat.

 

Download

Grip op HR

Het takenpakket van HR-afdelingen in de zorg groeit al jaren als gevolg van nieuwe wet- en regelgeving. HR-medewerkers moeten hierdoor meer werk verrichten in hetzelfde tijdsbestek.

Download

Robotisering

Processen te automatiseren met software; robotisering vind je nu al in de financiële administratie en kan je veel voordelen opleveren. Te denken valt aan tijdwinst, kostenreductie en kwaliteitsverbetering.

Download

GDPR met Exact

Toegegeven, het is heel wat werk om aan alle eisen van de nieuwe privacy wet te voldoen. Maar realiseer je dat de nieuwe wet ook kansen biedt om je positief te onderscheiden van je concurrenten!

 

Download

No-hands accounting

Het zo effectief mogelijk benutten van beschikbare resources blijft een uitdaging voor ondernemingen. Zeker nu technologische ontwikkelingen de context meer en meer gaan bepalen, wordt deze uitdaging alleen maar groter.

Download

Customer story Alescon

Alescon had een complex en niet een gebruikersvriendelijk systeem. Arrix richtte Exact in met de modules Financieel, Productie/Logistiek en Projectadministratie. Lees welke stappen zijn ondernomen en welke voordelen het heeft opgeleverd.

Download

Customer story Brandsma

De koffiemarkt is een dynamische markt met veel concurrentie. Voor Brandsma is het essentieel om in deze markt onderscheidend te zijn. Het bedrijf heeft daarom behoefte aan een oplossing om meer inzicht te krijgen in klantbehoeftes om sneller te kunnen reageren op de klantvraag.

Download

Customer story Cool Presentation

Cool Presentation wilde nieuwe markten vinden en meer afzet realiseren, met name in de non-food sector. Hiervoor had de organisatie behoefte aan een
doeltreffende CRM-oplossing.

Download