Arrix nieuws

Terugblik Exact Partner van het jaar 2023

Exact partner van het jaar 2023

Een terugblik op het Exact Gala, waarbij聽Exact聽haar partners bekroond met verschillende onderscheidingen. We hebben geen awards meegenomen,聽maar wel een aantal positieve opstekers, waar we ontzettend trots op zijn.

De avond begon met een verrassing toen bekend werd gemaakt dat聽Lennart Schultz, genomineerd was voor de spotlight award. Deze award is voor de persoon binnen het partnernetwerk die bijzondere inzet en prestaties heeft geleverd. Sinds anderhalf jaar adviseert Lennart onze klanten en prospects over ERP oplossingen. En nu al bij de nominaties!

Niet veel later werd bekend gemaakt dat we bij de 3 beste partners horen van Nederland op het gebied van klanttevredenheid. Wederom een beloning van onze klanten en een fantastische waardering voor onze medewerkers en hun enorme inzet.

Last but nog least, dat was overigens geen verrassing, waren we genomineerd voor Partner van het Jaar. Brainsys BV ging er met de prijs vandoor en willen we hiermee van harte feliciteren 馃.

Dat we genomineerd zijn is alleen mogelijk door een intensieve samenwerking met onze klanten en de waardering die zij hebben voor onze werkwijze. Een werkwijze waarbij we klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat onze klanten dit ook zo ervaren is voor ons erg belangrijk!

Op de foto v.l.n.r. : Thomas Visser, Ren茅 Bethlehem, Bernard Veenstra, Lennart Schultz, Gerlien Stremler en Fimme Jan van der Wal

漏 2023 路 disclaimer 路 voorwaarden privacycookies 路 concept: Custard on & offline communicatie聽路 realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures