Videogalerij

Moderne Werkplek
animatie

De Moderne Werkplek van Arrix is flexibel en is op maat ingericht op de medewerkers in het bedrijf. De inrichting zet de medewerker centraal én geeft de organisatie de juiste waarborgen: veiligheid, grip, support en ontwikkeling.

Veilig internetten - Phishing
tutorial

Hoe werken cybercriminelen? Herken de gevaren en voorkom misbruik. Het phishing seizoen duurt namelijk het gehele jaar en iedereen kan in deze val lopen. Hoe?

Hoe gebruik je Teams?
Tutorial

Leer alles wat je wilt weten over het gebruik van Teams.  Doorloop de eindgebruikers ervaringen met deze demo tutorial. Van chat en samenwerking tot online vergadering en telefonische mogelijkheden.

Een audit file exporteren in Exact Globe
Demo

Onderdeel van de jaarrekening en de controle daarvan is het aanleveren van een auditfile aan de accountant of voor eigen analyse. Bekijk hier hoe je dit kunt doen in Exact Globe.

Exact Globe: Rollen en rechten van gebruikers
Demo

Heb ik nog genoeg gebruikerlicenties beschikbaar voor een nieuwe medewerker? Wie mag wat in de financiele administratie? Beide vragen zijn simpel na te gaan in Exact Globe.

AVG Tool
Tutorial

Ontdek deze gebruikersvriendelijke Office 365 toepassing ter ondersteuning van je GDPR implementatie. Per 25 mei 2018 eenvoudig AVG Compliant.

Digitaal vergaderen
Tutorial

Wil je meer efficiency, rendement en vergaderplezier uit je vergaderingen halen?  Ontdek de voordelen van digitaal en papierloos vergaderen met SharePoint!

Easy HR portal
Tutorial

Eenvoudig tijd besparen door je administratieve last te verminderen met Easy HR. Met deze eenvoudige HRM Software heb je meer tijd voor HRM!

Documentmanagement in Office 365
Tutorial

Documentmanagement (DMS) in SharePoint heeft één centrale opslag, versiebeheer, beveiliging en autorisatie. Je kunt bestanden veilig delen met collega’s, cliënten of externe partners.

Installatie digitaal vergaderen
Tutorial

Een korte uitleg over hoe je met elkaar digitaal kunt vergaderen met Sharepoint. Hoe kun je leden toevoegen, een vergadering inplannen, document uploaden en delen en een agendapunten indienen?

Kwaliteitsmanagement in SharePoint
Tutorial

Kwaliteitsmanagement richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van producten en diensten die door een organisatie worden geleverd.

Papierloos vergaderen
Tutorial

Onze vergaderapplicatie kan naadloos geïntegreerd worden in je bestaande SharePoint en Office365 omgeving. Hierdoor bewaar je ál je data veilig binnen één centraal beheersysteem.

Cybersecurity TED Talk
TEDtalk

Nick Espinosa is een expert in cybersecurity en netwerk infrastructuur. Hij is een succesvolle ondernemer en gewaardeerd spreker. In zijn TEDtalk spreekt hij over de 5 wetten van cybersecurity.

Opening Arrix gebouw
Entertainment

Op vrijdag 29 september 2017 vond de opening van het nieuwe pand van Arrix plaats. Daarbij bestond Arrix 15 jaar. Een feestelijke gebeurtenis tezamen met onze klanten.

Exact Globe BTW conversie
Tutorial

Hoe verander je de BTW conversie in Exact Globe Next? Je kunt kiezen voor verschillende conversiemethodes. In dit korte filmpje van Exact wordt uitgelegd hoe je dit eenvoudig en snel kunt doen.

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!