Arrix nieuws

Cambuur blij met moderne werkplek Arrix!

Afgelopen week is bij SC Cambuur een succesvolle migratie naar de Arrix Moderne Werkplek opgeleverd. Via een startportaal worden data en applicaties ontsloten richting de beheerder- en beveiligde werkplekken. De oplossing is gebouwd rondom Microsoft 365, er komt dus geen server aan te pas!

Deze nieuwe manier van werken zet de gebruiker centraal. Medewerkers krijgen meer flexibiliteit. Men kan simpelweg altijd en overal en op ieder device werken; thuis, bij de klant of onderweg. Daarbij hoeft men zich geen zorgen te maken over de performance of security.

De komende periode gaan we samen met Cambuur aan de slag om de Arrix Moderne Werkplek nog breder in te zetten, bijvoorbeeld door uitleg te geven over Office 365 applicaties waar men nog een of onvoldoende kennis van heeft. De moderne werkplek is al veel productiever, maar op deze manier haalt men er alles uit wat voor SC Cambuur van belang is. En dat is met het voetbal niet anders, ook dan gaat men voor het hoogst haalbare!

Op de foto v.l.n.r. Johan van der Bij, Manager Servicedesk & Cloud services bij Arrix, Christiaan de Jong, Commercieel manager bij SC Cambuur en Niels Dissel, Manager ICT bij SC Cambuur.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures