Storage

Maximale zekerheid: 99,9999% uptime

Je storage omgeving moet betrouwbaar zijn. Rotsvast betrouwbaar. Immers, je kritische applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Dus downtime? Dat is wel het laatste wat je kunt gebruiken.

Maar wat is jouw definitie van betrouwbaarheid? Neem je genoegen met ‘gewoon’ een hoge uptime van je applicaties? Of eis je de hoogst haalbare uptime van 99,9999%?

Met dit laatste helpt Arrix je graag verder. We stellen je voor aan Nimble Storage van HPE.

Supersnel, supereenvoudig

Nimble Storage is een multicloud flash fabric met eindeloze mogelijkheden voor je databeheer en -migratie. Het maakt niet uit of je data on-premises staat opgeslagen of off-premises.

Wil je workloads uitrollen in je primary flash? Of in je secondary flash? Misschien in de cloud? Aan jou de keuze. Nimble is niet alleen extreem betrouwbaar, maar ook supersnel en supereenvoudig.

Aukje waarborgt

Storage raakt je elementaire bedrijfsprocessen. Dus gaat storage bovenal over borging. En dat is de kracht van onze adviseur ICT & Security Aukje Tymersma.Maak afspraak

Voorspellende kracht: focus op voorkómen

Ook al heb je jouw ICT infrastructuur nog zo goed op orde, het kan een keer misgaan. Dat is nu eenmaal de wet van Murphy. Toch? Nimble Storage maakt een eind aan deze wetmatigheid. Want jouw Nimble Storage omgeving voorspelt en voorkomt vrijwel elk denkbaar probleem vóór jij het kan opmerken. Met dank aan de kunstmatige intelligentie van HPE Infosight.

Deze managementtechnologie analyseert en correleert elke seconde miljoenen sensoren van wereldwijd operationele HPE systemen. Anders gezegd: jouw storage omgeving leert realtime van duizenden andere systemen. Je systeem wordt slimmer en daardoor betrouwbaarder. Met als resultaat een uptime van 99,9999%. Over continuïteit gesproken!

x

HPE Infosight: wereldwijde machine learning

Infosight verzamelt de logs van honderdduizenden servers en miljoenen hard disks en applicaties.

Lees meer

Nimble Storage wordt standaard ondersteund door de voorspellende kracht van Infosight. En die voorspellende kracht gaat ver. Wereldwijd verzamelt Infosight de logs van honderdduizenden servers en miljoenen hard disks en applicaties. Een voorbeeld: bij een HPE klant in New York ontstaan problemen met hun mix van hardware, firmware en software. Juist op dat moment wil jij een upgrade doorvoeren en daarmee ongewild dezelfde problemen creëren. Dan treedt de kunstmatige intelligentie van InfoSight in werking en krijg jij de melding dat jouw upgrade onverstandig is.

Op vergelijkbare wijze adviseert Infosight je ook wanneer je een nieuwe storage omgeving wilt aanmaken. Je krijgt dan eerst een aantal vragen voorgelegd. Bijvoorbeeld over hoe groot je omgeving ongeveer moet worden en waarvoor je die wilt gebruiken. Infosight kan dan voorspellen dat dit problemen in je performance zal opleveren.

Al met al zorgt deze managementtechnologie ervoor dat jouw ICT infrastructuur beduidend betrouwbaarder en dus efficiënter draait.

Jij, Arrix en HPE: een win-win-win situatie

Ook geïnteresseerd in ‘zes negens’ uptime? Praat eens met Arrix. Onze ICT adviseurs vertellen je alles over Nimble Storage. We hebben korte lijnen met HPE. Daardoor geven we je razendsnel de juiste antwoorden voor jouw project. Arrix is dé ICT-specialist voor het implementeren van all-flash en hybrid-flash storage oplossingen.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures