Kennissessie Exact Online Premium

Datum: 04-06-2024. Tijd: 10:00 uur
kennissessie exact online premium

Exact Online Premium biedt de schaalbaarheid, veiligheid en inzichten die nodig zijn om te groeien in een snel veranderende markt. Ontdek tijdens onze kennissessie hoe je met geavanceerde functies en Power BI dashboards aan stijgende klanteisen kunt voldoen en betere beslissingen kunt nemen. Meld je nu aan en zet de volgende stap in het laten groeien en beheren van je bedrijf!

Lees meer

Arrix staat op Exact Live!

Datum: 19-06-2024. Tijd: 10:30 -18:00 uur

Exact Live is hét evenement waar de nieuwste technologische ontwikkelingen, kennisdeling en netwerken samenkomen. Van cloud tot AI, van boekhouding tot ERP en van werkgeverschap tot leiderschap. Een bruisende dag vol nieuwe inzichten, die jou de kans geven om voorop te lopen. Dat is waar het om draait op woensdag 19 juni in Rotterdam Ahoy: jou verder helpen! Samen streven we naar jouw ideale uitzicht

Lees meer

Webinar: Inkoopfactuurverwerking met Exact Software

Datum: 26-06-2024. Tijd: 10:00 uur
webinar inkoopfactuurverwerking

Mis deze kans niet om te leren hoe je jouw inkoopfactuurverwerking kunt optimaliseren met Exact Software en ImageCapture for Invoices. Wat kun je verwachten? Efficiënte verwerking van facturen, zowel op kop- als regelniveau, verbeterd goedkeuringsproces van facturen en ondersteuning voor jouw Exact Globe administratie. Onze partner Scan Sys leid je door de nieuwste versie van ImageCapture (Versie 10) en laat je zien hoe deze software je administratie digitaliseert en hoe je tijd bespaart. Meld je vandaag nog aan en transformeer je factuurverwerking!

Lees meer

Andere events

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures