Snel, modern en betrouwbaar: Exact Globe+

globe+

Een moderne look en feel die je gemakkelijk gebruikt en bovendien sneller is dan de huidige versie, zo wordt de nieuwe update van Exact Globe omschreven. Jij bent vast ook benieuwd wat er voor jou als Exact gebruiker, gaat veranderen. In deze blog vertellen wij je wat je kunt verwachten en vooral ook wanneer.

 

De belangrijkste innovatie van Globe+ is het gebruik. De gebruikelijke functionaliteiten zijn in een nieuw jasje gestoken voor een moderne look en betrouwbaar gebruik. Software die je makkelijk gebruikt, krijgt minder weerstand. Hiermee behaal jij je doelstelling!

 

Ook op het gebied van technologie biedt deze nieuwe versie meer. Exact Steekt Globe in een compleet nieuw jasje met moderne technologie, maar tegelijkertijd biedt het nog steeds eenvoudige toegang tot de voor jou bekende functies. Het is een platform voor de toekomst. Waardoor je op basis van de nieuwste technologie sneller van nieuwe innovaties profiteert.

 

Aan het werk met Globe +

  • Makkelijker navigeren: door een betere structuur en modern design
  • Switchen: met het pinnen en sorteren vind je administraties gemakkelijk terug;
  • Favorieten: je kunt bepaalde functies als favoriet maken, waardoor je sneller werkt;
  • Zoeken: met de zoekfunctie filter je en vind je snel belangrijke zaken;
  • Invoeren: door een overzichtelijk invoerscherm, krijg je sneller werk gedaan.

 

Aan de slag met deze nieuwe technologie?

Exact Globe en Exact Globe+ gebruik je eerst tijdelijk naast elkaar. Hierdoor stap je geleidelijk over en wen je aan de software. In de toekomst vinden alle innovaties plaats in de moderne versie Globe+.

 

Exact rolt Exact Globe+ geleidelijk uit. Klanten krijgen hier proactief informatie over van Exact en Arrix. Wanneer de software beschikbaar is voor jouw organisatie, ontvangt de hoofdcontactpersoon van de organisatie een mail van Exact. Uiteraard houden wij onze klanten ook op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Sneak Preview Globe+

Je bent vast nieuwsgierig naar de nieuwste software van Exact. Voordat deze software voor je beschikbaar komt laten we je graag een voorproefje zien. In ons webinar op 3 juni a.s. demonstreren we de plussen van deze nieuwe software. Laat je bijpraten zodat je beslagen ten ijs komt als jij aan de beurt bent. Meld je aan!

 

Aanmelden webinar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures