Exact Globe+

Exact Globe+

Exact heeft de afgelopen jaren goed geluisterd naar de Exact Globe gebruikers en steekt de software in een nieuw jasje. De innovaties die zijn doorgevoerd zijn gericht op de gebruiksvriendelijkheid en de toekomstbestendigheid van het systeem. Wij vertellen je wat dit betekent voor jou als gebruiker.

Vernieuwd, maar ook vertrouwd

De update is erop gericht om te behouden wat er goed was in Exact Globe, en te verbeteren waar mogelijk. Concreet zijn dit de volgende verbeteringen:

  • Sneller navigeren, met een vernieuwde menustructuur
  • Sneller switchen tussen verschillende administraties, via een vernieuwd overzicht
  • Een vernieuwde favorietenfunctie, waardoor je nog sneller aan het werk kunt
  • Makkelijker zoeken, filter en vind de zaken die voor jou belangrijk zijn met de vernieuwde en simpele interface
  • Sneller werken door een overzichtelijker invoerscherm, waar je makkelijk gegevens invoert

Kies voor gemak

Ontdekken hoe Exact Globe+ jouw leven makkelijker maakt? Exact Adviseur, Lennart Schultz, laat het je graag zien.Maak afspraak

Klaar voor de toekomst

Om veilig en toekomstgericht te werken heb je moderne technologie nodig. Daarom is Exact Globe compleet vernieuwd. Niet alleen functioneel, maar vooral technisch is er veel veranderd voor Globe+. Het is gebouwd op een ander platform waardoor het makkelijker te koppelen is aan andere applicaties en er kunnen nieuwe technieken aan toegevoegd worden zoals Artifical Intelligence, RPA en Business Intelligence. Ook kun je op basis van de nieuwste technologie sneller van nieuwe innovaties profiteren. Hierin gaat Exact de komende jaren stappen maken. Daarnaast heeft Globe + een moderne look en feel gekregen. Gebruikersgemak staat hoog in het vaandel en navigeren gaat eenvoudig en intuïtief.

Overstap naar Globe+

De overstap is voor Exact Globe gebruikers gratis wanneer er een geldig onderhoudsovereenkomst is of bij een ‘subscription’ licentie. Je kunt Globe en Globe+ naast elkaar laten lopen, dus heb je de gelegenheid om het eerst te testen voordat je definitief de overstap maakt. Als je Arrix klant bent word je natuurlijk tussentijds door ons op de hoogte gehouden en staan we je bij voor de update wanneer het zo ver is.

x

Bekijk de demo

Inmiddels werken de eerste klanten binnen een controlled release met deze nieuwe versie. Nog heel even geduld dus voordat ook jouw bedrijf gebruik kan maken van de nieuwe software.

Vraag alvast een demo aan en kijk wat Globe+ voor jouw branche te bieden heeft.

Vraag demo aan
Exact Globe geeft grip op financiële processen
Exact Globe in 22 seconden

Op maat geïmplementeerd | Arrix, Partner van Exact

Altijd inzicht in resultaten? Exact Globe integreert de financiële administratie met belangrijke bedrijfsprocessen.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures