Downloads

De  kracht van Exact en het Power Platform

Ontdek de kracht van aanvullende oplossingen naast je Exact Software. Hoewel de software van Exact al veel automatiseert en inzichten genereert, blijven er altijd unieke behoeften binnen jouw bedrijf. Met low-code ontwikkel je snel en betaalbaar krachtige oplossingen die perfect aansluiten. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je bedrijf vooruitgaat en flexibel blijft. Bovendien biedt het een veilige omgeving die ruimte laat voor groei.

Download

Moderne Werkplek 2.0

Weet waar jouw bedrijf nu staat op het gebied van digitalisering. Maak een roadmap naar de Moderne Werkplek 2.0. En laat je ICT-omgeving bijdragen aan de doelstellingen die je hebt. Maak een een vertaalslag naar het optimaliseren van je processen met behulp van het Power Platform.

Download

handleiding teams

Chatten, bellen en vergaderen met Microsoft Teams

Snel aan de slag met Microsoft Teams? Deze handleiding combineert tekst met duidelijke foto’s zodat je snel zelf de voordelen van Teams kunt ervaren. Op naar beter en leuker samenwerken.

Download

thuiswerkbingo

Thuiswerk Bingokaart

Maken jij en je collega’s dezelfde siuaties mee tijdens het thuiswerken? Met deze bingokaart weet je het meteen! Speel samen met je collega’s en zie wie als eerst een kolom of rij vol heeft. BINGO!

Download

Storage 2.0

Data is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Opdrachten komen digitaal binnen en bewandelen van daaruit hun weg door de organisatie. De onmisbaarheid van data levert ICTmanagers grote uitdagingen op.

Download

ERP-systemen

Er zijn tientallen ERP-systemen op de markt.  Maar welke past nu het beste bij jouw organisatie? Wij geven je 6 succesfactoren die je bij de oriëntatie van een nieuw systeem al kunt inzetten.

Download

AVG 25 tips

Lees alles over de invloed van AVG op je marketing, wat er in het verwerkingsregister moet staan en hoe je controles glansrijk doorstaat.

 

Download

Grip op HR

Het takenpakket van HR-afdelingen in de zorg groeit al jaren als gevolg van nieuwe wet- en regelgeving. HR-medewerkers moeten hierdoor meer werk verrichten in hetzelfde tijdsbestek.

Download

Robotisering

Processen te automatiseren met software; robotisering vind je nu al in de financiële administratie en kan je veel voordelen opleveren. Te denken valt aan tijdwinst, kostenreductie en kwaliteitsverbetering.

Download

GDPR met Exact

Toegegeven, het is heel wat werk om aan alle eisen van de nieuwe privacy wet te voldoen. Maar realiseer je dat de nieuwe wet ook kansen biedt om je positief te onderscheiden van je concurrenten!

 

Download

No-hands accounting

Het zo effectief mogelijk benutten van beschikbare resources blijft een uitdaging voor ondernemingen. Zeker nu technologische ontwikkelingen de context meer en meer gaan bepalen, wordt deze uitdaging alleen maar groter.

Download

Customer story Alescon

Alescon had een complex en niet een gebruikersvriendelijk systeem. Arrix richtte Exact in met de modules Financieel, Productie/Logistiek en Projectadministratie. Lees welke stappen zijn ondernomen en welke voordelen het heeft opgeleverd.

Download

Customer story Brandsma

De koffiemarkt is een dynamische markt met veel concurrentie. Voor Brandsma is het essentieel om in deze markt onderscheidend te zijn. Het bedrijf heeft daarom behoefte aan een oplossing om meer inzicht te krijgen in klantbehoeftes om sneller te kunnen reageren op de klantvraag.

Download

Customer story Cool Presentation

Cool Presentation wilde nieuwe markten vinden en meer afzet realiseren, met name in de non-food sector. Hiervoor had de organisatie behoefte aan een
doeltreffende CRM-oplossing.

Download

Arrix Nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk Experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures