Arrix nieuws

Nieuwe collega’s voor telefonie

Omdat Arrix gestart is met het aanbieden van telefonie, werd het ook tijd om nieuwe collega’s hiervoor in te zetten. Adviseur Eddie Steenbergen zal vanaf heden samenwerken met twee telefonie consultants, Hielke en Mark. Ze stellen zich graag even voor!

 

Hielke van der Meulen

Netwerk Consultant

Hielke van der MeulenMijn naam is Hielke van der Meulen en vanaf september werkzaam bij Arrix.

Telefonie hoort bij de totale werkplek; automatisering en telefonie zijn met elkaar verweven. Met de CRM integratie kun je bijvoorbeeld Vast Mobiel koppelingen maken en bellen via de PC. Door telefonie is het zoveel makkelijker om samen te werken, te vergaderen en dus efficiënter te werken. Ik gebruik zelf veel de Vast Mobiel koppeling op mijn smartphone. Ik kan hiermee mijn nummerweergave variabel instellen met een app en kan ik mijn beschikbaarheid aan collega’s tonen.

Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door techniek. Zes jaar geleden startte mijn ervaring met telefonie bij Solcon Internetdiensten. Hier richtte ik de Cloud VoIP centrales in en verzorgde complete opleveringen van netwerkcomponenten – zoals routers, firewalls en switches – en VoIP telefonie en SIP trunking. Sinds 2016 heb ik me bij Yes Telecom verder verdiept in SIP, het protocol achter Hosted telefonie. Mijn motto: “hoe complexer, des te meer uitdaging!”.

Telefonie is voor mij niet ouderwets, maar juist innovatief. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om voor jouw organisatie de ultieme telefonie-ervaring te creëren!

 

Mark Bruinsma

VoIP Consultant

Mijn naam is Mark Bruinsma en ook vanaf september werkzaam bij Arrix. Net als mijn collega Hielke ga ik aan de slag met telefonie. Ik ben van mening dat een goede telefonie oplossing essentieel is voor veel organisaties. Hosted VoIP zorgt niet alleen voor goede bereikbaarheid, maar draagt ook bij aan efficiënt en flexibel werken. Met de CRM integratie wordt bijvoorbeeld automatisch de juiste klantkaart getoond bij een inkomende oproep. Ik maak zelf veel gebruik van de Vast Mobiel koppeling in combinatie met de IAM app om vlug iets te overleggen via de chat met een collega. Vanuit de app op mijn laptop kan ik ook eenvoudig gesprekken in de wacht zetten of doorverbinden naar een collega, op dat moment zie ik ook direct of die collega beschikbaar is of niet.

Na het afronden van de studie Small Business & Retail Management ben ik in aanraking gekomen met telefonie. Ik begon als verkoper in de telecomzaak Welcom bij Zwaagstra en verkocht voornamelijk mobiele abonnementen en toebehoren. De afgelopen 2,5 jaar ben ik werkzaam geweest voor Yes Telecom (voorheen Vrieservice) als Hosted Solutions Engineer.

 

> Lees meer over telefonie van Arrix

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures