Arrix nieuws

Hovinga BV met nieuwe ICT omgeving voorbereid op de toekomst!

Wanneer Microsoft aankondigt dat een besturingssysteem niet meer wordt ondersteund, dien je als bedrijf goed voorbereid te zijn. Omdat Hovinga BV uit Surhuisterveen met Windows Server 2008 werkte hadden ze dat maar al te goed in de gaten. Bovendien konden ze meteen ook de rest van hun ICT Infrastructuur aanpakken.

Dit resulteerde in een nieuwe virtuele omgeving met een combinatie van Windows Server 2016/2019. Windows Server 2016 is ingezet omdat Exact Globe en de branche-applicatie Gilde hiermee de beste samenwerking heeft. Met Windows Server 2019, als domeincontroller, zijn ze bovendien voorbereid op de toekomst.

De werkplekken zijn bijna allemaal uitgerust met thinclients. Hovinga vindt het namelijk belangrijk dat er weinig onderhoud nodig is voor de werkplekken. Dit vereenvoudigd ook het werken in de Cloud.

Richard From, Hoofd Financiële Administratie bij Hovinga BV: “Met het werken in de Cloud hebben we al positieve ervaringen, in een eerder stadium zijn we overgestapt op de mail van Office 365. We kunnen waarmaken wat we beloven en ons persoonlijk contact nog een extra dimensie geven omdat onze mail altijd en overal benaderbaar is. “

Op de foto vlnr. Roberto Velberg, Netwerk Consultant Arrix en Richard From, Hoofd Financiële administratie Hovinga BV.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures