Exact RPA: De nieuwe digitale medewerker

exact rpa

Een medewerker die altijd goedgehumeurd, nooit ziek is en altijd snel zijn werk doet. Dit klinkt ideaal. Deze medewerker bestaat echt en zet je ook bij jouw bedrijf in. Maak kennis met Exact RPA, de nieuwe digitale medewerker.

 

Exact RPA, Robotic Process Automation, is een term die je steeds vaker hoort. Maar wat is zo’n robot precies en wat kan het? Een RPA is robot gestuurde procesautomatisering. Het gaat hier voornamelijk om handmatige werkzaamheden die repeterend zijn. Voorbeelden van deze processen zijn:

  • Factuurverwerking
  • Automatische order ingaven
  • Genereren van offertes
  • Betalingsherinneringen
  • On boarding van nieuwe medewerkers

 

Creëer inzicht

Bij de keuze van een softwarepakket is vaak 1 van de belangrijkste criteria dat je het goed integreert in het geheel en bij voorkeur 1 pakket hebt die alle processen waarborgt. In de praktijk is dit vaak onmogelijk, doordat je bijvoorbeeld branche gerelateerde software gebruikt.

Wanneer je gebruik maakt van Exact RPA koppel je systemen zodat er 1 centrale plek is waar alle informatie beschikbaar is. Zie het als de Google van het internet. Je bekijkt hiermee vanaf één locatie de voorraad van al je magazijnen, hebt inzicht in de openstaande posten vanuit je klantkaart en volgt nauwkeurig de voortgang van projecten.

 

De voordelen van Exact RPA


Koppel Exact Synergy met jouw bedrijfssoftware

Met Exact RPA koppel je gemakkelijk jouw Exact Synergy-omgeving met verschillende bedrijf kritische software. Zo maak je data van andere programma’s beschikbaar in jouw Synergy omgeving.

 

Bespaar tijd met automatisering

Het automatiseren van processen neemt je kostbare tijd uit handen. Tijd die je ook gebruikt om jouw organisatie te laten groeien.

 

Verminderde foutkans

Beperk de kans op fouten door de integratie met andere software. Zo voer je nooit meer handmatig je data in.

 

Bespaar kosten

Bespaar kosten doordat je essentiële informatie deelt en uit te voeren acties automatiseert. Zo krijg je meer mogelijkheden voor jouw collega’s binnen één systeem.

 

Klaar voor de toekomst!

Stel je voor wat dit allemaal voor jou en je bedrijf betekent! Met deze ideale medewerker ben je klaar voor de toekomst. Wil je er meer over weten?  Meld je aan dan aan voor onze kennissessie Globe+. We zoomen dan niet alleen in op de nieuwste software van Exact, maar vertellen je ook meer over RPA.

 

Aanmelden kennissessie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures