Gratis webinars over veilig en efficiënt thuiswerken

Hoe zet ik mijn ICT omgeving in om zo weinig mogelijk hinder te ervaren van de huidige situatie rondom het coronavirus? Voor veel bedrijven is het een bijzondere tijd met lege kantoren. Voor de één is thuiswerken al heel gewoon, maar voor de ander is het helemaal nieuw.

We merken dat er nog vragen spelen over de inrichting van de thuiswerkplek, maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid hiervan. Daarom organiseert Arrix drie gratis webinars over efficiënt en veilig thuiswerken.

 

Meld je aan!

Vanaf maandag 20 april 2020 volg je gratis een drietal korte en krachtige webinars. De webinars duren ongeveer 30 tot 45 minuten en worden gegeven door ICT-experts van Arrix. Na afloop van ieder webinar beantwoorden we alle vragen live. Reserveer tijd in je agenda en schrijf je nu al in voor de webinars! Zien we jou online?

x

Maandag 20 april 11.00u Veilig thuiswerken

Je thuiswerkplek net zo veilig maken als je werkplek op kantoor. Wat heb je hiervoor nodig? Voorkom eenvoudig dat jouw gegevens en documenten bij de verkeerde mensen terecht komen.
Nu inschrijven
x

Dinsdag 21 april 11.00u VoIP thuisgebruik

Zet VoIP ook in voor je thuiswerkplek. Gebruik het optimaal voor interne en externe communicatie. Ontdek de mogelijkheden voor de bereikbaarheid van je organisatie en bespaar kosten door het thuis gebruik van VoIP.
Nu inschrijven
x

Woensdag 22 april 11.00u Werken met Teams

Met Microsoft Teams deel je slim data met je collega’s en organiseer je met elkaar een videovergadering. Snel even chatten of videobellen met je collega’s zorgt voor blijvende betrokkenheid, ook al werkt iedereen op afstand.
Nu inschrijven

Arrix nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, vlogs, tutorials, whitepapers, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Vraag het een Arrix Expert

Er werken bijna 50 experts bij Arrix met ieder hun eigen expertise! Ontdek wie er allemaal bij ons werken en welke kennis wij in huis hebben. Je kunt ze ook een persoonlijk bericht sturen.Bekijk experts

Volg ons overal

Wij zijn actief op social media! Bekijk de nieuwste vlogs en tutorials op YouTube, volg het laatste nieuws op Twitter of leer ons persoonlijk kennen via Facebook. Op LinkedIn zie je als eerste onze vacatures.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures