Arrix nieuws

De unieke manier van werken is de basis voor onze jarenlange samenwerking

Veenstra Schilders Heeg heeft onlangs een snelle IT oplossing in gebruik genomen. De belangrijkste applicatie had een lokale server nodig en dit was voor Veenstra de reden om te kiezen voor een server op locatie. Doordat zowel de server als de nieuwe werkplekken volledig op SSD schijven draaien kunnen ze gebruik maken van snelle hardware. Bovendien is deze nieuwe IT omgeving toekomstbestendig. Omdat men gebruik maakt van een oplossing op basis van Veeam is men verzekerd van een goede back-up met een recovery functie.

Thijs Veenstra, Veenstra Schilders Heeg: “Toen wij voor de beslissing kwamen te staan om onze IT omgeving te vernieuwen was het logisch dat we de jarenlange relatie met Arrix continueerden. De manier waarop Arrix werkt is voor ons altijd de basis geweest voor de jarenlange samenwerking. En ook bij het implementeren van het nieuwe netwerk kwam dit naar voren: er werd samengewerkt, naast en met elkaar. Onze relatie gaat verder dan een advies of een ICT project. “

Deze jarenlange relatie en de oplevering van het project werd uiteraard gevierd met een taart. Op de foto v.l.n.r. Thijs Veenstra, DGA Veenstra Schilders en Jan Meinsma, Netwerk Consultant Arrix.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures