Arrix nieuws

Pathologie Friesland en Arrix gaan een meerjarige samenwerking aan

Arrix en Pathologie Friesland zijn een meerjarige samenwerking aangegaan, waarbij de ICT van Pathologie Friesland volledig wordt uitbesteed aan Arrix. De samenwerking kwam tot stand na een lang en intensief selectieproces, waaruit bleek dat Arrix het beste aansloot bij de behoeften en eisen van Pathologie Friesland.

Pathologie Friesland maakt op dit moment gebruik maakt van het ICT-platform van een collega zorgbedrijf. Door toekomstige ontwikkelingen van beide organisaties is dit niet meer mogelijk, wat aanleiding voor de opdracht was.

De opdracht omvat het ontsluiten van applicaties op basis van Azure en het bieden van een Moderne Werkplek aan de medewerkers van Pathologie Friesland. Daarnaast neemt Arrix de gebruikersadoptie en –ondersteuning voor haar rekening, inclusief de telefonie en andere infrastructuur. Dankzij de certificeringen van ISO 27001 en Nen 7510 is Arrix in staat om deze opdracht uit te voeren met de juiste focus op beveiliging.

Het selectieproces is uiterst professioneel opgezet en uitgevoerd door Pathologie Friesland. Hiermee is een goede basis gelegd voor de samenwerking. De verbintenis werd onlangs bekrachtigd door Gijsbert Zijlstra, bestuurder van Pathologie Friesland en Bernard Veenstra, Algemeen Directeur van Arrix ICT. Beide geven aan zeer verheugd te zijn met deze mooie, krachtige samenwerking.

Op de foto vlnr: Gijsbert Zijlstra en Bernard Veenstra

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures