Arrix nieuws

Onze nieuwe ICT omgeving is even stabiel en wendbaar als onze voorzetapparatuur

Axtra uit Wergea is leverancier van voorzetapparatuur. Dit is bedoeld om bepaalde functionaliteit aan de heftruck toe te voegen. Voorzetapparatuur krijgt bij Axtra een 2e leven, bestaande apparatuur wordt hier gereviseerd en daarna betrouwbaar ingezet met garantie.

Waar Axtra hun producten een 2e leven geeft, was dit bij het netwerk niet meer mogelijk. Dus keken ze uit naar een IT leverancier die hun ook bij hun ICT omgeving kon geven waar ze voor staan. Groen en duurzaam en evenals hun eigen producten stabiel en wendbaar. De keuze voor een oplossing in de Cloud in combinatie met Office 365 was dus gemakkelijk gemaakt. Ondanks de stabiele omgeving kunnen zich altijd onverwachtse zaken of calamiteiten voordoen. Ook hier is Axtra op voorbereid, met een 4G uitwijkmogelijkheid naar de Cloud.

Deze fase van het project bij Axtra is onlangs opgeleverd en binnenkort starten ze al met fase 2. Ze gaan aan de slag met een heel nieuw ERP Systeem, waarbij ze ook gebruik maken van de ervaring en deskundigheid van Arrix. De implementatie van dit systeem is voor 1 januari 2020 afgerond.

Op de foto wordt de oplevering van de 1e fase gevierd, met v.l.n.r.:
Jelmer Heidstra, Sales/Rental bij Axtra, Johan Zandstra, Consultant ICT & Security bij Arrix, Bea Kruidhof, Financieel Directeur bij Axtra, Albrecht de Jong, Verkoopleider bij Axtra, Erwin Lap, ICT Consultant bij Arrix, Wouter Flootman, ICT Consultant bij Arrix, Martina Kruidhof, Specialiste en adviseuse bij Axtra en Sjoerd Kruidhof, Algemeen Directeur bij Axtra.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures