Exact Live – The Virtual Edition

Eco System Business Dagen

In verband met de bijzondere omstandigheden dit jaar heeft Exact gekozen voor een volledige virtuele editie van Exact Live. Zoals je van Exact Live gewend bent, wordt het een memorabele ervaring. Exact biedt een mix van live-onderdelen met veel interactie en on demand-sessies over meerdere dagen. Een week vol inspiratie, branche gerelateerde sessies en nieuwe productontwikkelingen.

 

Het grootste business software event van Nederland vindt plaats van 2 t/m 6 november. Het beloven vijf inspirerende, interessante en bovenal innoverende dagen te worden. Bekijk alvast het uitgebreide programma en ontdek welke sessies er allemaal voor jou interessant zijn. Er zijn verschillende sessies die je kunt bijwonen of waar je van gedachten kunt wisselen met een van de sprekers of een Exact expert. Goed om te weten: Het programma wordt de komende weken nog verder aangevuld.

Bekijk het programma

 

Of je nu op zoek bent naar inspiratie of als je meer wil weten over je Exact Software, Exact Live heeft voor iedereen wat te bieden. Noteer deze digitale ontmoeting alvast in je agenda en schrijf je alvast in. Je wordt dan de komende weken op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en in de week voor het evenement ontvang je de laatste informatie via de e-mail.

Schrijf je gratis in

 

Mis niets van Exact live en beleef dit digitale evenement van 2 t/m 6 november.

 

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures