Arrix nieuws

DVEN viert succesvolle afronding beveiligingstraject

beveiligingstraject

Taart bij DVEN voor een succesvolle afronding van een project gericht op beveiliging en continuïteit. Beveiliging en redundantie heeft bij DVEN accountants de hoogste prioriteit. In hun vakgebied is het uitsluiten van risico’s een belangrijk onderdeel van hun werkzaamheden, en ook voor de eigen bedrijfsvoering is dit de rode draad.

 

De technische levensduur van de firewalls op de verscheidene locaties van DVEN Accountants was bijna bereikt. Firewalls zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden vanwege de toenemende dreiging van cyberaanvallen en datalekken. Hierdoor hebben Firewalls zich steeds meer ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in diverse nieuwe functies en verschillende beveiligingsniveaus.

 

Hoofdlocatie en sublocaties

De meest passende Firewall voor DVEN was een firewall met aanvullende opties voor het beschermen tegen inbraakpogingen en uitgebreide filtering. Op de hoofdlocatie is de firewall dubbel uitgevoerd en door de SD-WAN configuratie op alle firewalls wordt er maximale stabiliteit en veiligheid geboden. Omdat alle verkeer van de sub locaties via de hoofdlocatie verloopt en dus ook via deze firewalls konden de andere locaties met een minder geavanceerde firewall uit de voeten, terwijl de veiligheid nog steeds gegarandeerd wordt.

 

Managed firewall

Arrix neemt DVEN de zorg uit handen ten aanzien van het firewall beheer, maar gaat daarin zelfs een stapje verder door de firewalls te monitoren. De Servicedesk detecteert hierdoor uitval vroegtijdig, reageert snel en doelmatig op incidenten en kwetsbaarheiden en zorgt voor de updates en patches. De firewalls zijn als een volledige managed dienst uitgeleverd voor optimale zekerheid.

 

De projectoplevering is het moment om terug te kijken, maar ook om vooruit te kijken. Want met beveiliging ben je nooit klaar, weet DVEN.  Het volgende traject staat daarom alweer op stapel. Maar eerst werd dit gevierd. Natuurlijk met een stukje taart!

 

Op de foto Johan Zandstra van Arrix ICT, Karst van der Wal van DVEN en Jan Kupers van Arrix ICT

 

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures